Şimdi Ara

YAKTIGINIZ EN İYİ İTEM NEDİR?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane kekuri ringi +1e basarken o geçen kırmızı çizgi sanki içimden geçmiş ti sonuç
  • plate
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirwalama

quote:

Orjinalden alıntı: alosss

ben +7 shard yaktım 5 tane, +6 raptor,bunları yaktım sonra chtın shıeld e bastım +7 oldu server:ares lvl:68 np:189k

baba sende yani işi abartmışsın o kadar itemi satsaydın 2 tane +7 shell alırdın bee

o.O dikkatli oku shell demio shield dio +7 cs alması için yaktığının 10 katı itemi olması lazım

• +8 shell helmet(rogue)+9 vururken +7 ye shel vururken yaktım
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

Not:BEta tes serverda
  • ben yaktığım itemlerle şimdi 2 milyar para yapardım
  • 30 tane abiesden 6 parça çitin çıkarmıştım 3 warior 2 rogue 1 de priest kolluk

1 yada 2m edio sanıyodum dedimki bari +4 5 falan yapiim 5m eder tanesi sırayla bastım en sonunda elimde + 4 çitin priest kolluk kaldı 3m ye sattım
    sonradan bakınca piyasaya bi çitin rogue yada warior 30mö kafayı yicektim
  • +7 RAPTOR YAKTIM DAHA DÜN 28 TEMMUZDA BUGÜNÜ UNUTMUCAM TÜM PARAMIN BİTTİGİ GÜN WE CARINIMIN YIKILISI
    +7 5 TANE MD
    +6 5 TANE ROQUE CHİİTN

OYUNU BIRAKTIM
    DESEM YALAN OLUR TAKAS EDİCEM MAGE İLE LWL 61 BENCE BU OYUN
    COK BAGIMLILIK YAPIOR FORMLARI OKUYUPTA BASLAMYA KALKMAYIN ARKDASLARIM
    İÇİNDEN CIKAMAZSINIZ AMA
    KARAR SZİN
    BÖLE OYUN OLMAZ OLSUN
    AMA BIIRAKAMIYORUM NE YAPALIM
  • herkes yaktığı itemi değil hayalindeki itemi yazıor önüne gelen kafadan sallamış bari bende sallıyım +8 defender of lordum vardı solucanlardan çıktı poison basarken yaktım
  • kekuri ring e +2 basrken yandı
  • şu forumlarda nie adam gibi bir topic yoq önüne gelen sallıor

• quote:

Orjinalden alıntı: kingdom

şu forumlarda nie adam gibi bir topic yoq önüne gelen sallıor

• valla ben fena yaktım herhalde tek seferde niyetim raptoru +7 ye gecirmekti ama once +7 set fp yaktım peşine +7 set chitin yaktım peşine ms+6 yaktım peşine toto club+6ya basarken yandı gaza geldim ii ce kardşime aldıgım Lb+8e geçmedi yandı(tirna ile) peşine raptoru(tirna ile) koydum +7 geçmedi yandı
    artık ben ve kardeşim oyunu bırakacaktık tam benim kuzenin +7mns si vardı ona sordum basayım mı dedim basma dedi ben bastım ve sonu o kadar itemden sonra +8ms miz oldu ama halen bizde item yok sadece ms+8 ve takılar birde 5gb ye yakın para sizce nasıl olmuş
    kardamıyım zarardamı???
  • RAPTOR+7 DARK WAYNE+8(+8SHARD BASMAK İÇİN AMA ODA YANDI EHEHHEHE KALPDEN GİBİODUM)SHELLER FLNMD LER BLADE AXE+7 AKLIMA DAH FAZLA GELMİO YADA HATIRLAMAK İSTEMİORM
  • valla +7elıxır bıde +7 phılıum +8 basarken yaktım ondan sonrada baskasına yaptııyorum

• +5 lycoon stafı > +6 yaparken yaktım... :( +9 stiletto yaktım> +10 olurmu düşünceasiyle :D
  • dün 3 tana md +7 yaktım +8 yaparken ama umrumda diil çünkü hala uprage işinde karlıyım. nie derseniz 3 hafta önce 2 tane +6 sharddan 2 tane +7 shard çıkarmıştım ve 24 gb yapmıştım yani 14 gb civarı karım wardı şimdi 5 gb felan gitti 9 gb karım war
  • +8 Lycaon staff
    +9 wood staffda yakmıştım
  • geçen gün yaptığım upgrade ve iflasın eşiğine geldim,

ark arkaya koyup yananlar :

+8 rouge fp/15dex pouldron+BUS > +8 rouge fp/15dex pouldron+BUS > +7/70SHARD+BUS> +7 DV+BUS > +8/80 GLAVE+TRINA+BUS > +7 (2H) GIGA+TRINA+BUS

yandı... hepsi yandı

fazla upgrade yapmadığım için uzun zamandır kasada duran trinaları geçenlerde +6 olarak alıpta +7 yaptığım gigami +8 yapamak için denemiştim, son pişmanlık neye yarar keşke denemeseydim.

edit : +8 giga için bunlar değermiydi diyecekler için şöyle bir açıklama : geçenlerde ark birinde buldu fiyatını sordu , cvp : 2 tane ROC , +8/80 raptor getir kalanini sonra konusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 2 Ağustos 2006; 18:25:29 >

• ben +10 raptor u 11e basarken yaktım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.