Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spartacus6

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

itiraf ediyorum o bendim

Alın panpalar bende DH Premium var alıntıladım size göstermek için

Hadi len
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk
    10 yıl önce çay varmıymış ?

çay milattan önce 2737 yılında büyük Çin İmparatoru Shen Nung tarafından keşfedildi.

Ulan bende diyorum shen nung u nerden tanıyorum ya
  • sayı artıyor eğlenceli oldu bu konu

Bu konudaki kullanıcılar: pyth0n, EkincanArslan, Duke LaBeouf, moondalina, inceuclusarj, Kozmik Radyasyon, FurkyZ, procaptain, ultrASoldiers, Yadigâr, mct2002, buizel, tornak1, Léviathan, MetalFKing, MuratSel1m, loth, aykut1993, Leopard26, DarkSmellMan, Tengere, Twilight Darkness, MiğfeR, _kej_, hmd38, karabulut172, EddieGuerrero, Bolivya, Russkii_Tsar, colemerg1
    39 kayıtlı üye, 20 misafir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

itiraf ediyorum o bendim

Alın panpalar bende DH Premium var alıntıladım size göstermek için

Hadi len

adam iyi yakaladı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

Babamı zorno izlerken 8-10 defa yakaladım ve birinde wcdeyim elimi yüzümü yıkıyorum. Biryerlerden ahh uhh sesler geliyor. Üstteki yeni evli komşumuz karısıyla işi pişiriyor diye normal bir olay gibi mutfağa su içmeye gidiyordum. Koridorda bu ahh uhh sesin dahada yakınlaşınca arttığını duydum ve salona yaklaşınca aradan baktımki babam çavuşu tokatlıyo O günden sonra ne zaman ahh uhh ses duysam birdaha odadan çıkmadım.

Birgünde 7.sınıfta arkadaşlar bi adilik yapmış aralarında planlamışlar. Bu 23 nisan için hazırlık yapan kızlar vardı. Parlak, pullu mullu bi giysileri vardı. Arkadaş şu sınıfa gir bizim emre kıza vuruyor dedi.(ergenliğin en fena dönemleri belki banada sıra düşer diye koşarak gittim) Ama ne bileyim içerde o kızların giyindiğini. Tekinde hiçbir şey yoktu ve içeri girer girmez kapıyı üstüme kapatıp kapının kolunu tuttu arkadaşlar :D içerde bi 50-60 sn kadar kaldım. Kızlar bağrışıyo, vuruyolar fln derken açtılar kapıyı direk kaçtım. Okulda 1 hafta sınıf sınıf gezip kim yaptı diye arıyolardı

Birgün de 3.sınıfta yan sırada pınar diye bi kız otururdu. Sıradan aşağıya su damlıyo şap şap şap.. Göl olmuş altı. Pınar suyun kapağı açılmış heralde dedim. Kız bi bakış attı.. Utancından yüzü kıpkıprmızıydı .. Bende utandım ne dedim diye düşündüm sonradan kızın işiyor olabileceği aklıma geldi

Arkadaşlarla mecidiyede sahildeyiz. Kayalıklar çok var insan az oluyor kayalık olan yerlerde. Bizde arkadaşlarla balık tutmak için gidiyoruz kayalıklarda. Arada atlıyıp yüzüyor fln. Neyse askeri kampın içindeydik tellerin kenarından sivile çıktık. Az ileri gittik karşıda bi araba var kumluk olan kısımda. Kumluk bi 20 metre kadar sonra yine kayalıklar devam ediyor. Adam kızı arabaya yaslamış vuruyor mala. Bizle arada 50-60metre kadar var o kadının bağrışlarını o kadar uzaktan net bir şekilde duyuyorduk hiç unutamam Gülmekten yerlere yattık. Arkadaşın teki, fırlamanın önde gideniydi, normal boyutta taş attı yetiştiremedi duymadılarda hala devam mala vurmaya adam. Sonra arkadaş oltanın ucuna tuttuğumuz yemlik trakonyayı bağladı salladı arabaya doğru. Adamın tam yanına düştü :D o adamın tepkisini oltayı çekerken bize doğru küfür ederek koşması aklımdan hiç gitmez..

