Şimdi Ara

YALAN-Vucudumuzda ki damarlar Dünyayı 4 KEZ DOLANIR YALAN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1km uzunluğunda 1cm genişliğinde 0cm enlem yol düşün yani damarlar üst üste binemez;
    1cm damar ile 1km uzunluk olur
    0.5cm ile git gel yaparsın 2km yol olur
    0.1cm damar ile 10 kere dönersin 10km yol olur
    Kılcal damar ise ortalama 0.01 mm imiş (0.007-0.15 mm arasında değişirmiş)
    Bu da 0.001 cm eder yani 1km yolda 1000km git gel yapabilir.
    Bir de ben bu hesaplamayı 2 boyutlu yaptım ama insan vücudu 3 boyutludur. 1cm de en düşünürsek 1.000.000km yapar.
    1santimlik alanın bile olsa eğer 0+ yani 0’a çok yakın bir değer damarın varsa sonsuz uzunluğa erişebilir
    Umarım anlamışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 1 Haziran 2020; 10:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah için kolaydır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Dostum Ahlakın nasıl edindiğini yargılamayı bırak . Bir konudan ötürü Ahlaktan kısaslar verip ahkam kesemezsin . Mikronun Yüz bin katının bende 1 metre yaptığını biliyorum . Sende yazmışsın 100.000 tanesi 1 metre yapıyor ve 7 -10 mikron dan bahsediyorsun yani 1 metre damar için 700.000 damar lazım

Dünyanın çevresi 40000 kilometre . 4 kez dolaşsa 160.000 km yapar 1 km = 1000 metre

700.000 damar 1 metre ise 40.000km = 40.000.000 metreden

2.800.000.0000 damar yapacağını söylüyorsun ve bunları yine hiçbir bilgiye kaynaklandırmıyorsun

İnternette dolaşan bilgilerin hepside tek kaynaktan çıkma yalan bilgiler. Facebook bilgileri bunkar yalan bunlar

Alıntıları Göster
    Birincisi eksik bilgiyle konu açan sensin ama benim bu durumu yargılamaktan vazgeçmemi bekliyorsun,senin demenle bir yargıdan vazgeçecek değilim.

İkincisi ben son derece basit internetten bulabileceğin bir bilgi üzerinden hesap yapıyorum.
    Araştırırsan sen de görebilirsin.
    Ben 160.000 km olduğunu idda etmiyorum ama 40.000 km den az olmadığını dile getiriyorum.
    Vücudun kanlanma sistemimini de bildiğim için basitçe bir hesap ortaya koyuyorum dolayısıyla
    senin aksini iddia eden bir kaynak göstermen lazım mesela kılcal damar çapı 7 mikron değil de 10 santim diyen bir kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 2 Haziran 2020; 15:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Birincisi eksik bilgiyle konu açan sensin ama benim bu durumu yargılamaktan vazgeçmemi bekliyorsun,senin demenle bir yargıdan vazgeçecek değilim.

İkincisi ben son derece basit internetten bulabileceğin bir bilgi üzerinden hesap yapıyorum.
    Araştırırsan sen de görebilirsin.
    Ben 160.000 km olduğunu idda etmiyorum ama 40.000 km den az olmadığını dile getiriyorum.
    Vücudun kanlanma sistemimini de bildiğim için basitçe bir hesap ortaya koyuyorum dolayısıyla
    senin aksini iddia eden bir kaynak göstermen lazım mesela kılcal damar çapı 7 mikron değil de 10 santim diyen bir kaynak

Alıntıları Göster
    Sen galiba trollsün benimle eğlenmeye çalışıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

1km uzunluğunda 1cm genişliğinde 0cm enlem yol düşün yani damarlar üst üste binemez;
    0.5cm ile git gel yaparsın 2km yol olur
    0.1cm damar ile 10 kere dönersin 10km yol olur
    Kılcal damar ise ortalama 0.01 mm imiş (0.007-0.15 mm arasında değişirmiş)
    Bu da 0.001 cm eder yani 1km yolda 1000km git gel yapabilir.
    Bir de ben bu hesaplamayı 2 boyutlu yaptım ama insan vücudu 3 boyutludur. 1cm de en düşünürsek 1.000.000km yapar.
    1santimlik alanın bile olsa eğer 0+ yani 0’a çok yakın bir değer damarın varsa sonsuz uzunluğa erişebilir
    Umarım anlamışsındır
    BU CÜMLEDEN

1km uzunluğunda 1cm genişliğinde 0cm enlem yol düşün yani damarlar üst üste binemez;

BUNU NASIL ÇIKARDIN ALLAHIN AŞKINA

Yav bide şöyle emojiler koyuyorsunuz Ciddi cevap versek kaçacak yer ararsınız.

• quote:

Sen galiba trollsün benimle eğlenmeye çalışıyorsun

Alıntıları Göster
    Agam bizimle eğleniiirr :D
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Dostum algılama sıkıntıların mı var mesaj gayet açık zihnini boşalt ve tekrar oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Dostum algılama sıkıntıların mı var mesaj gayet açık zihnini boşalt ve tekrar oku
    Bakıyorum da
    quote:

o eli indirmişsin. Yavaş yavaş hizaya geliyorsunuz

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

• quote:

boşver ya kaç km ise tek tek ölçecek halimiz yok işimize bakalım :D
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Verecek bir cevabın yoksa boş yapıp beni oyalama aslan parçası

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.