Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi gidiyo

Bu konudaki kullanıcılar: pyth0n, Germ, deryacanderya, ''NuLL'', CoupDeGrâce, EinsteinModOn, .:Power:., GhostBalaclava, Süt Dökmüş Kedi, NeverDies7, vezir2, Madara-san, m3chladon, JıGsAw GaMe, Cirrus Ice, KiowagEE, Chidori, NoName., boraaktas, tomthejeer
    24 kayıtlı üye, 7 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 23 Temmuz 2011; 17:10:26 >
  • Kız arkadışımın kardeşini bisikletin koltuğuna sürttürürken gördüm. Kız arkadaşıma bu kız napıo dediğimde ; mastürbation dedi
  • üni.de sabah spor yapıyoduk köy yolunda yürüyoruz. arkadaşı sevgilisiyle çayırın derinliklerinde gördük. saklanıp taş attık mükemmeldi
  • güncel
  • ilkokulda beden eğitimi dersinde çantamdan suyu almak için yukarı çıktığımda bir kızı sınıfta çırılçıplak yakaladım. üstünü değiştiriyormuş
  • 6 veya 5 yıl önce abimimin borno cdlerini bulmuştum ama o bilmiyordu.
  • bnde annanemlere gitmistim, ust katta dayimlar oturuyo. kucuktum o zmnlar, dayimlarin evine ciktim, bi baktm banyodan ses geliyo, iceri baktim uzaktan, aynadan dayimin yansimasini gorduk, cirilciplakti ve saclarini tariyodu. seyide ufakmis lan diye gulmustum sonra kacmistim hemen :)

bide bi nurcu abi vardi, bilgisayarini kurcaliyodum, indirme listesine baktim, bakmaz olaydim en az 50-60 tane zorno vardi. bi de bu abi tam nur yuzlu falandi, kendimi zor tuttum gulmemek icin :)
  • bu yakalama konusu nedense hep kızlar üzerinde olmuş.
  • Bende abimi yakalamıştım iş baında abimle 2 miz evde tek başımaydık çıktım dışarı ben o evdeydi yarı yolda telefonumu unutmusum almaya giriyim dedim odanın kapısı kapalı kulaklıgı takmıs iş basında zorno izlerken bir girdim dondum 10 sn kadar sonra cıktım geri telefonju almadan 1 2 saat sonra eve girdim :D çok utnmıstı fakat 10 gün boyunca ne zaman görsem gülüodum oda kızıodu niye gülüon die :D
  • Balıkesir küçükkuyuda yüzmeye gitmiştik birkere, gittiğimiz yer ağzına kadar dolu olunca boş bir yer aramaya koyulduk arkadaşla, tabi bilen bilir küçükkuyuda yüzenleri göremiyorsunuz yoldan plaja bakınca(deniz yolun 20 metre altında, merdivenle aşağı inebiliyorsunuz), hal böyle olunca bazı yerlerde ne yapıldığı belli olmuyor.Neyse çıktık ilk plajdan, heryer dolu abi, birtek ileriden gözüken kayalıkların olduğu yer boş, orasıda yarı kayalık yarı kum, neyse yola çıkıp biraz yürüdük oraya ulaştık, yoldan plaja inen merdivenlerden inmeye başladık, kimse yok diye seviniyoruz filan, bir baktık merdivenlerin altında 3 kişi çırılçıplak threesome yapıyor Gördüler bizi sanıyorum, oradan kendimi nasıl attığımı şaşırmıştım

Edit : İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 23 Temmuz 2011; 17:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Balıkesir küçükkuyuda yüzmeye gitmiştik birkere, gittiğimiz yer ağzına kadar dolu olunca boş bir yer aramaya koyulduk arkadaşla, tabi bilen bilir küçükkuyuda yüzenleri göremiyorsunuz yoldan plaja bakınca(deniz yolun 20 metre altında, merdivenle aşağı inebiliyorsunuz), hal böyle olunca bazı yerlerde ne yapıldığı belli olmuyor.Neyse çıktık ilk plajdan, heryer dolu abi, birtek ileriden gözüken kayalıkların olduğu yer boş, orasıda yarı kayalık yarı kum, neyse yola çıkıp biraz yürüdük oraya ulaştık, yoldan plaja inen merdivenlerden inmeye başladık, kimse yok diye seviniyoruz filan, bir baktık merdivenlerin altında 3 kişi çırılçıplak threesome yapıyor Gördüler bizi sanıyorum, oradan kendimi nasıl attığımı şaşırmıştım

Edit : İmla hatası

Gitseydin FourSome yapsaydınız değişmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 23 Temmuz 2011; 17:45:13 >
  • Bi gun odama bi geldim. Tul perdenin arkasinda bi siyahlik var. Beni gormediler. Yaklastim bi baktim ohaaa dedim. Erkek olan nasil pompa yapiyor. Jonny sins gibi. Kizin sekli kaymis zevk den 4 kose. Dili filan disarda. Vay sefersizler dedim. Perdeyi bi actim. Hemen ayrildilar. Kiz nasil utandi nasil. Simsiyah oldu. Oglan hemen toparlandi. Sok oldum kendime gelememistim bi kac gun.
    Bu arada yakaladiklarim'' At sineegi'' idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

• Amcamın kızını traş olurken yakalamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Amcamın kızını traş olurken yakalamıştım

Yuz trasi?

• Konu tutar
  • Öyle bir olay yakaladım ki :)

Lise 1 deydim o zamanlar. Yani 10 sene öncesinden bahsediyorum..

Bizim okulda Lise 1 ler nöbetçi olurlar dı.

Okulda Öğretmenler Odası ve İngilizce Öğretmenleri Odası ayrıydı..

İngilizce Öğretmenleri Odasından çay filan istemişlerdi.

Ben de götürdüm kapıya bi kaç kez vurmama rağmen kimse gel filan demedi ben de bodoslama daldım.. Bir de ne göreyim o zamanlar Lise 2 lerin İngilizcesine giren F...z hoca ile Lise 1 lerin yarısının Türkçe dersine giren Ö..r hocayı sarmaş dolaş öpüşürken bastım.

İşin kötü tarafı Ö...r hoca ile bizim edebiyat dersine giren F...l hoca nişanlıydılar..

Beni görünce şaşırdılar filan sonra Ö...r hoca geldi; "Alicim bişey görmedin değil mi?" dedi..

Ben de "Neyi görmedim mi hocam" dedim ve göz kırptım..

O gün bugün içimde sırdır bu olay :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.