Beyler bende çok beğendim bu şarkıyı bir çok kişi gibi. Yalnız ilk duydugumda bunu bana "kim söylüyor" dediğinde acaba neden Candan Erçetin dedim hala akıl sır erdiremiyorum [evlol]Umarım cabuk tüketmeyiz ya da o tükenmez Mirkelam gibi.
şarkı iyi adam da iyi söylüyor
zalim pabucu yarım der gibi giliyor sözleri . şarkı güzel ancak albümün diğer şarkılarıyla alt yapılar fazlaca benzerlik gösteriyor.. Allah yolunu açık etsin adamın...
Aşkta Telafi Olmaz ve Son Aşkım sıkı parçalar..
waLLa birden arkadasLar çökTü baNa bu aLbümü indirmem için! indirdim ama dinLemek daha fırsat oLmadı..
bana öyle gelioki biz bu adamı 1-2 ayda yer bitiririz...yazık olacak...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i> <br />Beyler bende çok beğendim bu şarkıyı bir çok kişi gibi. Yalnız ilk duydugumda bunu bana "kim söylüyor" dediğinde acaba neden Candan Erçetin dedim hala akıl sır erdiremiyorum [evlol]Umarım cabuk tüketmeyiz ya da o tükenmez Mirkelam gibi. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ses tonu bir garip.elemanda biraz kenan doğulu biraz emre altuğ u andırıyor gibi.2 sinden de biraz var.ama ses tonu diğerlerinden daha farklı.güzel gibi...
pabucu yarım ve candan erçetin sanma + 1
pabucu yarım ve candan erçetin sanma + 1
günde 50 kere dinliyom heralde bu eleman tutar bence ben çok beğendim şahsen[bgdnc2]
[spr]hatta şuan yine onu dinliyom[djsm][spr]
Evet sesi bayan sesi gibi bende ilk duydugumda öyle sanmistim :) bende indirdim dinliyorum günledir... cok güzel...
Bence bunun için topic açmaya bile değmez
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i> <br />Bence bunun için topic açmaya bile değmez <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
zevkler ve renkler muabbetini yapıcam ben
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i> <br />Bence bunun için topic açmaya bile değmez <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ama adam emek vermiş öyle deme bence... Allah yolunu açık etsin temiz bir çocuğa benziyor.. birde tüm şarkıları kendi yapmış bunu yapabilen fazla adam yok piyasada.. helal olsun:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by abdullahcan</i> <br />Bence bunun için topic açmaya bile değmez <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bence bunu yazacagina topice bakıp ilegenmiyorsan direk geçseydin daha iyi olurdu. Forumun amacına ters düşüyor yazıdıgın çünkü.
Fatihy : Bu arada elemanın diğer şarkılarını çekmeyi düşünüyordum ilk senin söylediklerini çekicem ee malum dial up, boşa harcanmaya gelmez[krl] Saygılar...
yaw bu kadar güzelmi.Bem adamın tipe baktım geçtim.Klasik MMC popçuları zannettim.Bi indirip dinleyim bari...
+1
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by faruk</i> <br />yaw bu kadar güzelmi.Bem adamın tipe baktım geçtim.Klasik MMC popçuları zannettim.Bi indirip dinleyim bari... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aynen bende hiç sallamadım ama burda yazılanlardan sonra çektim. gerçi daha dinlemedim ama elbet birgün dinlerim[frndsp]