Şimdi Ara

Yakın zamanda Electroworld'den PSP Slim alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda Electroworld'den PSP Slim alan var mı ve Chip'ini kırdırabilen oldu mu?

Elimde EW'dan araştırılmadan alınmış bir PSP var ve barkodu G serisi.. Eğer EW'da satılanlar kırılamayan seridense kutuyu hiç açmadan iade şansımı denicem. Ama kırılabilmiş örnekler var ise şansımı deneyeceğim..

• gidip denettirmekten başka çaren yok. aynı şekilde benimde kırılma şansı var ama hala denetmedim. kırılıp kırılamayacağını anlmanın en iyi yolu kırdırmayı denemek. başka yolu yok ne yazık ki.
  • arkadasim daha once de soyledigim gibi eger eski stoksa kirilir.ama yeni stoksa kirilmayacaktir bunun baska alternatifi yok.kotu haber vermek gibi olmasinda elime son gunlerde gelen psp lerin % 80 i kirilmadi.hepsi de magazadan alinmaydi.
  • Anladım hocam, bu da kırılamayan versiyondan çıkacak muhtemelen.. En iyisi gidip iade etmeye çalışayım, umarım alırlar.

Yardım için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

arkadasim daha once de soyledigim gibi eger eski stoksa kirilir.ama yeni stoksa kirilmayacaktir bunun baska alternatifi yok.kotu haber vermek gibi olmasinda elime son gunlerde gelen psp lerin % 80 i kirilmadi.hepsi de magazadan alinmaydi.
  • rica ederim . ilanlarimi takip ederseniz yurt disi temiz kirilan cihazlar satiyorum surekli.
  • kadikoye gidin kutu acmadan orda yaziciogluna girin kutuyu verip sorun daha mantikli bence
  • kadikoyde kutudan psp nin kirilip kirilmadigini anlayan bi sistemmi var?
  • versiyonu yapılı psp aldım ankarada KULE TEKNOLOJİ var,izmir 1.cadde ıhlamur sokak no-12/c kızılay ankara tel .0312 417 39 58 adresden veya tel bilgi alabilirsiniz fiatıda piyasaya göre çok uygun..
  • quote:

dbaggio
    Tarih 18 Mart 2009; 13:52:09
    kadikoyde kutudan psp nin kirilip kirilmadigini anlayan bi sistemmi var?

cok guldurdun beni kutunun ustunde genelde az cok bilgi olur bord hakkinda falan sonucta adamlar tamirdi suydu buydu yapiyolar ve kadikoydeki slimler kutulu satiliyor az bi ihtimal ama bi fikir verebilirler . yoksa parana yazik az kutuyu gotur olmassa elinde patlasindan daha mantikli . ornegin xbox imda 3k gorme ihtimalini alet cikis tarihinden kutu ustunden ogrenebiliyosun .
  • akadaşlar piyasada kırılabliir psp satan bir yer varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

akadaşlar piyasada kırılabliir psp satan bir yer varmı

khalkedon isimli üye satıyor,dükkanı var bakırköyde ve güven verici bir satıcı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.