Şimdi Ara

Yalın - Zalim..Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende çok beğendim bu şarkıyı bir çok kişi gibi. Yalnız ilk duydugumda bunu bana "kim söylüyor" dediğinde acaba neden Candan Erçetin dedim hala akıl sır erdiremiyorum [evlol]Umarım cabuk tüketmeyiz ya da o tükenmez Mirkelam gibi.

• şarkı iyi adam da iyi söylüyor
  • zalim pabucu yarım der gibi giliyor sözleri . şarkı güzel ancak albümün diğer şarkılarıyla alt yapılar fazlaca benzerlik gösteriyor.. Allah yolunu açık etsin adamın...
  • Aşkta Telafi Olmaz ve Son Aşkım sıkı parçalar..
  • waLLa birden arkadasLar çökTü baNa bu aLbümü indirmem için! indirdim ama dinLemek daha fırsat oLmadı..
  • bana öyle gelioki biz bu adamı 1-2 ayda yer bitiririz...yazık olacak...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i>
    <br />Beyler bende çok beğendim bu şarkıyı bir çok kişi gibi. Yalnız ilk duydugumda bunu bana "kim söylüyor" dediğinde acaba neden Candan Erçetin dedim hala akıl sır erdiremiyorum [evlol]Umarım cabuk tüketmeyiz ya da o tükenmez Mirkelam gibi.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 mirkelama benzicek sonu gibi geliyo banada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses tonu bir garip.elemanda biraz kenan doğulu biraz emre altuğ u andırıyor gibi.2 sinden de biraz var.ama ses tonu diğerlerinden daha farklı.güzel gibi...
  • pabucu yarım ve candan erçetin sanma + 1
  • pabucu yarım ve candan erçetin sanma + 1
  • günde 50 kere dinliyom heralde bu eleman tutar bence ben çok beğendim şahsen[bgdnc2]
  • [spr]hatta şuan yine onu dinliyom[djsm][spr]
  • Evet sesi bayan sesi gibi bende ilk duydugumda öyle sanmistim :) bende indirdim dinliyorum günledir... cok güzel...
  • Bence bunun için topic açmaya bile değmez
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i>
    <br />Bence bunun için topic açmaya bile değmez

zevkler ve renkler muabbetini yapıcam ben
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i>

ama adam emek vermiş öyle deme bence... Allah yolunu açık etsin temiz bir çocuğa benziyor.. birde tüm şarkıları kendi yapmış bunu yapabilen fazla adam yok piyasada.. helal olsun:))
    bence bunu yazacagina topice bakıp ilegenmiyorsan direk geçseydin daha iyi olurdu. Forumun amacına ters düşüyor yazıdıgın çünkü.

Fatihy : Bu arada elemanın diğer şarkılarını çekmeyi düşünüyordum ilk senin söylediklerini çekicem ee malum dial up, boşa harcanmaya gelmez[krl]
    Saygılar...
  • yaw bu kadar güzelmi.Bem adamın tipe baktım geçtim.Klasik MMC popçuları zannettim.Bi indirip dinleyim bari...
  • +1
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by faruk</i>
    <br />yaw bu kadar güzelmi.Bem adamın tipe baktım geçtim.Klasik MMC popçuları zannettim.Bi indirip dinleyim bari...

aynen bende hiç sallamadım ama burda yazılanlardan sonra çektim. gerçi daha dinlemedim ama elbet birgün dinlerim[frndsp]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.