@Indra128 Hocam gamepass yaması ile cep yarışı gibi çeşitli minigamelere girdiğimde ve Chapter 9'daki Kovalamaca sahnesinde oyun yükleniyor ekranında takılı kalıyor. Bu sorunu çözmek için herhangi bir öneriniz varmı ? |
Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (6. sayfa)
-
-
Hocam save dosyasınızı discord üzerinden gönderirseniz soruna detaylı bir şekilde bakabilirim. Muhtemelen bazı dosyalar farklıdır.
Discord: indra5769
-
Oyunda TP tamamlamak isteyen arkadaşlara hatırlatma yapayım... Bazı lokantalarda yenilen yemekleri Türkçe yamadan dolayı saymıyor.
Yamayı kaldırıp yemelisiniz yoksa tamamlama listesinde ilerleme olmuyor.
-
Chapter 9'daki takılma sorununu çözüp yamayı güncelledim. AnadoluStudios'un güncellemesi için dosyayı emire attım, mesajı gördüğü zaman günceller.
nexus mods :: yakuza kiwamiYakuza Kiwami Turkish (Gamepass Edition)https://www.nexusmods.com/yakuzakiwami/mods/399?tab=files
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 9 Temmuz 2024; 21:35:20 > -
Hocam bu sorun gamepass için mi geçerli? Benimki gamepass değil, yeni oyunda o aşamaya gelmedim.
-
Normalde update 5'te bu sorun olmaması lazım ama sende olabilir belki. Heat bar sorunu ile aynı sorunmuş, bootpar dosyası ile alakalı yine.
-
Minigame sıkıntısı yok bende arkadaşın dediği türden. Bölüm 9 sorunu olursa o bölümü geçene kadar orijinal dosyaları kullanacağım mecbur.
-
Müthiş bir çalışma; motomot çevirilmemiş, detay detay uğraşılmış. Harikasınız.
-
Oyun ve çeviri harika ama harita ve kamera sistemi çok dandik.
-
@Indra128 hocam oyunu 2 defa bitirdim. Ne 9. bölümde nede başka yerde hiç sıkıntı olmadı.
Hiç dosya değiştirmeden verdiğin update 5 ile sorunsuz oynadım.
-
Yamanın indirme linkinde sorun mu var? Bu uyarıyı alıyorum:
Access denied because Web Monitor access is not permitted from this source(no certificate presented). Please consult http-access directive in PMTA User Guide.
-
aynı sorun bende de oluyor
-
Online indirdiği için bendede kbps ile indiriyor keşke güncel hali offline paket halinde olsaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 2 Aralık 2024; 0:23:47 > -
Update 5i yapmama rağmen ısı modunu geçemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X