Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
26
Favori
143.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok, trainer sevmiyorum ama hiç olmadı öyle yapacağım artık mecburen

+

FORZA teşekkür ederim, bir deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pagetti Rook -- 6 Haziran 2020; 15:25:1 >
  • PC Gamer'da bir makaleye denk geldim. Güzel bir yerelleştirmenin Yakuza oyunlarını nasıl daha iyi sunduğunu anlatan bir yazı olmuş. Çevirmen arkadaşımıza teşekkürler tekrardan.

https://www.pcgamer.com/how-quality-localisation-makes-the-yakuza-series-great/
  • Bu mükemmel oyunu benim oynamama vesile olduğunuz için teşekkürler.
  • onedrive live linkinde dosya gözükmüyor silinmiş herhalde, günceller misiniz?
  • yama ps4 versiyonuna uyarlanabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim indi hocam.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    aynen bende indirdim şimdi ama dediğim zaman hata vermişti nedense.
  • Çok teşekkürler, bir kahve parası da bağış attım emeğinize sağlık. Seriye yeni başlayacağım; steamde yakuza serisini satın aldım başlamak bugüne nasip oldu nasılmış görelim fazlaca merak ettiğim bir seriydi. Steam'den Yakuza 0 - Kiwami 1-2; PS4'ten Yakuza remastered 3-4-5 ve 6 olarak gideceğim bakalım uzun bir yola girdim, yolumuz açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglex85 -- 11 Haziran 2020; 23:59:20 >
  • böyle bir oyun olabilir mi ya 1 saat ilerledim sonra çıktım oyun kaydetmemiş new game yazıyor. Adam akıllı bir kaydetme sistemi yok oyunun şaka gibi
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin yavru kurt. O olay bana da çok koymuştu. Lokanta'daki ara sahneden sonra çağrı cihazına mesaj geliyor, onun için gidip telefon kulübesi bulman gerekiyor. Maalesef o zaman ilk kaydını yapıyorsunuz. Telefon kulübeleri kayıt için kullanılıyor yani.
    girdim hocam çağrı yaptım merkezle konuştu çıktım merkeze gittim böyle bir olayı da düşündüm ama bir yerde göremedim nasıl yapılıyor?
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Haritada S olarak görünüyor Telefon kulübeleri. Yanlarına gittin mi zaten 2 seçenek çıkıyor, kayıt et veya stokladığın malzemelere bak gibi.
    eyvallah hocam deneyeyim yeniden başlamayı
  • valla içim acıyo kiwami 2 steamde ve yaması yok tool yok bu nasıl iş ya yakuza her anını severek ve sıkılmadan oynadığım aşırı nadir oyunlardan biri
  • böyle bi oyunu çevirip ücretsiz sunmak nerden baksan kral hareket
  • Merhabalar crackli olarak kurmaya çalıştığımda işlemleri yaptıktan sonra oyunun steam sayfası açılıyor.Acaba kurulumda yanlış bir şey mi yaptım yoksa yama fixlendi mi
  • Ubisoftun birbirinin kopyasi oyunlari icin ayirilan ceviri cabasi bu seri icin ayrilmamasi gercekten uzucuydu yakuza 2 icin de kisa zamanda insallah tool cikar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Türk oyuncusu gerçekten bu seriye uzak. Özellikle de türü ve konsol ağırlıklı bir oyun olması yüzünden. Şahsen kendim forumdan bazı arkadaşların önerisi olmasa denemezdim oyunu. Sırf çevirisi var diye almıştım öylesine oyunu. Gizli bir cevher kesinlikle.
  • Hocam bende olmadı yardımcı olabilecek varmı acaba ? Oyunun malum sürümünü indirdim daha sonra yamayı indirdim 3.2 uptade yaptım üstüne belirtildiği gibi 4üncü uptade yaptım reg doyasını metin belgesi olarak açarak oyunun konumunu yazdım çalıştırdım, exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere attım en son atılması gereken media dosyasını da attım ama oyun hala ingilizce sebebini anlayamadım. (Crackli versiyon içeriisnde Yamanın setupu yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 21 Haziran 2020; 22:35:30 >
  • Dostum pcde ve oyun dosyalarında steam api dll olmasına rağmen yama ısrarla aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.