hocam dediklerini yapıyorumda par dosyası eksik diyor olmuyor keşke bir kişi şu işi videoya çekse yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel olmuş ama kuramıyoruz |
Yakuza 0 Türkçe Yama (17. sayfa)
-
-
oyunu komple kaldırdım tekrar başka siteden indirip kurdum tüm güncelemeleride yaptım ama tr yamayı kurarken par dosyası bulunamadı yada yamayla uyumlu değil diyor lütfen bir kişi bi bilgi versin 2 gündür bununla uğraşıyorum
-
Eline koluna sağlık. 🙏
-
kardeşim nasıl kurdun acaba yardımcı olurmusun
-
tam 2 gün uğraştım ve sonunda yaptım çok karışık oldu reg dosyasını hiç kulanmadım yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim
-
''Lütfen beyefendinin cesareti için bir alkış!''
Efendim! Kusura bakmayın! Sizin için ne yapabilirim?
Sağ olun, efendim!
Ama yumruklar da kılıç gibidir. Kınından sık sık çıkarmazsan paslanır ve kullanman gerekince kınından çekemezsin.
Son on yıldır silahsız yakın dövüş ile hayatımı kazanarak yaşıyorum. Rakiplerim her zaman bu kadar düşünceli olmuyor. Kılıçlarla, ateşli silahlarla yüzleştim...
Tamam saldırı planım ne? Nozomi hakkında bilgi edinmek için ona ne sormalıyım?
Sorunun bende mi olduğunu söylüyorsun!? Adi bir silah satıcısına göre burnun fazla havada. Bir şey satarken müşteriye onun istediğini verirsin!
Bu tavrından sıkıldım... Peki. Dövüşmek istiyorsan, olur! Bakalım senin konserve açacağını üzerinde deneyince ne düşüneceksin!
Şu an da ayrıntıları söyleyemem ama lokantaları korkunç bir düşmanın gazabına uğrayabilir.
Ben eğitim yapmak için vahşi doğaya gidiyorum. Sen de antrenmanı eksik etme.
Müdür evet dedi diye biz bunu kabul edecek değiliz! İçeri dalıp bizim bir numaralı çalışanımızı paketlemek ne oluyor.
Anlaşma fazlasıyla bizim lehimize ki merak ettim, nasıl müzakere ediyorsunuz efendim?
Fakat ne onun için, ne de başka biri için kendi hayatımı feda edecek değilim.
Sabaha kadar dinlen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 7 Aralık 2020; 8:1:23 >
-
Oyunu 72 saatte bitirdim. Yama mükemmel olmuş. Oyun zaten muazzam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05471E679Oyunu 72 saatte bitirdim. Yama mükemmel olmuş. Oyun zaten muazzam.
Çeviri güzel ama bir çok yazım hatası var onlar olmasa daha da güzel bir çeviri çalışması olurdu.
-
"Sipor"
"asygi"
"ii"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 8 Aralık 2020; 11:41:48 >
-
Gayet güzel bir yama olmuş. Emeğinize sağlık. Unutamadığım bir oyunu sizin sayenizde kazandım. Ek olarak sizi böyle bir şekilde tebrik etmek için turuncu foruma üye oldum. Gerisini siz düşünün artık.
-
Crackli veriyon adımları söylenilen şekilde doğruca uyguladım ve oyunu çalıştırdğımda steam açılıyor nedenini bilen varmı acil yardım lütfen
-
crackli versiyon için yamayı indirdim..v4 versiyonu istediği için v4update indiriyorum ama windows defender PUA:Win32/Presenoker virüsünü algılıyor ve silmek zorunda kalıyorum...sizler böyle bir durumla karşılaşmadınız mı ?
silmek yerine karantinaya alsam zipi açtığımda sorun yaşar mıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 13 Aralık 2020; 23:53:6 > -
One drive linki patlamış günceller misiniz
-
Hocam linki kopyalayın ve yapıştırın otomatik iniyor. Direk linke tıklamayın.
-
Hocam yamayı yükleyince oyun açılış ekranında kalıyor buna herhangi bir çözümünüz var mı?
-
Teşekkürler, ana konuya da not eklense iyi olur.
-
Arkadaşlar ben oyunu 2 gün önce aldım, türkçe yamayı bir türlü kuramıyorum, manuel arama ile .exe dosyasını bulduktan sonra kur butonu aktif olmuyor. Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım, bir sıkıntı çıkmadı. Nasıl çözerim bu durumu?
-
Gördüğüm kadarıyla yama sahibi ağustos ayından beri aktif olmamış forumda. Kız arkadaşımla beraber oynadığımız için kurmuştum yamayı, gerçekten çok fazla yazım hatası ve teknik hata var. Yamanın doğru kurulumunda bile diyalog ilerlemeyip oyunun soft-lock yemesine sebep olan kısımlar mevcut, save alalı vakit geçtiyse de ilerleme kaybına sebep oluyor bu durum. Bunun haricinde yama sahibi "Gereksiz yerleri çevirmedim." demiş, bir nevi haklı olabilir ama nerenin önemli, nerenin önemsiz olduğu göreceli bir şey. Bu denli büyük bir oyunda sadece hikayeye "önemli" demeyi doğru bulmuyorum. Yetenekleri çevirince oyun çöküyormuş önceki mesajlarından okuduğum kadarıyla. Bir sebebi vardır mutlaka.
Uzun lafın kısası yazık olmuş yamanın bu şekilde bırakılması. İş görüyor mu? Görüyor. Daha iyi olabilirdi sadece. Yine de ücretsiz yayımlanmış, o yüzden teşekkür ediyorum.
-
Yöneticiler neden mesajlarımı silmiş ki acep? Neyse. Hocam yamayı kurdum, Kurulum esnasında oyunun kurulu olduğu yeri otomatik gösterdi bende. Örnek: F-Steam-Steamapps-Common-Yakuza0. Kurulumu direkt yaptım ve oyun Türkçe oldu. Yalnız menü Türkçe olmadı, Konudaki linkten dosyayı indirince düzeliyor sanırım ama o linkte bozuk. Bu arada şimdi hatırladım, Sizin yardım konunuza yazmıştım ben sanırım. -
Eyvallah saolun ilgilendiğiniz için, ben yardım konusunda oyunu silip tekrar yüklediğimi ve bu şekilde yamayı kurabildiğimi yazmıştım(bu zahmete girmemeniz için), konuyla ilgili mesajda gelmeyince yazdığım mesajı gördüğünüzü düşündüm. Tekrardan teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X