Şimdi Ara

Akşam saat 22:00 - 23:15 arası spor yapıyorum sıkıntı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlerim gereğinden akşam 22:00 den 23:15 'e kadar spor yapıyorum ondan sonra yumurta Vs yiyip uyuyorum sabah 9-10 gibi kalkıyorum.

Acaba gece spor yapmanın sakıncası var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tualeti-Tıkayan-Adam -- 6 Ekim 2015; 21:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uykulu ve yorgun gidiyorsan antremana bi kupa kahve iç, onun disinda bi etkisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Uykulu ve yorgun gidiyorsan antremana bi kupa kahve iç, onun disinda bi etkisi yok

Teşekkürler.

• Akşam vücuttaki enerji sabaha göre düşük oluyor buda kaldırdığın agırlıklara yansır ayrıca 23:15 te antrenman bitse yemegin nerdeyse 12 yi bulacak yiyip yatacaksın buda sana yağ olatak dönebilir ama hiç yapmamaktan iyidir antrenman sonrası kazein alıp yatabilirsin bana göre daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Akşam vücuttaki enerji sabaha göre düşük oluyor buda kaldırdığın agırlıklara yansır ayrıca 23:15 te antrenman bitse yemegin nerdeyse 12 yi bulacak yiyip yatacaksın buda sana yağ olatak dönebilir ama hiç yapmamaktan iyidir antrenman sonrası kazein alıp yatabilirsin bana göre daha mantıklı olur

Teşekkürler hocam. Zaten yağlanıp kas almaya çalışıyorum. Boyum 188 kilom 62.

2-3 aydır spor yapıyorum. Başlamadan önce 59 kiloydum.

Sabah istediğim saatte kalktığım için gece pek sıkınıtı olmuyor. Günde en az 8 saat uyuyorum zaten.

• Uyku dan önce yemek yemek çok zararlı.onun dışında aksam spor yapmanin bir sakıncası yok bebek gibi uyuyorsun hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Akşam vücuttaki enerji sabaha göre düşük oluyor buda kaldırdığın agırlıklara yansır ayrıca 23:15 te antrenman bitse yemegin nerdeyse 12 yi bulacak yiyip yatacaksın buda sana yağ olatak dönebilir ama hiç yapmamaktan iyidir antrenman sonrası kazein alıp yatabilirsin bana göre daha mantıklı olur

Sabah istediğim saatte kalktığım için gece pek sıkınıtı olmuyor. Günde en az 8 saat uyuyorum zaten.

O aldığın yağlar kasa dönüşmez söylıyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: renacaner

quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

O aldığın yağlar kasa dönüşmez söylıyim.

Amacım kas yapmak değil sadece yağlanmak zaten hocam

Yüzde 14-15 oranda yağ bile olur tabiki yüzde 9-10 olamaz sadece zayıf görüntümden kurtulmaya çalışıyorum

• ben yeni başladım sorayım dedim,16 yaşındayım(lise3) saat 9.30 da gidip 11 de evde oluyorum (1 saat-50dk arası) gelince yemek falan derken 11.20 de yemek bitmiş oluyor . 12 de yatıyorum zararı olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.