Şimdi Ara

Yakıt fiyatlarındaki ani değişimler ekonominizi veya sinir sisteminizi etkilemiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakıt fiyatlarındaki ani değişimler ekonominizi veya sinir sisteminizi etkilemiyor mu?

Yıl 2009...Altım 2006 megane 1.5 dci aracım var...

Çok iyi hatırlıyorum İstanbul Koşuyolun'da Petrol Ofisinde...Pro Kırsal alırdım...İstanbul'da iskontosuz satmalarına rağmen 2.20 tl ye dizel satılıyordu.Hiç unutmam depoyu fullardım...Cep harçlıklarıyla...

Yollarda Ankara İstanbul arası da İskontolu dizel 1.90 tl lere kadar verirlerdi.

2 sene kullandım megane ı asla kırsal dizel kullandığımdan dolayı sorun yaşamadım...

Şu an dizel 4.4 tl lerde sanırım...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şu an lpg li aracım var...Doğu Karadeniz de oturuyorum...

Bundan 6 ay önce iskontolu lpg satıcıları 2.39 a kadar lpg satıyorlardı...Hatta Erzurum da 2.17 lere lpg almış birim...

Hep dalgalandı. Şu an 3.34 tl oldu lpg buralarda...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gürcistan Bulgaristan a da arasıra canım sıkıldıkça giderim...

Gürcistan da bile şu an dizel 2.50 tl civarı...Lpg 2.00 tl civarı...

3 senedir gidip geliyorum bu kadar dalgalanma olmadı yakıtta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboline -- 10 Ocak 2014; 18:02:15 >

• Yakıta verdiğim para değil, yakıttan çok vergiye verdiğim para benim sinir sistemimi etkiliyor.

Benzine vergi, arabayı al vergi, arabayı kullan vergi, arabayı sat vergi, köprüden geç vergi, uzun yola çık vergi ...
  • Beni bu durumdab memnun olanlar sinirlendiriyor.Diyorlar ki "Dolar yükseliyor petrol fiyatları yükseliyor." Bende diyorum dolar ve petrol fiyatları düşünce bizde akaryakıt fiyatları neden o oranda düşmüyor? Cevap veremiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.