Şimdi Ara

Yakın Zamanda Yurtdışına Çıkacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda yurtdışına çıkacak kimse var mıdır gezi için? Alttaki uygulamamızı deneyebilecek iOS kullanıcıları için promo code vereceğim. Uygulama kredi sistemine göre çalışmakta. Verdiğim kodla krediyi hesabınıza yükleyip kullanabiliyorsunuz. Hem yapay zeka ile o şehir hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz hem translation ve harita kısmı bulunmakta. Hem de gezdiğiniz şehirdeki tarihi yerler ve müzedeki heykel/resimleri taradığınız Uygulamadaki 8 dilden hangisini kullanıyorsanız ona göre detaylı bilgi alabiliyorsunuz. Uygulamada Türkçe dil seçeneği bulunmakta. Yapay Zeka gerektiren alanlar için internet gerekli ancak şehir önerileri hakkında bir kere indirirseniz tekrar güncelleme yapmazsanız internetsizde kullanabiliyorsunuz. Ek olarak tara ve keşfet bölümü içinde daha sonra çektiğiniz resimleri galeriden seçerekte kaldığınız yerdeki wifiden veya gittiğiniz kafeden de internete bağlanarak kullanabilirsiniz. Bütçe tanımlama ve kullanımı, Haritalar ve Checklist kısmı internet gerektirmiyor. Uygulamayı yurtdışında kullanan yabancılar var şu an test sürecinde. Bir de kendi vatandaşımız test edebilirse çok sevinirim. kullanım kolaylığı efektifliği vs. konusunda. Tüm görüş önerileriniz içinde minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 9 Mart 2025; 17:35:55 >

• Test gruplarınız yok mu? Onlara verin onlar test etsinler. İnsan bilmediği programı neden yükleyip test etsin? Telefona nasıl bir uygulama yükleyeceğinizi nereden bilelim? Ya telefonu ele geçirmeye kalkarsanız? Bu şekilde amatörce yaklaşırsanız bir sonuç elde edemezsiniz.

• cleanton kullanıcısına yanıt

Endişeniz için haklı olabilirsiniz bir şey diyemem ama takdir edersiniz ki tek geliştirici olmamdan mütevellit test grubumun olma şansı yok. Bu tarz forumlarda Sosyal medyada paylaşabiliyorum. Reddit üzerinden paylaşım yaptım ve kod dağıttım bir çok kişiye. Onlarında ele geçmediyse sizinde geçmeyecektir. Burda da paylaşım yapmak istedim. Ayrıca Apple'ın katı politikasından kaynaklı var olan uygulama açıklamaları, özellikler gibi bir çok şey test edilip onaylanıyor.

Endişeniz için bir şey diyemem sizin takdiriniz ama en azından uygulamayı App Store'da inceleme şansınız olsaydı açıklama, gizlilik politikası kullanım koşulları vs okusaydınız uygulamayı kullanırken hiç bir dataya ulaşmadığımı, veriyi telefonunuz dışında depolanmadığını, bir yere gönderilmediğini görebilirdiniz.

Yine de mesajınız için teşekkürler.

• jacktheblack J kullanıcısına yanıt

Anlamıyorsun. Sana ait kişisel test grubundan bahsetmiyorum.

Reddit grubunda dağıttım kimseye bişey olmadı. Kimseye bişey olmadığını nereden bilecez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 10 Mart 2025; 17:41:21 >
  • 31 Martta Viyana seyehatim var 6 günlük. İşini görürse indirip kullanabilirim.

• phyask0 P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler özel mesaj gönderdim size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.