Şimdi Ara

Bu parça boya muhabbeti nerden çıktı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla benim takıntım ön taraf. Kaputta falan bişey yoksa önemsemem pek. O yüzden hangi parçalar boyalı önemli. Daha dün aradım adamı ne var arabada diye. Ufak bi kazası vardı kendimiz yaptırdık dedi. Bir kaç parçası boyalı dedi. Değişen var mı dedim sol ön çamurluk değişti dedi. Kaputta değiştimi dedim evet o da değişti dedi. Adamdan zorla laf alıyoruz ağzından sordukça yeni şeyler çıkıyo.
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah işini güzel yapıyorlar asıl sıkıntı şurada çıkıyor şöyle diyim.
    Bu adamlar boyalı diyor araba bi gidiyorsun pert çıkıyorsun düşünsene artık 10 tane ilana baktık aracın yanına gittin ağır hasar kayıtlı çıktı üst üste ne yaparsın ? bu olaya artık nasıl bakarsın ? şüphe duymaya başlarsın.
    İşte insanlarımızda ve bende dahil böyle bir algı oluştu artık yapacak birşey yok.
    Ya mesela sağ çamurluk degişmiş hasar kaydı 3.500 TL var mı hocam böyle birşey ?
    Yani benim 2.elde bir KM sınırım bulunur misal dizel araç 1 senede 20 bin km yapması makuldur.
    bakıyorum 2014 model arabaya 90 bin km'de.
    yani bu nasıl iş çözemedim bu araç durmamış üstelik bir sağ çamurlugundan 3500 tl hasar kayıdı çıkıyorsa eyvallah der geçerim.
    aynı şekilde boya meseleside öyle. Ufak boya var diyo 4500 TL tramer diyorlar ayıp yani
  • Bu artık her sektörde böyle.Mahallemizde satılan bi evin ilanına denk geldim.Adam sallamışta sallamış

130m2 dediği ev aslında 90m2

1300 1400tl kira getirisi var demiş 800 veren olursa öp başına koy.Ev en alt katta ve duvara bakıyor gündüz bile lamba yakman lazım yoksa ev gece vakti gibi karanlık

Bankalara postaneye vs yakın demiş 20dk yol yürüyeceksin yolun çoğunda yokuş çıkıyosun

Eve 189bin istiyor etse etse 150 eder oda ittire kaktıra yani

Malını satmak için adamlar allayıp pulluyor anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 11 Şubat 2017; 18:4:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah herkesi kendisi gibi alıcı/satıcılarla karşılaştırsın.

Pimpirik olanı pimpirikle, üçkağıtçıyı üçkağıtçıyla, boyaya fazla takmayanı da takmayanla
  • Bizim milletin kafası üçkağıttan başka bir şeye çalışmıyor o yüzden oluyor bunlar
  • Sirf doğruyu söylediğim için tüm arabalarimi zararina sattim . son arabamda beş parca boya var dedim 8 parca cikti. Tavan dahil. Araba piyasasında artik kimseye guvenmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedenle ikinci el almayin. En kotusu olsun sifir olsun.

• 1 ay olmak üzere o malum sitede bakıp bakıp bişey bulamama rekorum.
    gerçekten o sitedeki araç ilanlarına ( özellikle 40 45K fiyat altındakilere ) el atılması lazım. adam altında kullandığı aracın mazisinden bi haber , özelliğinden bi haber , 2 kelime yazmaya üşenmiş insanların saçma fiyatlarla açtığı binlerce ilan var maalesef.
  • Araba bakıyorsun, 2012-2013 model, herif "Güneş yanığından ötürü komple boyalı" yazmış. Nerede ikamet ediyorsun birader, Venüs'te mi?
  • arkadaşlar size tuhaf gelebilir ancak aracı alacağınız zaman satan şahısı iyi araştırın, sosyal medya hesaplarına girin bakın ne yapıyor ne ediyor nasıl bir yaşam tarzı var. genelde eğitim düzeyi yüksek veya kariyer sahibi insanlar aracı satarken çok fazla dalavereye girmiyor. aracın durumu neyse onu söylüyor. ben şu ana kadar kullandığım 2 araçtan ilkini bi avukattan , ikincisini de mavi jeans'in tasarım şefinden aldım. ne dedilerse birebir öyle çıktı. açıkçası esnaftan, müteahhitten, kahvehane okey salonu falan işletenden, konuşmasını diksiyonunu beğenmediğim insandan araç almam, araç satmam. elbette ki bunda yanılma payı olabilir , ya da istisnalar olabilir. bütün esnaflar dolandırır da demiyorum elbette ancak bu şekilde yanılma payımı daha da azalttığımı düşünüyorum.
  • Bir ton ilanda gördüm

İlan başlığı hasarsız kazasız

Bir kamyon açıklama, en sonda ya da laf kalabalığının ortasında "5 parça boya vardır"

Lan zaten yeni araçlarda bagaj kapağı, tavan, kaput, 2 veya 4 kapı, sağ-sol çamurluklar, ön-arka tamponlar, gövdenin kalanı, dıştan başka parça da yok

Bir de 3.5 parça boya, 1.5 parça boya diye bir saçmalık var, bir parçada ya boya vardır ya yoktur, bunun buçuğu mu olur?

Ha bir de 25 yaşında araçta boya arayanlar var

Ne dolmuşum beeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 12 Şubat 2017; 16:43:26 >
  • Ben boyaya pek takmam, değişen olmadığı sürece pek takmam.Değişen de tanıdık bildik arabaysa onu da takmam, alır binerim.Aldım biniyorum 3 parça boyalı 3bin küsür hasar kaydı var.Ancak gel gelelim aracı itelemeye çalıaşnalrın sayısı günden güne artmakta.Pertten dönme araca orijinal yazan mı ararsın, bel altı muhtelif yerlerde boya var yazanı mı ararsın 5-6 parçada boya var yazanı mı ararsın(araba kaç parçaysa), sigorta şirketi şişirmiştir diyeni mi ararsın, aracımda ağır hasar kaydı vardır ancak değişen ve boya yoktur yazanı mı ararsın v.s. yazmakla bitmez...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.