Bildirim
yaklaşık 7000 lira gidip direk alacağım sizce? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum belliki birinden alacağın var gerekli ayarlamaları yapmışsın ve haftasonu mecbur harcama yapılacak. Farklı bi tavsiye vereyim sana. Ürünleri al( yada farklı ürünler) ödemeyi sana borcu olana yaptır faturayı adına kestir akşam tekrar vatana git hepsini iade et 6 ay içinde tekrar kullanabileceğin şekilde 7bin tl lik hediye çekini al zamanı gelince yeni sistemini al.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam benimde aklıma söyle bi fikir geldi illa aldırıcak ise 7000
3000 e 4k hdr bi tv
2000 e bi ps4 pro
2.kol
geri kalan da plus üyelik ve oyunlar
ve özel sogutucu ve hdd yükseltmek
bunları sony center dan alırsan dahada iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Mart 2017; 11:8:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meniz
Amd'nin çıkartacağı işlemciler Inteller'den daha pahalı, Intel niye fiyat düşüşüne gitsin ki?
Sistemi oyun amaçlı topluyorsanız çok yanlış olmuş. İşlemciye ekran kartından fazla para vermeniz, o RAMler, bu kadar para verip de içinde hangi (kıytırık) psu olduğu belli olmayan bir kasa alınması... Bu arada gerçekten OC yapacak mısınız?
1800x in 6900k karşısına konumlandırıldığını düşünürsek inteller daha pahalı.Tabi fark bu iki işlemcideki gibi 2 kat olmaz. -
arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. önerileriniz sonucu zotac 1070 amp ekran kartını kullandım hdd ve kasayı değiştirdim. az önce sistem alındı. konu kapatılabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: sunlead
arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. önerileriniz sonucu zotac 1070 amp ekran kartını kullandım hdd ve kasayı değiştirdim. az önce sistem alındı. konu kapatılabilir
Hayırlı olsun ekran kartınız extreme mi? Kartın oyunlardaki gpu kullanımlarını yazabilir misiniz benim kartın %50lerde dolanıyor da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 6 Mart 2017; 9:50:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hayırlı olsun test fps lerinizinizi merakla bekliyoruz topladıgınızda fotografları atmayı unutmayın -
benim de aklımda böyle bir sistem var yorumlarınızı beklerim -
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
quote:
Orijinalden alıntı: sunlead
arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. önerileriniz sonucu zotac 1070 amp ekran kartını kullandım hdd ve kasayı değiştirdim. az önce sistem alındı. konu kapatılabilir
Hayırlı olsun ekran kartınız extreme mi? Kartın oyunlardaki gpu kullanımlarını yazabilir misiniz benim kartın %50lerde dolanıyor da.
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1070-gddr5-8gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti.html
normal amp edition aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
hocam hayırlı olsun test fps lerinizinizi merakla bekliyoruz topladıgınızda fotografları atmayı unutmayın
inanın ben de paylaşmak isterim ancak bilgisayarı başkası kullanacak o sebeble test şansım malesef olmayacak -
cevabınız için teşekkür ederim sagolun -
İntel ve Nvida'dan şaşma hayirli olsun..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X