Şimdi Ara

Yaklaşık 1 ay önce babamı kaybettim ve hala şokundayım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde burada içimi dökmek istedim..
    Babamı bu kadar çok sevdiğimi, bu kadar seveni olduğunu ben bile bilmiyordum, böyle birşeyin gerçekleşeceği aklımın uçundan geçmiyordu. O da öyle demişti zaten, "2 serum yerim dönerim eve" .. 30 Mart günü sabahı yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede ziyaretine gitmeyi planlarken gece yarısı kalbi ve solunumu durmuş, hastanede de cansız bedenini görünce içim çok yanmıştı. Hala bizi bırakıp gittiğine inanamıyorum, daha bunun için çok genç (56) yaşındaydı, keşke şu kapıdan bi gün çıkıpta gelse ben size şaka yaptım diye.....
    Umarım öteki tarafa göç eden tüm iyi sevdiklerimiz bizi görebiliyordur, orada daha mutludurlar. Başkalarına da oluyor mu bilmiyorum ama hergün özellikle geceleri çok düşünüyorum bunun hakkında, babamın benim hayatımda yapmamı istedikleri için savaşmak istiyorum ama geçen gün de stres yüzünden hastalandım direkt acile kaldırdılar. Çok belirsiz duygular yaşıyorum artık. Tüm sevdiklerinizin, özellikle ailenizin değerini bilin arkadaşlar onları üzmeyin

• :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başın sağolsun sana sabır diliyorum Bu aile ve ölüm konusu beni gerçekten çok düşündürüyor yıllarca beraber yaşadığın beraber güldüğün acı tatlı günler geçirdiğin kişiler ölüyor ve toprağa koyup geliyosun insan aklını oynatır bu durumda

• Allah yanlislarini affetsin
    Mezarini devamli ziyaret et onunla konus bizi duyuyorlar ve amelleri iyiyse goruyorlar da.
    Nasil birisinin yanina gidersin konusursun mezardakilerde ayni oyle
    Ne zaman mezarliktan gecsem vaktim bossa tanimadigim kisilerin mezarlari basinda konusurum.
    Geride kim kaldiysa annen kardeslerin onlara sahip cik kolla kalan hayatimizi durust guzel sekilde gecirelim kimseye satasmayalim hepimiz olecegiz sen bakma olumsuzmus gibi yasayip hayatin akisina kapilanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 12 yaşındayken bahçede beraber çiçekleri budarken aniden,kalp krizinden kaybettim babamı.Daha 42 yaşındaydı.9 sene geçti ama hala etkisi geçmedi bende..

• Başın sağolsun :(
  • Başın sağolsun kardeş, kelimelerle ifade edilecek gibi değil biliyorum ama seninle acını paylaşıyorum.Benimde babam ölümden döndüğünde böyle büyük bir şok yaşamıştım, o kötü kaza haberinin üzerinden yıllar geçse bile ne zaman telefon çalsa sanki yine kötü bir haber gelecekmiş gibi düşünüp kalbim sıkışıyor korkuyorum.Ben buna hazır değilim biliyorum, belkide o yüzden bu kadar korkuyorum.Ama şöyle düşün her baba evladının kendi ayakları üzerinde durduğunu güçlü olduğunu görmek bilmek ister.Sana Allahtan sabır ve metanet diliyorum.Rabbim dayanma gücü ihsan eylesin tekrar başın sağolsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah-u Teale Rahmet etsin, sizlere de sabır, metanet versin. Allahümme Amin.

• Ben düşününce bile kötü oluyorum gözlerim doluyor.
    Allah rahmet eylesin ve sizlere sabir versin.
    Ama kural bu hepimiz bir gün öleceğiz.

• Bende geçen yıl kaybettim. Çok zor Tarifi olmayan bir acı gerçekten. Benim Babamda 43 yaşındaydı hicbirsey göremeden,yasayamadan gitti bu dünyadan. Artık Annem ve kardeşim bir başımıza kaldık. Onlarin büyüğü benim artık Yapacak birşey yok Malesef. Bizlerde birgün öleceğiz. Vefat eden Tüm Babalarimiza Allah Rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Öncelikle başın sağolsun sana sabır diliyorum Bu aile ve ölüm konusu beni gerçekten çok düşündürüyor yıllarca beraber yaşadığın beraber güldüğün acı tatlı günler geçirdiğin kişiler ölüyor ve toprağa koyup geliyosun insan aklını oynatır bu durumda
    Şu hayatta en çok korktuğum şey bu.
  • Bazı şeyler anlatılamıyor işte bu da öyle. Sadece hissedebiliyorum bu acıyı yaşamış biri olarak. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• Ölüm hayatın gerçeği kabullenmekten başka yol yok her anne, baba, kardeş bir gün ölecek. Allah sabır versin bir şekilde kaldığın yerden devam etmeye bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun çok zor durum ama alışıcaksın inan başta olmucak gibi gelicek ama hafiflicek acın. Hayatın acı gerçeği ölüm ne yazık ki.
  • Ben de 1 ay önce 31 Mart günü babamı kaybettim, seni çok iyi anlıyorum başınız sağolsun. İnsan değerini kaybedince anlıyor ve keşkeler bitmiyor.

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İnşAllah.

• Ah kardeşim ah. Babam erken yaşta vefat etti benimde. Bazen o kadar çok ihtiyacım olduğu zamanlar oluyor ki ama yok işte. Baba gerçekten çınardır değerini iyi bilin arkadaşlar. ALLAH rahmet eylesin.

• Aileden birini kaybetmek çok korkunç, bu gerçekle henüz yüzleşmedim ama bu tür konuları gördükçe elbet o günün geleceğini bilip içimi korku kaplıyor. Annemi ve babamı kaybettiğim gün sanırım uzun bir süre kendime gelemeyeceğim. En çokta onlara sizi seviyorum diyecek cesareti gösteremeyip, mesafeli davranışlarıma üzüleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 30 Nisan 2019; 3:3:36 >
  • Vücuttaki butun kemiklerin kirilmasiyla es deger bir acı diyorlar. Ne yazik ki hepimizin basina gelecek.

Mekani cennet olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.