Şimdi Ara

YAKTIGINIZ EN İYİ İTEM NEDİR?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +3 iron necklacelerimi yakmıştım türkçe karakter dupesi varken adamın biri 9 tane vermişdi +4 yapayım die bastım hepsi patladı
  • İron belt desem
  • 3 Shard 1 Dark Vane 1 enion bow 4 parça Priest Shell 4 Parça Warrior shell bi çok chitin ironx iron bow Cleaver Mirage çok yaktım
  • +6 ıb shard raptor vs.vs.vs
  • +7 ib +7 gleave +10 str pendant
  • +7 ıron ımpact +7 raptor +4 rol
  • +5 İB +4 chitin ve birsürü horn
  • + 7 raptor +7 glawe +9 str takı 3 dene
  • +1 staff yaktım şakka len ben bamam + arkadaş basar 5 e kadart yakmaz hayatta
  • valla ben bikeresinde +6 asasin shell kafalık yakmıştım

• Lupus +6 a bastım +7 basarken yandı fire drake te ama ko da elixır +7 5 tane
  • yaktığım pek önemli birşey yok ama dün cypher da bi chitin shell gördüm +9 basmış adam. 800m ye koymuş pazara ama mp bonuslu yazık etmiş iteme.. içim gitti ama..
  • Trilyonlarca md yaktım haala +8im yok
  • bende +7 dark vane yakmıstım ama bılerek arkdasın dan shardı koydum hoppppp +8 yınede yaktıgım en degerlı ıtemdı +7 dv 15 gb ydı ...
  • +8 de iki item artı bide fp yaktım busla ıroncrosbow +7 olmadı tüm para gitti reel parayla item alcam galiba
  • yaptığım hayvanlık +8 md wardı 2 tane ve 3 tanede +7 mirage dagger 2 tanesini yakıp 1 tanesini +8 e deneyim dedim 2 tanesini yaktım 1 tanesini bastım oda yandı yane hi biri olmadı +8 md leri takayım dedim bi baktım yok meğerse +7 die onları yakmışım

• +7 elemental staff ( çook uzun zmndır upgrade yapmıyorum )

arkadaşım oyunu bırakırken +7 raptoru basti yakti, yetmedi +8 raptoruda basti yakti
  • öffff hatırlatmayın(artı7 md arı7ms artı 7warior shell)
  • ben en fazla areste mirage +2 +3 basarken yandı bende o ıd bıraktım diğer mallar çürümüsdür bayadır o ıd kullanmıyom
  • hep aldım item basamdım hiç

bastığım en iyi item +8 sb
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.