50 -60 metreye olta sallayabilmek güzel yetenek kullansın bunu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

İyi Güldüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 24 Temmuz 2011; 0:15:31 >
  • Devam devam asdfgfxsdfghyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

• Please find the message
  • iyi ahdi bakalım bi tanede ben anlatayım

lise yıllarıydı... her cuma yaptığımız gibi yine bi halısaha maçı biiti okulun yurduna dönüyoruz ( liseyi yatılı okudum). saat akşam 11 civarı. arkadaş '' zaten yorulduk şu kestirme yoldan gidelim'' dedi. kestirme dediğide karalık arasokakların olduğu, insan görsek sevineceğimiz bir yol. İyi tamam dedik bizde. sonra bi arabanın yanından geçerken ne göreyim. adam almış hatunu arabaya, yaslamış kapıya, arada camdan tak tuk diye sesler geliyor( hatunun kafa cama çarpıyo ). bunlar bizi farketmedi. dedik bişiler yapalım. 8 kişi arabanın etrafını sardık 3 dedik camlara tak tak diye aynı anda bikaç kez vurduk, başladık kaçmaya. arkamızdan gelen de olmadı
  • beyler ben 2 kere yakaladım

bi keresinde kuzenim bizde kalıyordu. 2 3 gün geçti ben bi duşa gircem yardımcı olurmusun dedi. tamam dedim girdi bu duşa. banyonunda kapısında üstünde buğulu camlardan var. bi baktım bunun kafa gidip geliyo yukarı aşa. meğersem dizleri kıvrılıyormus zevkten . :D bide çat cut sesler cıkıyo arada. gülmekten yerlere yatmıstım. sonra cıkınca ne gülüyon diye sormustu :D:D:D

2. sinde babamı yakalamıstım. eskiden vcdlerin ilk çıktığı zamanda biizm televizyon ve vcdnin calısması için üçlü priz gerekti. eskiden evimiz 1. kattta olduğu için babamı dışardan 3lü prizi taşırken görmüştüm. 5 dk sonra falan eve girdim. kapıyı kapatmamla beraber babam kıpkırmızı olmuştu. cd yi atletinin içine sokmustu. baba ne izliyon diyorum. olm geçen bi film vardı ya dandik bi film falan diyo. tamam tak izleyem diyorum olmaz sıkılrsın diye kıvırıyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

ilk aklıma geleni yazayım. 8. sınıfta oluyor bu olay. sınıf mevcud yanlış hatırlamıyorsam 31 kişi olması lazımdı. bizim erkeklerin sayısı 13 kişi kesin de kızların sayısını tam bilmiyorum.

31 - 13 = 18
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

beyler ben 2 kere yakaladım

bi keresinde kuzenim bizde kalıyordu. 2 3 gün geçti ben bi duşa gircem yardımcı olurmusun dedi. tamam dedim girdi bu duşa. banyonunda kapısında üstünde buğulu camlardan var. bi baktım bunun kafa gidip geliyo yukarı aşa. meğersem dizleri kıvrılıyormus zevkten . :D bide çat cut sesler cıkıyo arada. gülmekten yerlere yatmıstım. sonra cıkınca ne gülüyon diye sormustu :D:D:D

2. sinde babamı yakalamıstım. eskiden vcdlerin ilk çıktığı zamanda biizm televizyon ve vcdnin calısması için üçlü priz gerekti. eskiden evimiz 1. kattta olduğu için babamı dışardan 3lü prizi taşırken görmüştüm. 5 dk sonra falan eve girdim. kapıyı kapatmamla beraber babam kıpkırmızı olmuştu. cd yi atletinin içine sokmustu. baba ne izliyon diyorum. olm geçen bi film vardı ya dandik bi film falan diyo. tamam tak izleyem diyorum olmaz sıkılrsın diye kıvırıyordu :D

kuzenine hangi konuda yardımcı oluyordun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah !

quote:

Gerçekten cool....

<Bu mesaj DH PREMIUM ile atılmıştır. Devamını okumak için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.>
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

ilk aklıma geleni yazayım. 8. sınıfta oluyor bu olay. sınıf mevcud yanlış hatırlamıyorsam 31 kişi olması lazımdı. bizim erkeklerin sayısı 13 kişi kesin de kızların sayısını tam bilmiyorum.

31 - 13 = 18

sınıf mevcudunda hayır yok adam ne yapsın

bu arada

Bu konudaki kullanıcılar: pyth0n, aytacesmebasi, Blast_One, rurqeten, sallow, AsosyalBilgisayar, exa.baronet, OrQuN, erdem3463, EddieGuerrero, yekilord, sagopa_ali, RappeR07, eFhiaLt3s, Speedy9355, mahmuttopal1596, gurkan_66, The.Unnamed.Feeling, Germ, DECKARD_, Mertcan., jacob108, RTÇ, 4everGs59, Esperana, india_ipekyolu, MetalFKing, .Scare, NyTLeS, JoKeRiZiNaTioN, DestroyeR33, patr_10, the_gunner, IWannaKiLLu, yekialem, oksiyus, Jentin, Ëmir, noth1nq., hamido72, QWERTY KULLANIMDA, Cherkez26
    47 kayıtlı üye, 17 misafir

