< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakuza 0 Türkçe Yama (16. sayfa)
-
-
Türkçe yama sorunsuz çalışıyorsa oyunu orjinal alacağım 15 TL'ye bu oyun kaçmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chapter sonlarında kayıt yapıyor ayrıca. 17 Chapter vardı sanırım. Onun dışında ana görevleri yaparken belli noktalarda checkpoint yapıyor, ama özellikle ilk Boss savaşına gittiğimiz bölüm bayağı kanser ediyordu Zor seviyede. Alışmak gerekiyor.
-
onedrive linki ölmüş. atabilir misiniz
edit: edge ye kopyalayınca açıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 11 Ekim 2020; 18:58:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: roomonecool
Türkçe yama sorunsuz çalışıyorsa oyunu orjinal alacağım 15 TL'ye bu oyun kaçmaz diye düşünüyorumAlabilirsin. birkaç gün oldu oyunu bitireli yama kaliteli. Sorunsuz çalışıyor.
-
18.saatteyim çok keyifli. Elinize emeğinize sağlık.
-
dostlar one drive linki ölük tekrar paylaşabilme şansınız varmı
hocam ben yamayı dün gece kurdum sıkıntısız oynadım ama bugün girdiğim de new game diyor kayıtlı oyun görünmüyor yani kayıtlı oyunum silinmiş gibi bir durum var sorun ne olabilir :/
-
Keşke başlamadan önce konuyu biraz okusaydınız. Oyunun başında 30-40 dk'lık bir oynanıştan sonra bir lokantaya yemeğe gidiyorsunuz, orada çağrı cihazınıza çağrı geliyor. Ardından Telefon kulübesine giderek kayıt edebiliyorsunuz. Hemen hemen herkesin düştüğü bir durum maalesef. Normalde Telefon kulübesi ile save edebiliyorsunuz, görevlerde ise Checkpoint sistemi oluyor.
Telefon kulübesi haritada S olarak görünüyor.
-
Haklısınız daha önce oynamadım oto save yokmuş arkadaşa sordum oda aynını söyledi tşkler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UnNeXcOaSt
dostlar one drive linki ölük tekrar paylaşabilme şansınız varmıLink ölü değil . PMden cevap verdim.
-
en son link çalışmıyor linki güncelleme şansınız var mı?
-
OneDrive link kırık değil arkadaşlar
Linki kopyalayıp adres çubuğna yapıştırıp entere basın
https://onedrive.live.com/redir?resid=65C943BB5A0E4AED!1053&authkey=!AFcDqz0dZablEYM
Yada yeni upladım buyurun:
-
hocam bende altyazı böyle kesikli kesikli çıkıyor ne yapmam lazım ?
-
steam_api64.dll hatası alıyorum cracklı versıyonda kurmaya calsıırken updatelerıde yaptım
-
hocam lütfen yardım edermisiniz oyunu türkçe oynamayı çok istiyorum ama yamaya tıklayınca böyle bir hata çıkıyor
-
nasıl yaptın anlatırmısın
-
Keşke PS4 port eden olsa :))
teamwiwer dan bağlanıp yardım edebilecek varmı bende olmadı
-
hocam bu arada link kırık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X