Şimdi Ara

Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşünüyorum, L2 ve normali arasında ciddi fark var mı?

Kullananlardan şikayeti olanlar var mı?

• Ben L2 kullanıyorum. Normali hangisi L1 olan mı?

Kullanım olarak gayet memnunum. Wifi ile yönetmek için hub alınması gerektiği yazıyor kendi sitesinde. Ama L2’de built-in wifi var. Gerçi çok kötü çalışıyor sürekli bağlanıp kopuyor. Ama ben iyi ki aldım diyorum. Tüm evi akıllandırdım sayılır, apartman kapısı dahil. Keşke kapı kilidi de akıllı olsa da anahtar kullanmasak derken bunu aldım. İlk başta kullanımda sıkıntı yaşadığım oldu. Wifi aktif edip kullanmaya başladım direkt. Bir gün evden çıkıp geldiğimizde kapıyı açık gördüm. Aralanmış bir şekilde değil de kapı dili açıktı. Logtan baktığımda ben açmışım görünüyor. Muhtemelen cebimdeyken telefon ekranı açık kaldıysa temas algılayıp yale programında butona denk gelmiştir. O günden sonra wifi özelliğini kapatıp bluetooth ile kullanmaya başladım. Bu sefer de çok yavaş oluyor. Kapıya kadar gelmem gerekiyor ve bağlansın diye bekliyorum. Ayrıca evin yanında kafedeyden çocuklar eve gitmek istediğinde wifiyi kapattığım için kilidi açamamıştım uzaktan. O yüzden tekrar wifiye döndüm ve biometrik izni aktif hale getirdim. Bir daha yanlışlıkla kendi kendine basarsa en azından face id okuyamayacağı için açamayacak diye. Be öyle bir sıkıntı da bir daha olmadı. Ama insan yine de bir tedirgin oluyor. Apartman kapısını açmaya benzemiyor çünkü direkt evi açmış oluyoruz. 😅 Evi akıllandırırken işime en çok yarayan ürün bu oldu. Diğeri de apartman kapısını açmak için aldığım röle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2500₺ ye Sahibinden de Switchbot Lock Pro var. Amazondan prime hatası ile çerez parasına almışlar sanırım. 2500₺ ye bedava derim bir bakın.nnormalde ⁶6;7 binden aşağı alınamaz..
    Ben acele ettım 4 binden aldım. matter BT hub var öğrenebilir İR kumanda ayni zamanda . Parmak izi NFc kart NFC tag şifre telefon ile BT ve internet den kontrol. kilit mekanizması boşta iken motor dişlisi devre dışı boşa bile dönüyor. Bu fiyatla bedava ötesi..

sesli asistan desteği mevcut ok Google Alexa unlock lock pro diyorsunuz siziz belirlediği şifre soruyor şifreyi söyledikten sonra kilit açılıyor. lock lock pro (ismini değiştirebilir siniz) hemen kitleniyor..
    Agara da ki gibi homekey desteği olaydı ama iPhone m yok o başka ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 19 Kasım 2024; 20:44:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

1500 bile var ama ben istanbulda değilim, ikinci elde kargo ile alışveriş yapmıyorum mümkün olduğunca.

• xentios kullanıcısına yanıt
    kesinlikle param güvende ile alışveriş yapın. Kutu açılmamış ilk sen açıyor sun. bendeki öyle idi.. Cihaz sıfır. Cihaz jelatini vs ben açtım.
    30 dolar gümrük olayı 2 hafta öncesi Amazon dan 5700₺ ye sipariş vermiştim. gümrüğe yetismeyecegi için Amazon iptal etti siparişi. Bende 4000 e buldum diye sazan gibi atladım.

Dün Çanakkale de bir arkadaşa bahsettim. Çanakkale de satıcıdan elden aldı.. 1500₺ lik satıcı ya dolandırıcı demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 19 Kasım 2024; 21:55:57 >
  • Çanakkale de alan arkadaş kurmuş..

sanırım evin akıllı bileşeni.. Başlangıç olur..

Senin yüzünden 3binlik oldum hocam dün akşam. Şaka maka teşekkür ederim uygun fiyata kaptım 1 tane sarı siteden, bi akıllı kilidim eksikti o da olduYale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle fiyatına göre muhteşem.. Hayırlı olsun güle güle kullanın..

Hocam size bir şey danışayım. Şimdi bu aleti anahtarın üstüne takıcaz. Alet bozulsa yada pili falan bitse kapıyı açamıcaz muhtemelen. Alt kilidi üst kilit gibi mandallı barelle değiştirsek mantıklı olmaz mı? Manuel anahtarla dışardan da açabiliriz ihtiyaç halinde?

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    videodaki arkadaş Yale 501000 barel aldı. Bence mandallı gayet fazlası ile yeterli olacaktır. Mandal kısmı sökülebilir olmalı. Yada acil durum barel olarakta her iki tarafta anahtar takılı iken çalışan bareller mevcut imiş. Bana göre mandallı barel hem hesaplı hemde rahat iş görür

Adını unuttum ama 2 taraftada anahtar varken dönebilen kilitler var. Eğer bozulursa ve o silindir yoksa çilingirlik olursunuz, pili ise bitmeden çok önce uyarıyor olması lazım o yüzden pil yüzünden dışarıda kalırsanız o sizin suçunuz olur.

• xentios kullanıcısına yanıt

Çift tarafta anahtar varken açılan kilit alıcam hocam. Benim tam içine sinmedi, fiziksel anahtarı da zulalarım arabaya. İhtiyaç halinde açarım. İnsan tam güvenemiyor Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı? 

Yale Linus Akıllı Kilit kullanan var mı?

Bende bunu kullanmayı düşünüyorum. HB de 455₺... Büyük paralar vermeye gerek yok bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Aralık 2024; 11:11:17 >

Mandalı nasıl çıkıyor bunun hocam. Bende düşündümde mandalını sökemedim

Alyan olaraktan düşünmüş tüm. 2 lik pim imis
    pim inittirince çıkıyor. Hafif vurma gerekti..

• switchpro deneyen arkadaş var mı ?

• akemals42 kullanıcısına yanıt

1 aydır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.

Parmak izi okuması nasıl ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt

Güzel okuyor

• Bence 3000₺ gibi fiyat çok harika böyle bir sistem için. bende aldım henüz kurmadım daha..
    Bence alan pişman olmaz..
    ünlü markalara göre kaba olduğunu düşünüyorum. Birde android NFC ile iPhone homekey misali açsa idi daha süper idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 27 Aralık 2024; 22:57:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.