Şimdi Ara

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
11
Favori
18.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben gamepass için fontu yeniden yaptım, iç içe geçme sorunu bende de oluyordu. Font korsana uyarlanabilir ama kerning (boşluk düzeltme) yapılması gerekiyor.

İç içe geçme hatası attığım fotoğraftaki harfler yüzünden oluyor, bu satırda olanları başka yere taşıyıp metinleri ikame yaptım.

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!
  • Dostlar gamepassten yamayı bir türlü kuramadım setubı çalıştırıp oyun dosyasından exeyi seçiyorum yönetici izniniz yok diye bir hata alıp duruyorum gamepass için bu hatayı alan yada nasıl olacağını bilen var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • medya7beni M kullanıcısına yanıt

Yama şu an gamepass ile uyumlu değil, portlamaya çalışıyorum.

• medya7beni M kullanıcısına yanıt

Yamayı indirme aşamasında sıkıntı mı çıkarıyor? Bende de indirmeye geçmiyordu ama bir taktik denedim sorun hallolmuştu.

C bölümünde boş bir klasör açıp adını ''yakuza kiwami'' koydum. O klasörün içine bir klasör daha açıp adını ''media'' koydum.

Oyunun exe dosyasının bir kopyasını alıp media olan klasöre attım. Yama exe dosyasını çalıştırıp o exe dosyasını manuel gösterdim.

Yama indi ve kurulum aşamasında kendi aynı klasöre data isimli klasör atıp içine dosyaları açtı.

• ufon kullanıcısına yanıt
    Bunu deneyeceğim ama gamepassle uyumlu değilse çokta uğraşmam beklerim biraz daha teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklesen de uyumlu yapacakları yok zaten. Gamepass ile çalışıyor ama biraz törpülenmesi lazım.

@Indra128 törpüyü aldı eline uğraşıyor bakalım Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! 

Düzenlenmiş boot.par dosyası: içerisinden dosyaları alabilirsin, direkt atarsan çalışır mı bilmiyorum. https://www.mediafire.com/file/sd3pz8k3lq2pkfw/bootpar.7z/file

Korsandaki yamada font dışında başka sıkıntı var mı? Sadece exe farklı ise yamayı Fitgirl'e uyarlamak bayağı basit olur muhtemelen.

Bir de iç içe girme bu kadar kötü mü yoksa daha az mı belirgin.

Gamepass portu konusunda, şu an chapter 2'ye geldim yazıların bazen sığmayıp dışarı sarkmasının dışında büyük sorunla karşılaşmadım. Font'ta sadece "ş" harfinde biraz boşluk var ona da yapabileceğim bir şey yok.

AnadoluStudios'taki bir arkadaştan yayınlamak için izin istedim, izin verdiği taktirde test için yamayı yayınlıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 17 Haziran 2024; 5:6:47 >

• @Indra128 hocam eline sağlık. Gamepass ve fitgirl sıkıntıları aynı, yani sendeki ve bendeki sıkıntılar ortak.

Metinlerde ayrılma, ısı modunda sadece tek seferlik malum tutorialdaki sıkıntı ve yetenek ekranındaki sıkıntı.

Bendeki font sıkıntısının görüntüsü bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 17 Haziran 2024; 10:58:10 >

Attığım dosya bu sorunu çözmeyecek, yetenek kısımları türkçe olsun diye gönderdim.

Bunu çözmek için komple fontu değiştirmek gerecek, gamepass yaması olursa sonrasında fitgirl'e uyarlamaya çalışacağım.

• Indra128 I kullanıcısına yanıt

Hocam bendeki metinlerin durumu için atmıştım o ekranı. Senin verdiğin dosya ile yetenek ekranındaki sorunu aştık. Yetenek ekranı bu şekilde ve harika çalışıyor.

Font sorunu aşılırsa on numara bir çalışma çıkacak ortaya Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!  Eline ve emeğine sağlık hocam...

• Heat mode ile sorunu olup çantalı sahnede görevi geçemeyen, yetenek ekranında sorun yaşayan arkadaşlar...

