Şimdi Ara

YAKTIGINIZ EN İYİ İTEM NEDİR?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

ben +10 raptor u 11e basarken yaktım

helal olsun sana

hangi serverdasin lvl kac ? +10 raptor aldığına göre eline np coşmuştur ?

• +7 RAPTOR yaktım O yanınca İÇİMDE CIZZZ ETTİ
  • warior shell helm yaktım bide kendine güvenen warsa benim yaptıgımı yapsın +1 den +2 ye fabric coat nasıl oldu anlmdım sitesinde %100 +2 olur yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

c de dupe zmanı tanıdıklar bi kasa shell unique wermisti eğlencesine basıodum bi onlar.,
    bide3 parca +6 shell yakmıstım
    ayrıca oyunu bırakma denememde 2parca dd 2parca shell 3 parca complate 1drandal vb vb

DD ler upgrade itemmi yakıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 2 Ağustos 2006; 20:04:02 >

• ARKA ARKAYA 8 TANE +7 FP SONRA +6 BARDİSH ÜSTÜNE +6 CHİTİN BASTIM HEPSİ KIRILDI 2 TANE +8 BARDİSHİM VARDI ONLARIDA BASTIM +8 OLDU İKİSİDE BİRİNİ ARKA VERDİM BİRİNİ SATICAM İŞTE FOTOSUDAVAR +8 BARDİSH DİYE
  • +2 wood satff

YAKTIGINIZ EN İYİ İTEM  NEDİR??

• +7 shard
  • sb
  • Kendime +lama konusunda fazla güwenmediğim için en fazla +3 ten +4 e geçirmek için mirage yakmıştım ... Ama bi defasında 30 lwl ken +1 chitin boots almıştım son paramla 23m ye bulmuştum o zmn ares çok pahalıydı ve en pahalıda warrior chitindi . +1 warrior chitin boots u +5 e kadar aralıksız bastım +5 oldu . Almıyodu kimse +6 olur mu diye düşündüm keşke düşünmeseydim .
  • +7 dark vane +7 shart arkasından +8 mirage dagger cıkardım ama
  • Benim elimde 2 tane +8 raptor vardı 2sinede +9 denedim sonuçta 2side yandı
  • dupe zamanında 2 sayfa +8 shard bastım(+9 için)hiçbiri olmadı..ama dupeydi itemler koymuyodu kırılınca.şimdi param yok +7 ye basarken chitin kırınca bile içim yanıyo
  • +8 raptoru +9 a çekerken yaktım :D
  • arkdaşlar sizin ki bişimi ben +12 raptor u +13 e basarken yandı yaww sizinki bişi değillll ah ahhhhh irox vardı onuda yaktım +8 horn vardı onuda ooooo saysam bitmezz
  • elixir +7 yi +8 e geçireyim derken yakmıştım..
  • ben çok şanssızım +6 çitin yaptım yanmadı dex basarken yandı 3tane (gövde pad kolluk) md yaktım +6 ya sayısız kez
    AMAAAA chitn almıştım +3 sonra basim dedim +6 oldu:D:D geçen hafta 750m na almıştım 15gb den sattım D:
    şimdi elimde +1 reverse ironbow var 119 atack ve yanıyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

ben +10 raptor u 11e basarken yaktım

madem öyle yaptınınız gm nasıl banlamadı sizi benim bir arkadaşımı raptoru +10 bastı diye 3 ay banladı bana göre haksızlık bu...
  • +6 lycaon staff
  • ben +6lık gleva yaktımondan sonra abyss den çıkan chitin yaktım +4 basarken bune ya basamıyom

• ben im yaqtıklarım +7 iron impct +8 e basarsam cosarım die dusundum bi de enion bow +6 dan +7 dogru yaktım bi de sword breaker basardım eskiden +1 den +2 ye geceren yakmıstım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.