Şimdi Ara

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Öncelikle bu çeviri araçı için şu anda elimde görüntüler bulunmaktadır. Oyunu daha indirmedim ve oyunun çeviri araçları internette bulunmaktadır.

Uyarı : Bu çeviri araçları benim veya arkadaşım tarafından yapılmamaktadır. Bu çeviri araçları internette bulabilirsiniz ve bilgi alabilirsiniz. Çeviri araçların hepsi ücretsizdir. Sizden para veya her hangi bir hak talebinde kimse bulunumaz.

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami için .par dosyalarını ayaklamanız için gereken araç. Github üzerinde herkese açık olan gibbed kullanıcısı tarafından yapılan araçtır.
    Kaynak :
    GitHub
    gibbed/Gibbed.Yakuza0
    https://github.com/gibbed/Gibbed.Yakuza0

uyarı : yakuza 0 için sprite_c.par dosyasında hatalı bulunabilir.

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami exe dosyasına i ö ş gibi harfleri eklemek için exe yi düzenlemenize gereken program ve aynı zamanda çeviri de yapabileceğiniz araç zenhax forumunda kaplas adlı kullanıcı tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır.
    kullanıcı kaynak :
    Araçların ve yardımların yapıldı kaynak :
    zenhax.com
    Yakuza 0 PC Text Tools!!! - Page 2 - ZenHAX
    https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=9324&start=20

indirme :

araçtan görüntü
    Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami Translation Tool

Oyun şu anda elimde olmadığından dolayı detaylı olarak anlatım yapamıyorum. Steam üzerinden oyunun indirmesi tamamlandığı vakit oyun dosyaları üzerinde incelemeleri yapıp detaylı anlatım eklenecektir.

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byramklc -- 5 Eylül 2019; 12:33:40 >

• Yakuza oyunlarının dil dosyası olsa bile çoğu diyaloglar ve yazılar grafikle kaplandı diye biliyorum.
  • Eren Acar E kullanıcısına yanıt
    Onları düzenlemen için gerekeli olan araçlar zaten yukarıda yazdığım gibi kullanılıyor eğer kaynak yerine ve sayfasına gidersen göreceksiniz.

iyi forumlar
  • Çok teşekkürler.
  • Umarım yamayı yapan birisi çıkar.
  • Yakuza 0'ı Ben çeviriyorum ama biraz zaman alacak.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıktaki translateyi translation yaparsan ya da başlığı çeviri aracı olarak düzenlersen daha güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.