Şimdi Ara

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
11
Favori
18.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Indra128 Hocam gamepass yaması ile cep yarışı gibi çeşitli minigamelere girdiğimde ve Chapter 9'daki Kovalamaca sahnesinde oyun yükleniyor ekranında takılı kalıyor. Bu sorunu çözmek için herhangi bir öneriniz varmı ?

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!
  • YeFeKa Y kullanıcısına yanıt

Hocam save dosyasınızı discord üzerinden gönderirseniz soruna detaylı bir şekilde bakabilirim. Muhtemelen bazı dosyalar farklıdır.

Discord: indra5769

• Oyunda TP tamamlamak isteyen arkadaşlara hatırlatma yapayım... Bazı lokantalarda yenilen yemekleri Türkçe yamadan dolayı saymıyor.

Yamayı kaldırıp yemelisiniz yoksa tamamlama listesinde ilerleme olmuyor.

• Chapter 9'daki takılma sorununu çözüp yamayı güncelledim. AnadoluStudios'un güncellemesi için dosyayı emire attım, mesajı gördüğü zaman günceller.

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!nexus mods :: yakuza kiwami
    Yakuza Kiwami Turkish (Gamepass Edition)
    https://www.nexusmods.com/yakuzakiwami/mods/399?tab=files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 9 Temmuz 2024; 21:35:20 >
  • Indra128 I kullanıcısına yanıt

Hocam bu sorun gamepass için mi geçerli? Benimki gamepass değil, yeni oyunda o aşamaya gelmedim.

• ufon kullanıcısına yanıt

Normalde update 5'te bu sorun olmaması lazım ama sende olabilir belki. Heat bar sorunu ile aynı sorunmuş, bootpar dosyası ile alakalı yine.

Minigame sıkıntısı yok bende arkadaşın dediği türden. Bölüm 9 sorunu olursa o bölümü geçene kadar orijinal dosyaları kullanacağım mecbur.

• Müthiş bir çalışma; motomot çevirilmemiş, detay detay uğraşılmış. Harikasınız.

• U2ME2 kullanıcısına yanıt

Oyun ve çeviri harika ama harita ve kamera sistemi çok dandik.

• @Indra128 hocam oyunu 2 defa bitirdim. Ne 9. bölümde nede başka yerde hiç sıkıntı olmadı.

Hiç dosya değiştirmeden verdiğin update 5 ile sorunsuz oynadım.

• Yamanın indirme linkinde sorun mu var? Bu uyarıyı alıyorum:

Access denied because Web Monitor access is not permitted from this source(no certificate presented). Please consult http-access directive in PMTA User Guide.

• Cheryl Mason kullanıcısına yanıt

aynı sorun bende de oluyor

• Online indirdiği için bendede kbps ile indiriyor keşke güncel hali offline paket halinde olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 2 Aralık 2024; 0:23:47 >
  • Update 5i yapmama rağmen ısı modunu geçemiyorum

• oyunu xbox game pass üzerinden oynuyorum. cep yarışı görevine ilk kez girdim ancak yükleniyor ekranında kalıyor. bir çözümü var mı ?

• Franqenstein F kullanıcısına yanıt

Bunu dener misin?

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!nexus mods :: yakuza kiwami
    Yakuza Kiwami Turkish (Gamepass Edition)
    https://www.nexusmods.com/yakuzakiwami/mods/399?tab=files

denedim ama düzelmedi maalesef.

başka bir mini game denedim onda da yükleniyor ekranında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franqenstein -- 5 Ocak 2025; 20:51:25 >
  • Franqenstein F kullanıcısına yanıt

Ben en son denediğimde cep yarışına girebilmiştim, oyunu tam olarak oynamadım sadece hızlıca test etmiştim.

Dosyalara da şu an erişimim yok açıkçası, istersen 0'dan save oluşturup bu nexusmods'taki yamayı tekrar yükleyip dene. Save bir kere bozuldumu geri düzelmiyordu heat hatasında.

şimdi düzelttim. xbox üzerinden dosya doğrulaması yaptım. eski dosyaları kaldırdı oyun ingilizce oldu. sonra sadece senin attığın nexus moddaki dosyaları attım oyunu açtım. düzeldi. save dosyam da duruyor. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.