<Bu alıntıyı okuyabilmeniz için DH PREMIUM sahibi olmanız gerekmektedir.>

Sıktınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

31 - 13 = 18

sınıf mevcudunda hayır yok adam ne yapsın

bu arada

Bu konudaki kullanıcılar: pyth0n, aytacesmebasi, Blast_One, rurqeten, sallow, AsosyalBilgisayar, exa.baronet, OrQuN, erdem3463, EddieGuerrero, yekilord, sagopa_ali, RappeR07, eFhiaLt3s, Speedy9355, mahmuttopal1596, gurkan_66, The.Unnamed.Feeling, Germ, DECKARD_, Mertcan., jacob108, RTÇ, 4everGs59, Esperana, india_ipekyolu, MetalFKing, .Scare, NyTLeS, JoKeRiZiNaTioN, DestroyeR33, patr_10, the_gunner, IWannaKiLLu, yekialem, oksiyus, Jentin, Ëmir, noth1nq., hamido72, QWERTY KULLANIMDA, Cherkez26
    47 kayıtlı üye, 17 misafir

<Bu alıntıyı okuyabilmeniz için DH PREMIUM sahibi olmanız gerekmektedir.>

Sıktınız...

Neden sıktık ?

< Bu ileti DH PREMIUM kullanılarak atılmıştır. >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalaryan

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

Babamı zorno izlerken 8-10 defa yakaladım ve birinde wcdeyim elimi yüzümü yıkıyorum. Biryerlerden ahh uhh sesler geliyor. Üstteki yeni evli komşumuz karısıyla işi pişiriyor diye normal bir olay gibi mutfağa su içmeye gidiyordum. Koridorda bu ahh uhh sesin dahada yakınlaşınca arttığını duydum ve salona yaklaşınca aradan baktımki babam çavuşu tokatlıyo O günden sonra ne zaman ahh uhh ses duysam birdaha odadan çıkmadım.

Birgünde 7.sınıfta arkadaşlar bi adilik yapmış aralarında planlamışlar. Bu 23 nisan için hazırlık yapan kızlar vardı. Parlak, pullu mullu bi giysileri vardı. Arkadaş şu sınıfa gir bizim emre kıza vuruyor dedi.(ergenliğin en fena dönemleri belki banada sıra düşer diye koşarak gittim) Ama ne bileyim içerde o kızların giyindiğini. Tekinde hiçbir şey yoktu ve içeri girer girmez kapıyı üstüme kapatıp kapının kolunu tuttu arkadaşlar :D içerde bi 50-60 sn kadar kaldım. Kızlar bağrışıyo, vuruyolar fln derken açtılar kapıyı direk kaçtım. Okulda 1 hafta sınıf sınıf gezip kim yaptı diye arıyolardı

Birgün de 3.sınıfta yan sırada pınar diye bi kız otururdu. Sıradan aşağıya su damlıyo şap şap şap.. Göl olmuş altı. Pınar suyun kapağı açılmış heralde dedim. Kız bi bakış attı.. Utancından yüzü kıpkıprmızıydı .. Bende utandım ne dedim diye düşündüm sonradan kızın işiyor olabileceği aklıma geldi

Arkadaşlarla mecidiyede sahildeyiz. Kayalıklar çok var insan az oluyor kayalık olan yerlerde. Bizde arkadaşlarla balık tutmak için gidiyoruz kayalıklarda. Arada atlıyıp yüzüyor fln. Neyse askeri kampın içindeydik tellerin kenarından sivile çıktık. Az ileri gittik karşıda bi araba var kumluk olan kısımda. Kumluk bi 20 metre kadar sonra yine kayalıklar devam ediyor. Adam kızı arabaya yaslamış vuruyor mala. Bizle arada 50-60metre kadar var o kadının bağrışlarını o kadar uzaktan net bir şekilde duyuyorduk hiç unutamam Gülmekten yerlere yattık. Arkadaşın teki, fırlamanın önde gideniydi, normal boyutta taş attı yetiştiremedi duymadılarda hala devam mala vurmaya adam. Sonra arkadaş oltanın ucuna tuttuğumuz yemlik trakonyayı bağladı salladı arabaya doğru. Adamın tam yanına düştü :D o adamın tepkisini oltayı çekerken bize doğru küfür ederek koşması aklımdan hiç gitmez..

50 -60 metreye olta sallayabilmek güzel yetenek kullansın bunu bence

Tekrar oku yazdığımı. Anlaman uzun sürüyor sanırım. Jeton kaç köşeli ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.