Şimdi Ara

Yakında duyurulması beklenen Apple ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında duyurulması beklenen Apple ürünleri
    Tim Cook, yakın zamanda 19 Şubat’ta Apple lansmanı olacağına dair bir paylaşımda bulundu. Uzun süredir beklenen 4. nesil ‌iPhone SE‌ tanıtımına kesin gözüyle bakılırken, yeni ürünlerin basın bülteni yoluyla duyurulması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.iPhone SE 4 lansmanının tarihi belli oldu

Apple'ın Şubat ayında beklenen duyuruları

‌iPhone SE 4. nesil‌, M4 çipli ‌MacBook Air‌, güncellenmiş ‌iPad Air‌ ve giriş seviyesi ‌iPad‌ modelleri dahil olmak üzere, yakında birkaç yeni Apple cihazın duyurulması bekleniyor. M4 ‌MacBook Air‌'in birkaç hafta içinde piyasaya sürülmesi beklenirken, Apple'ın tedarik zinciri yeni iPad'lerin gelişine hazırlanıyor. Yazılım referanslarıyla bu ürünlerin çoğunun geleceği doğrulandı. İşte beklenen diğer duyurular:

• iPhone SE 4. nesil (Apple’ın kendi modem çipine sahip)

• A17 Pro / A18 işlemcili iPad 11. nesil

• M3 / M4 işlemcili iPad Air 11 inç ve 13 inç

• iPad Air için yeniden tasarlanan Magic Keyboard

• AirTag 2. nesil

• Apple Vision Pro ile ilgili duyurular

• Apple akıllı ev ürünü

• iOS 18.4 önizlemesi

• Yeni iPhone 16 renk seçeneği

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/02/15/things-apple-could-have-rolled-into-an-event/

• Apple 120hz getirmiyor ya bu cihazlara, resmen e-waste üretiyor (bazı arkadaşlar ne gerek var diyebilir. Bence teknolojide gerek yok diye bir şey yoktur. Trend veya üst olan neyse onu kullanmak gerekiyor.)
    Adamlar resmen bluetoothlu radyo varken kasetli teyp ile araç piyasaya süren japon markalar gibi takılıyorlar
  • Apple 120hz getirmiyor ya bu cihazlara, resmen e-waste üretiyor (bazı arkadaşlar ne gerek var diyebilir. Bence teknolojide gerek yok diye bir şey yoktur. Trend veya üst olan neyse onu kullanmak gerekiyor.)
    Adamlar resmen bluetoothlu radyo varken kasetli teyp ile araç piyasaya süren japon markalar gibi takılıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ipad 11 ile iphone se nin a17 pro yada a18 ile gelmesi zor. Uygun fiyatlı olacakları için en son çipi koymak istemeyecektir. Segmentasyondan dolayı. A17 ile geleceklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 16 Şubat 2025; 22:32:24 >
  • Sebebi gayet basit s25 satilsin diye guncellemeyi vermiyor benim icin samsung bitmistir.

• Nasıl gerçek anlamda sızdırılmıyor bilemiyorum. m işlemci de de böyle olmuştu. fikir üretiliyor çoğu zaman tutuyor ama yine sır gibi saklanıp atıyorım alın size m işlemcili iphone da çıkabiliyor süpriz kutudan. vay canına diyoruz. da hani nasıl sızmıyor?!

• se 4'ü merakla bekliyorum açıkçası. umarım 500 dolar fiyat ve 128 gb ile gelir. pil sağlığı halihazırda 85 üstüyken iphone 13'ü elden çıkarmak istiyorum. Bir de ilk nesil airtag kullanıcısıyım. Çok kez işime yarayan bir ürün olsa da eşyaların yerini bazen buluyor bazen de bulamıyordu. umarım airtag 2 ile stabil hale getirmişlerdir.

• Ne zaman 120hz gelecek onu da söylesinler bi zahmet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.