Şimdi Ara

Yaklaşık 2.500 TL'lik Bütçeyle 'GAMER PC' Toplama Tavsiye ve Önerisi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çarpan derken? Extreme OC felan pek anlamıyorum usta onun için hoşuma gitti aldım. O anakarta bu dediğim parçalar olmazmı yani vede hangi işlemciyi alıyım ?

Ayrıca Üzülerek Söylüyorumki Vatan Computer'daki %25 indirimi kalkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKaraa

Çarpan derken? Extreme OC felan pek anlamıyorum usta onun için hoşuma gitti aldım. O anakarta bu dediğim parçalar olmazmı yani vede hangi işlemciyi alıyım ?

Ayrıca Üzülerek Söylüyorumki Vatan Computer'daki %25 indirimi kalkmış.

Olur olmasına da Ferrari'ye LPG taktırmak gibi olur.
    Vatan indirimi gelir yine merak etme.

Pmden yazıyorum şimdi.
  • quote:

Aynen kardeşim.

aynı gün içinde siparişi verip aynı gün içinde kargolayıp yine aynı gün içinde size ulaştırdıklarınımı söylüyorsunuz yahu ciddi olamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkeC

quote:

Aynen kardeşim.

aynı gün içinde siparişi verip aynı gün içinde kargolayıp yine aynı gün içinde size ulaştırdıklarınımı söylüyorsunuz yahu ciddi olamazsınız

arkadaş demiş ki, " bugün vatana gidip şu şu parçaları aldım".

netten aldım dememiş yani

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzamon -- 26 Mart 2012; 22:05:02 >
  • kusura bakmayın yanlış yazmışım,okuyanlar kandırıyor Veya yalan söylüyor sanmasinda yanlış anlaşılmayım. ALLAH'a şükür kimseye yalan borcum yok..
  • quote:

kusura bakmayın yanlış yazmışım,okuyanlar kandırıyor Veya yalan söylüyor sanmasinda yanlış anlaşılmayım. ALLAH'a şükür kimseye yalan borcum yok..

yok kardeşim yanlış anlaşılma olmuş sorun yok. internet mağazacılıkları kötü olduğu bir gerçek ama yinede tercih meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.