Şimdi Ara

Bu parça boya muhabbeti nerden çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem arkadaşım yeni bir araba alacak hem de ben değişmeyi düşünüyorum. 15 gündür malum siteden çıkmıyoruz. Merakım gereği senelerdir ilanları incelerim lakin bu sene iyice sinir oldum. 4.5 parça boya var. Gırtlak dolu araç. Ufak tefek parça parça hasar kaydı var. Ya düzgün yazamıyomusunuz ya ne olduğunu. 4 parça boyalı da nereleri boyalı. 1 karış boya var diyo gidip bakıyon bir karış boyanmamış yer var. Bi de bu son zamanlarda dikkat ettim. Araç donanım seviyesini üst paket seçiyolar. Araç bariz şekilde boş paket. Trend araç gitmiş titanium seçmiş. Alttaki özelliklerden Allah ne verdiyse işaretlemiş. Aracın 2. sahibiyim diyo başka araç aldık bu garajda yatıyo o yüzden km az diyor. Araştırıyoruz adam aracın 3. sahibi çıkıyo ondan önce 3 sene kiralık araçmış. arayıp söylüyosun kem küm ediyo. Herkes düdüklemek üzerine felsefe güdüyo. İçimi dökmek istedim biraz kusura bakmayın.

• Geçen gün ilanları inceliyorum. Vatandaş ne yazmış; Tavan hariç değişik zamanlarda boyanmış parçalar..

Araba ne : Cabrio.... Tavan hariç boyalı

İnsanın aklı ile dalga geçiyorlar..

Ayrıca her 10 arabadan en az 3-4 tanesi araç fazlalığından satıyor. Benim çevremde bugüne kadar araç fazlalığından satan hiç olmadı. Acaba bunlar nerede yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 10 Şubat 2017; 16:24:31 >
  • Ben ilanlarda 2 bin km seçiyom,200 bin çıkıyohb seçiyom linea çıkıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahillikten oluyor;

3 parça boya var 1 değişen var tramerde hasar kaydı yok hatasızdır,

Dün bir Focus beğendik fiyat fln uygun baya kısa sürdü otomatik seçmiş manuel vs vs

Garaj arabası yok şirket aracım var bunu kullanmadım , far yıkamaya kadar her şeyi işaretleyen kullanıcılar sinir krizi geçirmemek elde değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Şubat 2017; 16:31:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte sırf bu pis cambazlık yüzünden insanlar 2. eli tercih etmekten korkuyorlar..
  • Al satçı çakalların ve fırıldak galerici tayfasının turşu arabalarını millete itelemek için hayatımıza soktuğu inciler bunlar

- Full+Full yazıyo bakıyosun en boş donanım ama cam filmi jant yapmış ona göre full olmuş.
    - Aracın muhtelif yerlerinde boyalar vardır
    - Cam altı temizlik boyası vardır
    - Aracın birkaç parça boyası vardır diye uzarrrrrr gider

Özetle arabayı bu zamanda BABANDAN BİLE ALSAN Hasar kardı için hem tramer sorgusu hem şasi no sorgulama yapıp sonrada yetkili serviste ekspertize sokmadan almayacaksın

• benim arabamın ne eksiği var mantığıyla çıkıyor bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu yüzden 0 araç alıyorum. 1000 kmde olsa bile akla hayale gelmedik şeyler çıkıyor altından.
  • İkinci el alacaksam, ya tanıdıktan alırım ya da markaların 2. el bayilerinden, servis kayıtlı geçmişi belli olan aracı alırım. 2 bin lira fazla verin, 2 sene tasasız gezin. Bu iki yöntemle de araç aldım, bunlarla baya km' de yaptım ama rutin bakım dışında 5 kuruş masrafım olmadı. İkinci el satış sitelerinden uzak durun. İlk sahibiyim diyen birine denk gelmiştim, araştırınca 9. sahibi çıkmıştı.
  •  Bu parça boya muhabbeti nerden çıktı?
  • Ben de 4-5 parça boya varcılara sınir oluyorum. Kardeşim 4 mü 5 mi?
  • yalandan kim ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

Bu parça boya muhabbeti nerden çıktı?

Merhaba,

Koyduğunuz fotoğraftaki "normalde bel altı boyalı" denen boya şekli ülkemizde sanayide "etek altı boyalı" şeklinde tanımlanır.
    Arabanın beli ise yandan bakıldığında camlarının başladığı yer kabul edilir.
    Nedense :)))

Neresinde gerdan kıvırmaya başlayacak onu daha çözemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Sırf bu yüzden 0 araç alıyorum. 1000 kmde olsa bile akla hayale gelmedik şeyler çıkıyor altından.

Herkesin sizin gibi sıfır araç alacak gücü olsa zaten mağduriyerler yaşanmazdı.

Kredi çekip senelerce benim gibi araba borcu ödeyenleri de Allah kurtarsın. Mecbur kalmasam elalemin cenabet hurdalarına neden para dökeyim.

Beni bu hale sokanlatın Allah belasını versin çocukları da benim halime düşsün, onlar da çocuklarının gereksiz borçlarını ödeyerek kahroldun kanser olup acı çeksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanda otomatik seçiyorum manuel çıkıyo

Adam bide ilanın altına not düşüyo ufak yazıyla araç manuel diye

O vakit niye otomatiğe koydun ilanı

• Herkes sahtekar olmuş ülkede,ikinci el araba falan alınmaz
  • galerici yazmış , -----Güneş yanığından belaltı boyalıdır .....diye
    hala düşünürüm bu adam bu arabayı nasıl park ediyormuşta belaltı güneş yanığı olmuş.
  • dünyanın en orjinal insanlarıyız şüphesiz. avrupa ve balkanlarda üçkağatçılıkta bir numarayız.

babamda bi fluence almış hasar kayıtsız diye. şasede bir çarpma var hasar fiyatı yazmıyor. satarken anlayacağız bakalım ne çıkacak
  • ford bakiyorum ilan doblo cikiyor. Dizel c max bakiyorum benzinli zafira cikiyor

araba otomatik ilana bastira bastira manuel yazan var yahu yol bilgisayarinda oto vites Konumu var

sunrofsuz araca sunrof var yazmiş.

uyaniklik mi yapiyor cok mu cahil cozemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Şubat 2017; 10:21:56 >
  • Ben asıl bu boya takıntısı nereden çıktı onu merak ediyorum. Araç ağır kazalı değilse, şasisinde direklerinde oynama yoksa, değişeni de yoksa boyalı olsa ne olur ki? Son yıllarda boyacılar gayet güzel işçilik yapıyorlar, eskisi gibi değiller.

Tabii boyalı araç almamaya çalışıyoruz çünkü 2. eli zayıf gidiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.