Şimdi Ara

Yakında Xeon E5420 işlemci alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu haftanın sonunda alexpress'ten 20$'a Xeon E5420 işlemciyi sipariş etmeyi düşünüyorum. Şimdiki sistemimdeki işlemim Pentium D 945. Bu işlemci ile Gt430 ekran kartını kullanıyorum, elimde bir de HIS HD 5770 var fakat bu işlemci ile kullanınca inanılmaz darboğaz yaşadım o yüzden Gt430 kullanıyorum şimdilik. Yeni işlemciyi alınca HD5770'i takmayı düşünüyorum nasıl olur? Gözüm yeni oyunlarda değil -daha doğrusu işlemciden ötürü zevk alamadığımdan oynamıyorum GTA V'i kaldırsa neden oynamayalım? - daha çok LoL, CS:GO gibi hafif oyunlar oynuyorum. Bu konu hakkında sizin de fikirlerinizi almak istedim Anakartım Asus P5G41T M-LX. Şu anki bios sürümü en güncel sürüm değil ama hiçbir sorun yaşamadığım için güncellememiştim zamanında. Xeon takınca güncelleme gerekir mi? Söyleyeceğiniz başka şeyler varsa dinliyorum.

• anakartınızın chipseti neydi acaba her chipsette çalışmıyorda bu xeon işlemciler. Bende x5460 modelini kullanmaya başladım dünden bu yana gerçekten performanslı işlemci.Daha önce Q8200 kullanıyordum bariz performans artışı oldu.
  • chemist18 kullanıcısına yanıt
    Hocam anakart destekliyor intel g41 chipsetli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e5450 olanı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

e5450 olanı al

Hocam 5450 ile 5420'nin çok büyük farkı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fark yok ama 3 ghz den aşağı olmamalı yada o7c yapman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.