global mega kriz geleceği haberini mısırdaki sağır sultan bile duymuşsa, Artvin in minnacık bir ilçesinde yaşayan ben bile duymuşsam demekki öyle bir şey olmayacak |
Yaklaşan mega global kriz mi var? Batıda işler hiç iyi gitmiyor gibi. Peki bizde neden konuşulmuyor. (2. sayfa)
-
-
ABD toplama devlet elinde sonunda bölünecek 50 yıl sonra veya 100 yıl sonra senin devlet olarak bu duruma hazır olman gerekiyor.
Türkiye yıldırım savaşı yapıp ırak ve suriyeyi fetih etmeli size şaka gibi gelebilir fakat buralarda başı bozukluk var kötü yönetiliyor Türkiyeyi doğrudan tehdit ediyor bu devletler ülkemizi hasım görüyor bize yapmadıkları kalmadı bedavadan savaşmadan kurulan suni devletçiklerdir bunların toprak bütünlüğünü savunmak bize düşmez toprağını koruyamıyorsa vurup almalıyız.
Iran'a gelinde reisi öldü diye yas ilan ediyoruz adamlar zengezur koridoru kurulmasın diye savaş yapmayı göze alıp tatbikat yapıyor, Iran bile Türkiye büyük devlet olacak diye korkuyor.
Sen bunları BOP başkanına söyle..
-
Rakip devletin ne yaptığı önemli Çin ucuza elektrikli araba üretiyor diye ABD'nin eli ayağı tutuştu ne yapacağını şaşırdı..
ABD başkanları incile el basarak göreve başlıyor din etkili ve ABD'de yaşayan insanlar Türkiyeden daha cahil eğitim sistemleri kötü..
Osmanlıda da devşirme sistemi vardı ne oldu ilk ihaneti onlar yaptı işte ABD'de böyle bölünecek az biraz zayıflasın işi bitti..
2. Dünya savaşında japonları nasıl toplamışlar korkudan ilerde iyice kaşırık duruma düşecek en iyi insanlar oraya gitmeye devam etsin elinde sonunda hüsrana uğrayacaklar ne kadar değersiz olduklarını yaşayacaklar.
ABD kendisine rakip olacak devlet istemiyor Türkiyeyi bölmek istiyor bizim millet olarak ülkümüz olmadığı için plansız hareket ediyoruz demokrasiden dolayı abuk sabuk cahil insanlar yünetime gelip ülkeyi sömürüyorlar şu ana kadar bölünmediysek halen daha çok güçlüyüz bir an önce toparlanıp savaş pozisyonu almalıyız.
-
Sümerler tarihinin çok ilerisindeydiler ... yıkıldılar...
lidyalılar tarihlerinin ilerisinde sıçramışlardı ... yıkıldılar ...
Roma yahu ... yıkıldı.
hepsinin sebebini bir araştır istersen, ortak bir paydaya ulaşabilirsin.
-
cevaplamasaydın görmeyecektim. bende bloklu. muhtemelen ağır amerikancı idi. böyle saçmalayıp bloklayanları ben de blokluyorum. sana da öneririm.
-
bu ikinci alıntım :D ilk alıntımda yazdığıma bakarsan :D
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-sadece-3-gunde-430-milyar-dolar-deger-kaybetti--158975504
geliyor mu yoksa
-
Adamların Kaliforniya ve benzeri eyalatleri ayrılsak mı diyorlardı geçen. Ülkenin yobazlarını biz mi besleyecez diye yakınıyorlar.
ABD şu an akla önem veriyor mu sanıyorsun? Artık sadece ülkesindeki bir avuç insanın çıkarları yönünde hareket ediyorlar ki akılcılık kalmamış. Bu gidişle bilim de kalmaz bilim için insanları da çekemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X