Şimdi Ara

YAKIN ZAMANDA TOPLAYACAĞIM F/P NİTELİĞİNDE SAYILABİLECEK SİSTEM HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar, eğer güzel indirim oranı yakalarsam n11 den 11.11 de şöyle bir sistem toplamak istiyorum.
    YAKIN ZAMANDA TOPLAYACAĞIM F/P NİTELİĞİNDE SAYILABİLECEK SİSTEM HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
    Şu sorularımı yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.
    -Sapphire ekran kartı nasıldır? aynı fiyat aralığında msi armor modeli var fakat arka ısıyı yayma kapağı olmadığından tercih etmedim.
    -Kasa konusunda zalman z3 pro ya da dark n10 pro ikisi arasında kararsızım sizin önerdiğiniz bir kasa var mı bunlar haricinde ya da bunların içinde?
    -Dark n10 pro alırsam güç kaynağı highpower 80+bronze 600w olacak bu güç kaynağı ve zalmanın le 600 sertifikasız güç kaynakları nasıldır çok ses yaparlar mı?
    -parçalarda genel olarak uyumsuzluk var mı?
    -Seçtiğim anakart oyunlarda işimi görür mü tahmini ne kadar süre ömrü var?

• Parçalar güzel.. Amd nin en iyi yapımcısı Sapphire dir ayrıca o seride çok yakışıklı görünüyor :).. Kasa olarak da Zalman öneririm fanı bile kalitedir. Zalman R1 600W kullanıyorum memnunum dersen ki ben her gün 9-10 saat pc başında olurum o zaman +80 sertifikalı bir PSU kullanmanı öneririm cebine de faydası olur. İmdirim de çok iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatları dikkate almayın :D bileşenlerin toplu ekran fotoğrafını alabilmek için sinerji.gen de sepete ekledim de kdv hariç fiyatları çıkmış fotoğrafta sadece :D yorumunuz için teşekkürler o zaman ekran kartında tercihimi sapphire den yana kullanacağım, inşallah limited editiona param yeter :D
  • Anakartda mosfet soğutucu olan modelleri tercih edin. stabil OC için

rami 2x8 yapabilirseniz daha iyi olur.

Highpower iyi markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parc

Bu fiyatları dikkate almayın :D bileşenlerin toplu ekran fotoğrafını alabilmek için sinerji.gen de sepete ekledim de kdv hariç fiyatları çıkmış fotoğrafta sadece :D yorumunuz için teşekkürler o zaman ekran kartında tercihimi sapphire den yana kullanacağım, inşallah limited editiona param yeter :D
    Sistem gayet iyi olmuş. Tam fp sistemi. Farkli farkli sitelerden indirim kovalayarak bilesenleri ayri ayri alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Çok site araştırdım ama her parçayı tek tek n11 den, bir buçuk aydır biriktirdiğim indirim kuponlarıyla almak en avantajlı fiyatı sağlıyor bana
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    bu mosfet olayı nedir pek bir fikrim yok, bu fiyat aralığında sizin tavsiye edeceğiniz bir anakart modeli var mı? msi b450m pro vdh sizce nasıl? onda var mı mosfet :D
  • monitör freesync mi
  • anka356 kullanıcısına yanıt
    Evet monitörde freesync özellik mevcut, amd chipsetli ekran kartı olduğu için ona özellikle dikkat ettim
  • Monitör freesync değil diye biliyorum ayrıca tüketimi ise C seviye bana göre yanlış tercih.
  • Equal- E kullanıcısına yanıt

Bu model p değil pf sonundaki f harfi de freesyncnin f siymiş, güç tüketimi konusunda bir bilgim olmadığından yorum yapmayacağım. Bütçem kısıtlı olduğu için çok fazla alternatifim kalmadı monitörlerde, 144 hz de en hesaplı olanı seçtim açıkçası, ağırlıklı csgo oynadığımdan dolayı

• parc kullanıcısına yanıt
    Anakartin guc bilesenleri olarak dusunebilirsin. O islemciye oc yapmayi dusundugun zaman ki dusunmelisin. Bu biilesenlerin sogumasi gerekmekte. Msi modelinde bir heat sink var yani pasif plaka digerine gore daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dilersen dark n10 ve high power bronze 80+ 600w ikilisini satacağım. Ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.