@Indra128 arkadaşımızın verdiği dosyayı gönül rahatlığı ile kullanın. Kolay, normal ve zor seçenekleri ile 3 oyun başlattım.

Hepsinde de hiç sıkıntı çekmeden o bölümü geçtim. Yetenek ekranı da sağlıklı ve Türkçe olarak çalışıyor.

Emeğe saygı, çok teşekkürler Indra128 hocam...

Hocam denemek için fitgirl sürümünü indirdim fitgirl + patch 5 ile sorunsuz oynadım, ne iç içe girme var ne de heat barı bozuktu. Bootpar'la uğraşmanıza da gerek yok. Yama'nın kurulumunda da hiç sıkıntı olmadı, kur seçeneği çıktı.

Fitgirl versiyonu oyunun ilk versiyonu olduğu için sıkıntı yaratıyor oyunu güncellenmeniz gerekiyor.

https://www.mediafire.com/file/lfdxiwsupd2ywj7/Yakuza.Kiwami.Update.5.rar/file

Update dosyasını bırakıyorum, yamayı kaldırın bu dosyaları media klasörüne atıp yamayı tekrardan kurun.

Deneyip geri dönüş yaparsınız.

• Hocam ben zaten update 5 kullanıyorum. Update 5 yüklemeden önce aynı sorun olduğu için onu indirmiştim.

Ben bu dosyalar ile tekrar deneme yapayım ve geri dönüş yaparım.

• @Indra128 hocam harikasın ya Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!  Asıl sorun update 5 kaynağıymış. Benim edindiğim update 5 kaynağı sıkıntılıymış.

Senden aldığım U5 ile işte fark bu resimde görülüyor.

• Kendilerinden izin konusunda geri dönüş almadım ama sorun olacağını zannetmiyorum.

Gamepass için olan yamaya burdan ulaşabilirsiniz, izin aldığımda farklı konu da açabilirim.

Yama'da hatalar olabilir, hataları nexus mods'dan bildirebilirsiniz bu konuyu daha fazla kirletmeyelim.

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!nexus mods :: yakuza kiwami
    Yakuza Kiwami Turkish (Gamepass Edition)
    https://www.nexusmods.com/yakuzakiwami/mods/399/?tab=description

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 18 Haziran 2024; 3:18:0 >
  • Xbox versiyonu sitede erişime açıldı.

https://anadolustudios.com/yakuza-kiwami

• Datebase D kullanıcısına yanıt

Yama herkesin istediği seviyeye geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler...

IBAN'a bağış yaparken ilk ismi noktalı girmeyin hata veriyor Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! 

• kwami türkçe yamayı kurdum lakin oyun türkçe olmadı steam orjinal sürüm

• Parsalihan kullanıcısına yanıt

Hangi kaynağı kullandık? Steam orijinal sürümde problem olmaması lazım.

Ya yanlış konum kullanıldı veya bir engelleme durumu oluştu.

• @Indra128 hocam konuyu kirletmek istemiyorum ama nereye yazacağımı bilemedim.

Senin verdiğin U5 üzerine yamanın exe dosyasını kurarsak her şey güzel ama kayıt sorunu oluyor.

Bu şekilde ilk 3 oto save dosyasını görüp yükleyebiliyor, benim aldığım slotlardaki kayıtları görmüyor.

Kayıtların tutulduğu klasörde aldığım kayıtlar mevcut ama yükleme aşamasında görülmüyorlar.

Benim kendi edindiğim U5 ile ise, kayıtlarda sorun olmuyor ama yamanın exe dosyasını kullandığımda oyun çalışmıyor.

U5 exe dosyasını kullanmak zorunda kalıyorum ve bu sefer yazılarda birleşme olayı oluyor.

Yeni bir new game + başlattım ama bu sorundan dolayı yarıda bıraktım. Sanırım senin düzenlediğin boot.par ile ve yazılar bozuk halde devam edeceğim.

Bu link ile aynı problem var.

Edit: Sorun çözüldü. Eski kayıttan ''system.sys ve savedata0000.clr'' dosyalarını aktararak sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 29 Haziran 2024; 18:38:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.