Şimdi Ara

yaklaşık 1 haftadır internet felç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son bir haftadır sürekli internet hızı düşüyor sizdede öyle oluyor mu ttnet'ten kaynaklanan bir sorun mu?dh'ye bile konu açarken 40 takla atıyorum.hızın 0.15'lerde

• bende de aynı sorun var. internetim gitmiş gibi oluyor msnden düşüyorum sitelere giremiyorum vs. fakat baglantı ışığı sönmüyor yani bağlı gözüküyorum. Ttneti aradım arıza kaydı aldılar ama bir gelişme yok uydunet reklamlarını gördüm bugün televizyonda ve bir baktım sitesine. Benim ttnet te 2mb baglantı aldıgım paraya (aşağıyukarı) , uydunetde 4mb baglantıya sahip olabiliyorum biraz araştırıp sorunu yoksa buna geçmeyi düşünüyorum... Özellikle bu ttnet problemim hallolmazsa...
  • TTnetin yurt dışı bağlantıları hasar görmüş. yapılan açıklama bu.Türkiye genelinde internet böyle.
  • bi düzelmedi gitti . geçende de kablolar kopmuştu . şimdi ne oldu allah bilir .
  • Sahur vakti güzel oluyor sabahları felç
  • Arada sitelere giremiyorum, 1 dakika gibi süre ile. Bu bazen çok sinir ediyor..
  • istanbul şişlide oturuyorum dün itibariyle internetim feci şekilde gitti. Tamamen gitti, modemin üstündeki adsl ışığı bir yanıyor bir yanmıyor. İnternete bağlandığımda da sağolsun telekom 256kb hız biçiyor bana. Vallahi onca senedir interneti kullanırım böyle birşey göremedim ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün öğle çok saçmalamaya başlamıştı dosya indirmeyle test edeyim dedim. 10 Kb'la indiriyodum
  • ben ankaradayım acaba yurt dışı çıkışlarıylamı bir alakası var
  • acaba ttnet nezman azcık para verip şu bakır kabloları fiber yapacak çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.