Şimdi Ara

Yakında 6,119.9 puanlı charımı dağıtmayı düşünüyom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende istiomm banada wer ama exp ve pokemon başka bişe werme
  • banada verirmisin
  • liveans güLe güLe kardeşim
  • güle güle kareşim,hayatta başarılar...
    tt ye gircez bi el atarsan seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE

güle güle kareşim,hayatta başarılar...
    tt ye gircez bi el atarsan seviniriz

• Güle güle karde$im...
  • byeee
  • GüLe GüLe dostum
  • İn$aLLah bize de verirsin biraz
  • Samet,Kardeşim Gidiyorsan Güle Güle iyi - kötü günlerimiz oldu seninle.

Pokeleri Dağıtacaksan iLk 50'yi geçmek istiyorum amacım daha da ilerlemek,banada yardımcı olursan sevinirim.

ßirde ThE_FeaRLeSs Top Trainers'a Girebilmek Için Çok Çalışıyor,ona da bişeyler yaparsın 18 k puanı var
  • deltadex le iş konusunda anlaştık ve bunun için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum öncelik tt dekilere yalcin kardeş sana 1m exp g aggron(çok istiyordun)+400k exp cupone+4n100lwl poke verecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: liveans

deltadex le iş konusunda anlaştık ve bunun için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum öncelik tt dekilere yalcin kardeş sana 1m exp g aggron(çok istiyordun)+400k exp cupone+4n100lwl poke verecem

krdş ufak tefek de olsa bana da yardım edebilir mısn ..
  • Neden dağıtıyosun ki?Oyunu bırakıcaksan güLe güLe.

ExpLi poké ya da D/S/M/G efsane çekiLi$i oLursa haber ver msn'den ya da PM'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wIzI_ -- 25 Nisan 2007; 10:56:43 >
  • pls banada ver(exp verirsen daha iyi olur)

Not:Güle Güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 25 Nisan 2007; 9:04:07 >
  • BENİM 9M EXP LİK BRK-GRK NİCKLİ CHARIM ÇALINDI EN ÇOK BENİM İHTİYACIM VAR YAAA ÜHÜHÜHÜH

NOT : GÜLEGÜLE KADİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 25 Nisan 2007; 11:54:45 >

• bence charını dagıtma..belki daha sonra tekrar başlarsın yaz tatılınde flan..dursun genede o bır kenarda
  • poke dağıtırsan bana da verir misin nick BuRaK 1172
  • Kardeş matrakan enterighi we ben tt ye gircez yardım edersen sewinirim nick enteiblaziken
  • Liveans Kesin Gidiyorsan vereceğin pokeler için şimdiden çok teşekkür.Ama Live BattLe'cı olarak kal gene aramızda . Pokeleri Verirken söylersin kardeşim o zaman Kendine İyi Bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: grk-brk

BENİM 9M EXP LİK BRK-GRK NİCKLİ CHARIM ÇALINDI EN ÇOK BENİM İHTİYACIM VAR YAAA ÜHÜHÜHÜH

NOT : GÜLEGÜLE KADİŞ

pokelerimi dağıtıyorum deyince nasıl ya yumuşuyorsunuz grk-brk vs vs ....

Bye LiveansGitme Plz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.