Madem bu kadar sevdiniz arkadaşlar o zaman netten mp3 ünü indirmek yerine kaset yada cd sini alın oyle kuru kuru sevmek ve takdir etmek olmaz topic ci acan nasıl diye sormuş bende tarafsızca fikrimi söyledim
temiz yüzlü demişler yalın için doorudur ama benim korkumda bundan.türkiyede tutmaz öle adam.bkz bütün ünlülere (m.ali erbil,hülya avşar,okan bayülgen,gülben ergen,serdar ortaç,kenan doğulu,ibrahim tatlıses vs.)hepsi fırlama feleğin çemberinden geçmiş tipler.hiç masum görünüşlü vede masum olanı yok.olanlarında durumu ortada emel sayın,mirkelam vs.
dipnot:saydıklarımın hiçbirini sevmem.
abi bence güzel söylüyo yaw..
güzel sölüyo tabii.ama hep söylese.bide işi bilse.televoleyi falan peşinden koştursa.ben isterim o adam meşhur ve zengin olsun.diğer örneklerine bakınca hele...
FRAGMANDAKİ PARCA HANİSİ BİLEN VARMI......
piyasadaki çogu sanatcıdan cok daha güzel söylüyor çocuk ben beğendim [|)]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i> <br />piyasadaki çogu sanatcıdan cok daha güzel söylüyor çocuk ben beğendim [|)] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[^]evet biliyorum her gelişimde klibini izletiyon .. sayende ezberledim şarkıyı repertuara alıcam artık:)))[rockbnd]
valla kenan doğulunun yeni versiyonu vatana millete hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Şarkıda güzel adam da Gerçek adı Hüseyin YALIN bunu neden yazdım bilmiyorum :)
Peheeeey.Ne günlerdi.
vay be yalın bile eskidi
bildiğin popçu işte 2 senelik bile değilmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme