Şimdi Ara

Yakışıklı olup olmadığımızı nasıl anlarız acil yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gerçeği Artık hemen öğrenmek istiyorum bazen kendimi yakışıklı görüyorum aynada felan sonra telefondan leş gibi çıkıyor fotom

Bu gerçeği öğrenmem lazım ona göre saçı 3 e vurduracağım saçla başla uğraşmam artık ve giyimime felan dikkat etmeyeceğim rahat takılacağım yani bu gerçeği öğrenmem lazım

Sevgilisi olmayan bir kıza mı yazayım red ederse yakışıklı değişimdir değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seri

• samimi söylüyorum vazgeç kanka. manyak olursun bak ciddi söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

samimi söylüyorum vazgeç kanka. manyak olursun bak ciddi söylüyorum.
    Son bir şarkı istiyorum sadece

• reddit AmIUgly buraya sor oyluyorlar 10 üzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotonu at ben anlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

reddit AmIUgly buraya sor oyluyorlar 10 üzerinden
    Hocam onlar esmerlere ön yargılı ve jawline takıntılı olduğu için direk 0 verirler

Kızlar soruyorda zaten herkese yakışıklı diyorlar

Bir kıza yazmak mantıklı değil mi ? Esmer erkeklerden hoşlanan bir kıza yazsam eğer red ederse muhtemelen tipsizim %99

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Fotonu at ben anlarım
    Tüm fotolarımda yüzüme gölge düşürdüğüm için ortalama üstünde görünüyorum yani yanılırsın ve foto gerçekçi değildir bana göre bir kıza yazmak en mantıklısı esmer seven bir kıza özellikle çünkü bende esmerim red ederse yakışıklı olma ihtimalim yoktur demek

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Hocam onlar esmerlere ön yargılı ve jawline takıntılı olduğu için direk 0 verirler

Kızlar soruyorda zaten herkese yakışıklı diyorlar

Bir kıza yazmak mantıklı değil mi ? Esmer erkeklerden hoşlanan bir kıza yazsam eğer red ederse muhtemelen tipsizim %99

Alıntıları Göster
    hocam tipini bilmem ama mantıksız olduğun apaçık ortada. çünkü neden dersen kıza yazayım kız reddederse tipsizim anlamına gelir diye mantıksız mantıksız konuşuyorsun. oysa tipli ama fakir sefil olduğun için de reddetdiyor olabilir kız mesela. bir de böyle düşün lütfen rica ediyorum.
    hayırlı forumlar selam ve dua ile

• At buraya söyleyelim

• Bazı renkleri çok seversin. Örneğin ben siyah ve beyaz uyumuna bayılırım ve kendime çok yakıştırırım. Veya alta haki eşofman ve üste beyaz t shirt olabilir. Bu tarz kombinler yaptığım zaman kendi gözüme çok hoş geliyor. Birde bu senin veya sana bakan kişinin nasıl baktığı ile alakalı bir durum.

• telefonun arka kamerasından göründüğün gibisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

hocam tipini bilmem ama mantıksız olduğun apaçık ortada. çünkü neden dersen kıza yazayım kız reddederse tipsizim anlamına gelir diye mantıksız mantıksız konuşuyorsun. oysa tipli ama fakir sefil olduğun için de reddetdiyor olabilir kız mesela. bir de böyle düşün lütfen rica ediyorum.
    hayırlı forumlar selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    kızlar yakışıklı erkekleri reddetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

telefonun arka kamerasından göründüğün gibisin
    Penis gibiyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Penis gibiyim o zaman

Alıntıları Göster
    aynn
  • Bu soruyu soruyorsan yakışıklı değilsindir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • git bi kıza gülümseyerek hatta sırıtarak, merhaba bu sandalye boş mu de.

kız;

a-) ciddi bir şekilde sadece "boş" deyip sonra tekrar telefonuna dönerse yada kafayı çevirirse; ağır tipsizsin.

b-) ciddi bir şekilde "boş alabilirsin" deyip sonra tekrar telefonuna dönerse yada kafayı çevirirse; tipsizsin.

c-) suratında ciddilik yoksa ama gülümsemeden cevap verirse tipsiz ile normal arasısın

d-) ciddilik hiç yok ve belli belirsiz gülümseme varsa, normalsin.

e-) gülümseyerek evet boş derse normalle iyiye yakın.

d-) boş boş alabilirsin gibi uzun bir cümle kurup gülümserse iyisin.

e-) boş boş alabilirsin deyip gülümser ve sen aldıktan sonra yerine oturup gidene kadar sana bakarsa iyiyle çok iyi arası.

f-) boş buyurmazmısınız der ve gülümserse çok iyi.

g-) boş buyurmazmısınız derken titrek ve heyecanlı bir ses tonuyla söylüyorsa, çok çok iyi.

ğ-) duymamazlıktan geliyorsa,sen tekrar sandalye boş mu tekrar dediğinde de kalkıp giderse çok ağır tipsizsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

git bi kıza gülümseyerek hatta sırıtarak, merhaba bu sandalye boş mu de.

kız;

a-) ciddi bir şekilde sadece "boş" deyip sonra tekrar telefonuna dönerse yada kafayı çevirirse; ağır tipsizsin.

b-) ciddi bir şekilde "boş alabilirsin" deyip sonra tekrar telefonuna dönerse yada kafayı çevirirse; tipsizsin.

c-) suratında ciddilik yoksa ama gülümsemeden cevap verirse tipsiz ile normal arasısın

d-) ciddilik hiç yok ve belli belirsiz gülümseme varsa, normalsin.

e-) gülümseyerek evet boş derse normalle iyiye yakın.

d-) boş boş alabilirsin gibi uzun bir cümle kurup gülümserse iyisin.

e-) boş boş alabilirsin deyip gülümser ve sen aldıktan sonra yerine oturup gidene kadar sana bakarsa iyiyle çok iyi arası.

f-) boş buyurmazmısınız der ve gülümserse çok iyi.

g-) boş buyurmazmısınız derken titrek ve heyecanlı bir ses tonuyla söylüyorsa, çok çok iyi.

ğ-) duymamazlıktan geliyorsa,sen tekrar sandalye boş mu tekrar dediğinde de kalkıp giderse çok ağır tipsizsin.
    Dostum sen çıldırmışsın.

• bi proğram vardı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.