Şimdi Ara

Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam imanım gevredi kale kilidi takana kadar, arada senin bile kulağın çınlamıştır hakkını helal et Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? 

Şimdi ki aklım olsa yale linus göbeği alıp geçerim, uğraşılacak gibi değil. Mandal kısmı şişkin geliyor zaten. Bi ara sanayiye götürüp zımparayla falan kısaltmam lazım. Sen nasıl oturttun mandalı switchbotun içine hayret ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Mandalı söküyorsun. Switchbot dan çıkan adaptör aparatı kullandım ben Kilit . Mandalı 2 lik pim tutuyor. Bunu ittirip çıkarıyorsun. yerine adaptör tak kullan. Kutudan her kilide uyumlu aparat var zaten..
    Sen o mandalı mi kullandın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Evet mandalı kullandım ama pimin ve mandalın girdiği yer yuvarlak orayı kaydırmadan ne tutar hiç düşünmedim

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    mandalı çıkarıp atıyor sun. Kilit deki yuvarlak mile adaptör u takıyorsun delikhini hizalayip pimi sokuyor sun. ne olur olmaz diye pim çıkmasın diye iki tur elektrik bandı sardim. gayet süper çalışıyor. sanayi ile ne işin vardı da gittin. Video anlatımları da var zaten..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.