Şimdi Ara

2 uçuş arası 25 dk yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turk hava yolları bana aktarmalı ucus sattı bayram arefesinde ucacagım ama bi yandan da tırsıyorum yetsemesem diye sizce riski alayımmı yoksa bir onceki ucusu erkene alıp havaalanında fazladan 5 saat beklemeye katlanmalımıyım ?

• Merhaba forumdaş,

Gitmen gereken yer çok acilse, vaktin değerliyse, ters durumlarda alacağın tazminat seni mutlu etmeyecekse: Risk almadan 5 saat bekle.

En basitinden kayıtlı bagajın var mı? Varsa eğer yer hizmetleri bir uçaktan diğerine aktarma yapacak, belki oralarda gecikme olabilir. Bagajını teslim almakta sıkıntı yaşayabilirsin. Onun dışında bir birey olarak 25 dakika yeterli hızla geçmek için.

Rötar olursa bir sonraki uçuşa alırlar (artık kaç saat/gün sonraysa) beklersin. Kendi hatalarından dolayı biletten ücret kesilmez, süre çok uzarsa yemek-otel-tazminat verirler. Ama olan senin vaktin olur.

Bir de bayram dönemindeyiz uçaklar dolu olabilir. Düşünsene 2 gün sonraya bilet verdiklerini..

• Ben iki uçuş arasına en az 3 saat koyuyorum…
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

kardeş 3 az degilmi bence 2 gun felan koy :) hocam aynı firma ve ic hattan bahsediyoruz havayolu sirketi bileti kendi sattı ben 2 ucusu ayrı ayrı almadım o yuzden beni beklerler mi diye merak ediyorum

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    3 saat aktarmalı uçuşun standardıdır bir kere. Dalga geçmen çok komik olmuş. Asıl 25 dk çok imkansız bir zaman diyeceğim ama iç hat aktarmalı diyorsun. Hiç aktarmalı bir şekilde yurt içine uçmadım. En fazla zamanın gider bu arada, paran gitmez kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.