Şimdi Ara

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
11
Favori
17.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Indra128 Hocam gamepass yaması ile cep yarışı gibi çeşitli minigamelere girdiğimde ve Chapter 9'daki Kovalamaca sahnesinde oyun yükleniyor ekranında takılı kalıyor. Bu sorunu çözmek için herhangi bir öneriniz varmı ?

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!
  • YeFeKa Y kullanıcısına yanıt

Hocam save dosyasınızı discord üzerinden gönderirseniz soruna detaylı bir şekilde bakabilirim. Muhtemelen bazı dosyalar farklıdır.

Discord: indra5769

• Oyunda TP tamamlamak isteyen arkadaşlara hatırlatma yapayım... Bazı lokantalarda yenilen yemekleri Türkçe yamadan dolayı saymıyor.

Yamayı kaldırıp yemelisiniz yoksa tamamlama listesinde ilerleme olmuyor.

• Chapter 9'daki takılma sorununu çözüp yamayı güncelledim. AnadoluStudios'un güncellemesi için dosyayı emire attım, mesajı gördüğü zaman günceller.

Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı!nexus mods :: yakuza kiwami
    Yakuza Kiwami Turkish (Gamepass Edition)
    https://www.nexusmods.com/yakuzakiwami/mods/399?tab=files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 9 Temmuz 2024; 21:35:20 >
  • Indra128 I kullanıcısına yanıt

Hocam bu sorun gamepass için mi geçerli? Benimki gamepass değil, yeni oyunda o aşamaya gelmedim.

• ufon kullanıcısına yanıt

Normalde update 5'te bu sorun olmaması lazım ama sende olabilir belki. Heat bar sorunu ile aynı sorunmuş, bootpar dosyası ile alakalı yine.

• Indra128 I kullanıcısına yanıt

Minigame sıkıntısı yok bende arkadaşın dediği türden. Bölüm 9 sorunu olursa o bölümü geçene kadar orijinal dosyaları kullanacağım mecbur.

• Müthiş bir çalışma; motomot çevirilmemiş, detay detay uğraşılmış. Harikasınız.

• U2ME2 kullanıcısına yanıt

Oyun ve çeviri harika ama harita ve kamera sistemi çok dandik.

• @Indra128 hocam oyunu 2 defa bitirdim. Ne 9. bölümde nede başka yerde hiç sıkıntı olmadı.

Hiç dosya değiştirmeden verdiğin update 5 ile sorunsuz oynadım.

• Yamanın indirme linkinde sorun mu var? Bu uyarıyı alıyorum:

Access denied because Web Monitor access is not permitted from this source(no certificate presented). Please consult http-access directive in PMTA User Guide.

• Cheryl Mason kullanıcısına yanıt

aynı sorun bende de oluyor

• Online indirdiği için bendede kbps ile indiriyor keşke güncel hali offline paket halinde olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 2 Aralık 2024; 0:23:47 >
  • Update 5i yapmama rağmen ısı modunu geçemiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.