Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
26
Favori
144.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 30 Nisan 2020; 19:6:8 >
  • Hocam Anoymous programlam icin destek verecekmis Yakuza-2 icin bir dusunceniz olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Düzgün bir tool hazırlanırsa çeviririm ama kiwami 2'nin dil dosyaları karmaşık. Sıfırdan tool yazabileceklerini sanmıyorum.
  • Türkçe yama linki kaldırıldı mı ?
  • Yakuza 0 şu anda steam üzerinde 20 tl eğer destek vermek isteyen olursa oyuna almak için tam sırası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salla155 S kullanıcısına yanıt
    Linkler ilk mesajda duruyor?

• ajira kullanıcısına yanıt
    dosya gitmiş linkte
  • Türkçe Yama linkleri bozulmuş şu anda hiçbirine erişilemiyor düzetir misiniz, teşekkürler.
  • gecebekcisi1 kullanıcısına yanıt
    Linkler çalışıyor? Ben indirdim. Tıklayınca çalışmazsa linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.
  • Öncelikle ellerine sağlık oyun 20 liraya düşünce önce yama varmı diye bakıp sonra satın aldım sayende böyle bir efsaneyi türkçe destekli oynuyorum tekrardan teşekkürler ellerin dert görmesin yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Oyunu 1 saat kadar oynadım yama ile birlikte. Acaba ne zaman türkçe kısımlar gelecek? Çünkü menüler, harita, görev ekranı, sinematikler ingilizceydi. Arada tektük yerler türkçeydi, onlarında yarısının harfleri çıkmıyordu. Acaba ben mi yanlış kurdum?
  • Yanlış kurmuşsun. Orjinal versiyon sıkıntı çıkarmadığı için sanırım seninki korsan versiyon. Burada bir yerde korsan sürümün nasıl kurulacağı ayrıntılı anlatılıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajira

Yanlış kurmuşsun. Orjinal versiyon sıkıntı çıkarmadığı için sanırım seninki korsan versiyon. Burada bir yerde korsan sürümün nasıl kurulacağı ayrıntılı anlatılıyordu.
    hocam yama için teşekkürler. steam versiyonunu kurdum üstüne media klasörünü attım steam klasörüne ama menüler ingizlice oyuna başladım altyazı türkçeydi çok ilerlemedim.
    doğru mu yapıldı ? sadece altyazılar mı türkçe oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 3 Mayıs 2020; 14:18:58 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hikaye ile ilgili kısımlar Türkçe. İngilizce olan yerler ya gereksiz olduğu (ana menü açıklamaları, lokantadaki yemek adları vs), ya doku dosyası (ana menüdeki New game, bir şeye yaklaştığın zaman beliren enter, heat action gibi yazılar bildiğin resim dosyası gibi bir şey ama birkaç yüz taneler, onlarla uğraşamam) ya da Türkçe'ye çevirince oyunu çökerten (beceri adları) kısımlar var.

Kısacası ingilizce olan yerlerin çoğu dds uzantılı doku dosyası ve ben onlarla uğraşacak değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajira

Hikaye ile ilgili kısımlar Türkçe. İngilizce olan yerler ya gereksiz olduğu (ana menü açıklamaları, lokantadaki yemek adları vs), ya doku dosyası (ana menüdeki New game, bir şeye yaklaştığın zaman beliren enter, heat action gibi yazılar bildiğin resim dosyası gibi bir şey ama birkaç yüz taneler, onlarla uğraşamam) ya da Türkçe'ye çevirince oyunu çökerten (beceri adları) kısımlar var.

Kısacası ingilizce olan yerlerin çoğu dds uzantılı doku dosyası ve ben onlarla uğraşacak değilim.
    Tamam hocam sıkıntı yok :) hikaye yeterli eyvallah yama için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sondaki link kırık
  • emrah124 E kullanıcısına yanıt
    Link çalışıyor. Linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştır.

• Hocam iyi günler, oyunu şimdi indiriyorum, acaba yamada yan görevlerde çevirilmiş durumda mı yoksa sadece ana görevleri mi çevirdiniz? Teşekkürler.
  • arkadaşlar gamepass sürümüne becerebilen oldu mu? biraz araştırdım galiba olmuyormuş yine de sorayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.