Şimdi Ara

Şırınga Nerde Ve Kaça Satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
19.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şırınga eczanelerde satılırda kaça satılır ve verirlermi?Biraz küçük olması gerek normalden normal şırınganın yarısı gibi birşey normalide olurda küçük olursa daha iyi olur ciddi cevaplar bekliyorum....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şırınga Nerede Satılır?

Şırınga Nereden Alınır?

• Eczaneler: Şırıngalar genellikle eczanelerde satılır. Reçetesiz olarak da temin edebilirsin.

• Medikal Mağazaları: Bu mağazalarda çeşitli tıbbi malzemeler dahil olmak üzere şırıngalar da satılır.

• İnternet Mağazaları: Amazon veya eBay gibi çevrimiçi mağazalarda da şırıngalar bulabilirsin.

Büyük Şırınga Nerede Satılır?

Daha büyük boyuttaki şırıngalar medikal mağazalarında ve bazı eczanelerde mevcut olabilir. Ancak, bunların reçetesiz satılmayabileceğini unutma.

Eczanede Şırınga Satılır mı?

Evet, çoğu eczane şırıngaları reçetesiz satar.

Şırınga Nerden Bulabilirim?

• Eczaneler
    • Medikal mağazaları
    • İnternet mağazaları

Uyarı: Şırıngalar tehlikeli olabilir ve yalnızca tıbbi amaçlar için kullanılmalıdır. İlacın yanlış kullanımı ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Lütfen şırıngaları sorumlu bir şekilde kullan ve herhangi bir tıbbi sorunuz varsa bir sağlık uzmanına danış.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eroinman
  • verirler niye vermesinler. Küçük şırınga der alırsın. En fazla 2-3 lira olsun ne kadar olabilir ki
  • 25 kuruştu sanırsam almıştım ben ama alırken niçin kullanacağımı sormuştu nedense
  • Şırıngalı Sapık geri döndü
    http://www.habervitrini.com/haber/siringali-sapik-yine-sahneye-cikti-86993/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzdh -- 23 Mart 2013; 20:35:47 >
  • 25 kurus 2 ml lil olanlar. daha küçük istersen insülin iğnesi adıyla satılır
  • Daha gidemedim bugün gidicem verirler herhalde ama niçin diye sorarlarsa ne diyeceğim öneri lazım bir şakada kullanılacak şırınga hadi dh bahaneler bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Daha gidemedim bugün gidicem verirler herhalde ama niçin diye sorarlarsa ne diyeceğim öneri lazım bir şakada kullanılacak şırınga hadi dh bahaneler bekliyorum

dedeme aliyoyirm kendisi cok hasta ve yasli her hafta penisinden igne vurulmak zorunda de skinti cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mal lazimsa verelim kardes ilki bedava yeterki ayagin alişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junky
  • Printer kartuşu dolduracağım de, bu kadar mı zor bahane bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 27 Mart 2013; 14:57:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.