Şimdi Ara

Yaklaşık 20 dk içinde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Arkadaşlar,ben yaklaşık 20 dakikadır haritalarda geziyorum.Siz şu pokemonlara bakarak nasıl gittiğimi söyleyebilir misiniz??(VORTEX'DE)

Ancient Drifloon

Ancient Hoothoot

Ancient Stunky

Dark Machop

Mystic Darkrown

Mysitc Swablu

Mystic Voltorb

Not:Belki resimler görünmez diye yanına isimlerini yazıyorum

Not:Hangisini tradeye koymalıyım,hangisini ilk 6'lıma koymalıyım söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POKECİ -- 18 Ağustos 2010; 15:54:31 >

• ....................
  • Bence
    Mystic Darkrown'un tipini beğendiysen takıma koy.Eğer bu tipsiz diyorsan tradeye koy.
    Geri kalanların hepsini en yüksek levele çıkarıp tradeye koy.
    Ya da istediğin gibi kullan
  • Sağ ol... Başka yorum yok mu? 1 saat içinde bakacağım
  • Stunky hariç hiçbiri takımlık pokemon değil ki. Darkrai'ye exp kasarsın istersen.(Yada Darkrown muydu?)
  • ''Takımlık'' kelimesini açıklar mısın?Hangi pokemonlar takımlıktır?
  • Pek Ultra Yemeyen Relichant Ludicolo Aerodactyl Tarzı Pokeler Takımlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim kadarıyla çift elemenetli(örn;Wairlord ya da ludicolo gibi)pokemonlar ultra yemez...Yanlış mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: POKECİ

Benim bildiğim kadarıyla çift elemenetli(örn;Wairlord ya da ludicolo gibi)pokemonlar ultra yemez...Yanlış mı??

Çok yanlış biliyorsun.Bazıları yemez.Ama bazıları misal Dragonite,salamance çift türlü olduğu için ultra hasar alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 18 Ağustos 2010; 19:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Benim bildiğim kadarıyla çift elemenetli(örn;Wairlord ya da ludicolo gibi)pokemonlar ultra yemez...Yanlış mı??

Çok yalnış biliyorsun.Bazıları yemez.Ama bazıları misal Dragonite,salamance çift türlü olduğu için ultra hasar alır.

YANLIŞ olmasın??Özür dilerim

Yapmak zorundaydım.

• Wailord Tek Tip.
  • Pardon...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Çok yalnış biliyorsun.Bazıları yemez.Ama bazıları misal Dragonite,salamance çift türlü olduğu için ultra hasar alır.

YANLIŞ olmasın??Özür dilerim

Yapmak zorundaydım.

Hakkat

• Eeee..Kimi örnek alıyoruz zannediyorsun
  • quote:

Eeee..Kimi örnek alıyoruz zannediyorsun

Aferin dostum
  • POKECİ Sableyenin süper veya ultra hasar aldığı türlere bak sonra takımlık mı karar ver?
    Birde onunla girlikte golem'i kıyasla.Farkını anla
  • Darkrownu beğenmiyosan ver bana :D Vortex nickim : guilty

Efsane zor çıkıyor yaw bu vortexde gerçi bugün Mew ve Giratina çıktı ama :D Delugede daha çok çıkıyor :D onu oynayan warsa orda nickim guilty46
  • Vortex'in bir güzelliğide efsanelerin zor çıkmasıdır. Böylece diğer pokemonlara göre çok daha değerlidir. Ama takımlık değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.