Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
26
Favori
143.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım oyunun küreğini iyi yapmamışsın. Önce oyunu kur, güncelle, çalıştığından emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunlara yama beklerken İngilizce öğrendim Allah üşengeç çevirmenlerden razı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Link kırılmış hocam, yenileyebilirmisin?
  • Ogz93 kullanıcısına yanıt
    Link sağlam. Kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırmayı dene.

• Ne lanet oyunmuş arkadaş. Bağımlılık yaptı. 80 saati geçti, girip girip Payvonculuk yapıp hostesleri süslüyorum. Yakuza dedik nereye geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parsalihan

" Hibiki karaoke " hocam buraya gelince oyun takılıyor böyle kalıyor türkçe yamada hata var (steam orjinal oyun)

yamayı silip o kısmı oynayınca sıkıntı olmuyor lakin türkçe yama kurulu iken orada takılıyor bilgin olsun
    Bu kısımda bende de takıldı. Bayağı da ilerlemiş save almamıştım. Kötü oldu bu. Konudaki 2 linki de indirip atmıştım.

Edit,

Aşağıdaki linkteki dosyayı atınca bu kez sorun yaşanmadı. Normal yamayı kurduğumda da aynı linkten indirip atmıştım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 20 Mayıs 2020; 20:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ne lanet oyunmuş arkadaş. Bağımlılık yaptı. 80 saati geçti, girip girip Payvonculuk yapıp hostesleri süslüyorum. Yakuza dedik nereye geldik.
    Hocam

Ben yan görevler ile kayboldum ilk defa bir oyun bana yan görevlerin eğlenceli olduğunu gösterdi

Yakuza Ana hikaye karanlık depresif , yan hikaye alakasız komik

4 chapter dayim 25 saat olmuştur. Yavaş yavaş gidiyorum

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    jRPG ve Japon oyunlarını pek sevmem, genelde de zaten Turn-base olmaları yüzünden. Kültürleri çok farklı. Film ve dizilerini ise bir o kadar çok seviyorum.
    Bu oyunu bu zamana kadar ertelediğime pişman oldum. Absürtlükleri pek beğenmem ama Yakuza'nın Yan hikayeleri harika yahu. Popüler Kültür göndermeleri de çok iyi. 88 Saat olmuş ve Chapter 7'deyim. Kabare/Pavyon yan görevleri bitsin hikayede ilerleyeceğim hızlı olarak. Tam kafa dağıtma oyunu.
  • Yakuza 0'ı asıl çevirme sebeplerinden biri yan görevleriydi. Millet ana senaryoyu oynayıp geçer diye endişeleniyorum ama yan görevleri geçtim, benim oynadığım kısımları bile oynayıp denk gelmediğim şeyleri bulanlar çıktı. Umarım diğer oyunlarda bilgisayara gelir ve onları da çevirme imkanı olur. 3 ve 6'yı çok övüyorlar.

• ajira kullanıcısına yanıt
    Yakuza 2 bekliyoruz senden tool en,kisa zamanda,cikar insallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam update 4 kurulu ve oyun sıkıntısız çalışıyor. Ama Türkçe yamayı kurmaya çalıştığımda "Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü steam_api64.dll bulunamadı" ve "Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü LibTGSA.DLL.dll bulunamadı" adlı hataları alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim ?
  • zolomolo Z kullanıcısına yanıt
    Konuda bir mesajda korsan sürümün nasıl kurulacağı yazıyordu. O mesajdaki gibi kurduğun halde çalışmıyorsa yardım edemem çünkü bende korsan versiyon yok.
  • ya ben kurulum yapamadım lütfen bana yardımıcı olur musunuz açıklamandan bir şey anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kowalskı4th

ya ben kurulum yapamadım lütfen bana yardımıcı olur musunuz açıklamandan bir şey anlayamadım
    3 dosyayı indir

Sırayla updateleri yap

Sonrasında kayıt defteri not defteri ile aç

Notta yazılı satırı bul kendin. Oyunu nereye kurduysan onu haz // bu şekilde olsun 2 tane tek yapma

Sonra setup çalıştır direk görmesi gerek yoksa kayıt defteri yanlış yapılmış

Setup Dan sonra. Exe dosyasını değiştir Media klasörünü gerekli yere at tamamdır

Tabi oyun korsan ile. Exe. Dosyasını atmadan crack at sonra exe at. Oyun. Ana ekranı ingilizce alt yazılar Türkçe

• kolay gelsın ben reg olayı tam anlamadım bana bir yardımcı olacak varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay05

kolay gelsın ben reg olayı tam anlamadım bana bir yardımcı olacak varmı
    Çok basit

Kayıt dosyan sen oyunu nereye kurduysan onu yazman lazım

Tabi // bundan iki tane olması lazım tek olmazsa olmaz

Setup da hata vermeden kurarsanız oyun yaması kurulur

• Tolunay05 T kullanıcısına yanıt
    ben oyunu bir süre oynadım ve nolur ne olmaz diye save dosyamı yedeklemek istiyorum yardımcı olur musun
  • updateleri indirdim ama nasıl kurucam
  • Reis yakuza kiwami 2 yi bekliyorum sende umarım çevirirsin.
  • emeğinize sağlık bir şekilde Türkçe yapmayı başladım. galiba reg dosyasının yanındaki yakuza0.exe yi oyun klasörüne atınca çalıştı ama pek anlamadım.
    Ancak ana menüler İngilizce ama alt yazılar türkçe sorununsuz şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.