Şimdi Ara

Algida Dondurma - 100 TL akaryakıt kazanın + 3 al 2 öde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
5.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim fiş reddedildi. Sebebi "adil kullanım" maddesine istinaden diye yazılmış. Bu ne demek acaba?

• Buracat kullanıcısına yanıt

Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Justsnap Teknoloji Ticaret A.Ş. kullanıcının kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde; kullanıcıyı uyarma, fiş, fatura veya e-arşiv ile ürün görseli talep etme ve kullanıcıdan fiş, fatura veya e-arşiv faturası fiziksel olarak posta ile göndermesini istemeye ve gerekirse kullanıcının kazandığı hakları iptal etme hakkını saklı tutar.

Bir kere başıma gelmişti 1 hafta içerisinde size dönüş yapılacaktır demişlerdi ama dönüş yapan filan olmamıştı. Sonra ben sordum ne oldu ne bitti diye. Dediler biz fişte yazanlardan hangi ürünleri aldığınızı anlayamadık ürünlerin fotoğrafını çekip yollar mısınız? Fotoğraf çekip attım sonra fiş onaylandı.

Ayrıca konu daha önce açılmıştı.

https://forum.donanimhaber.com/bedava-440tl-akaryakit-ya-da-dondurma-kek-sakiz-sekerleme-opet-cekkazan-icerir--157149691

• Getir de geçerli mi acaba, gerçi onlar fiş falan da getirmiyor ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL kazanın yazıyor başlıkta, 100 TL harcamaya 100 TL Opet Puan daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buracat kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.