6 tane +7 Mirage Dagger'i +8 e basmak icin sıraya koydum 1 tanesi bile +8 olmamıştı ve bu kızgınlıktan 2-3 gün oyuna girmemiştim
ben onuda basamadım vay halime o zaman
_dragon kanka ben Dağhan
bendekide salaklık ya +6 ıb ve +7 ıb vardı +6 yu bastım yandı sonrada +7 yı dırek busla bastım oda yandı sonra server bıraktım
TOPİK SALLAM TOPİĞİNE DÖNMÜŞ.BENDE SALLIYIM BİR TANE.BEN DE 5 TANE SHARD +9 U +10 A BASAKEN HEPSİNİ YAKTIM.YAAAAAAA
ben +7 shard yaktım 5 tane, +6 raptor,bunları yaktım sonra chtın shıeld e bastım +7 oldu server:ares lvl:68 np:189k
quote:
Orjinalden alıntı: bu5.üyeliğim
TOPİK SALLAM TOPİĞİNE DÖNMÜŞ.BENDE SALLIYIM BİR TANE.BEN DE 5 TANE SHARD +9 U +10 A BASAKEN HEPSİNİ YAKTIM.YAAAAAAA
evt arkdaslar bazılarnızı sallıyo gibi gelıyo bana .destekli saallayın bari...
+8 mirage 2 adet ... +8 chitin rouge; |Sonra +7 Raptor+ Trina ==> +8 Raptor Bana Geldi Ve Mutluyum
:) ben 1 kere + basmaya çalıştım ondada yandı(+6 lık 61 lik sword brekear)ama bir 2 saat içersinde geri aldım yenisini
benim yaktığım en iyi item +1 wizarddı
quote:
Orjinalden alıntı: alisahin
kankalarım burda yaktığınız en iyi itemleri yazın ben yazıyorum
+6 mirage 3-4 adet falan +6 çitin 2-3 adet başka değerli bişiyim olmadıki yakayım :D:D:kiki: :kiki
ben de +6 ya raptorumu çekerken yakmıştım raptoru +6 çekmek için öncesinden 2 shell yaktım ama çekmedi .... sharon
quote:
Orjinalden alıntı: alosss
ben +7 shard yaktım 5 tane, +6 raptor,bunları yaktım sonra chtın shıeld e bastım +7 oldu server:ares lvl:68 np:189k
baba sende yani işi abartmışsın o kadar itemi satsaydın 2 tane +7 shell alırdın bee
ben 3 tane +7 ve bi tane de +8 md yaktıgımı hatırlıyorum ha bide +9 sword breaker
en iyi yaktığım itemmm....
+5 sword breaker +4 dü +5 yaptım +6 yapiim derkene bummmm bide ben ark çok zengin baya hemde cimri 150 tane +8 stilettoyu basmış üç tane +9u bide 1 tane + 10u var
en iyi yaktığım item +6 ms yi +7 yapıyım derken +7 complete yakmamm sonra da onu ms yi bastım ama oda yandı
Ben En Değerli stiletto Yaktım Hemde +2e Geçerken
+8 ib +7 md +4 raptor +7 ironx +7çitin
BUNLARİ ARKA ARKAYA GEÇİRDim hiç biri olmadi ortaya +8 blade çikti onuda +9a :)) BOOM
gülebilirsiniz ama lwl 39 iken stiletto +8 ile dagger +2 yi yakmıştım küçük itemler size göre tabii hayatım da 10 m bile görmedim