Şimdi Ara

yalnız yaşıyorum işsizim çalışmakta istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgili derdi yok,
    Arayip soran yok,
    İstediğin zaman cik gez, istediğinde yat uyu.. Karışan yok daha ne istiyorsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

çerkezköy tekirdağda diye biliyorum

yazlık çerkezköy.
  • DH'nin organizasyonlarına git. Akrabalarınla ve komşularınla aranı sıkı tut. Ve her ay belli bir miktar para belirle ve o parayı bankada biriktir. (bunu bence yapmalısın)

İnanmadığımdan değilde merak ettiğimden bahçenin ve evinin fotoğrafını atabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: menalus17

quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

60 yaşında yalnız bir şekilde evinizde otururken aile kurmadan geçen zamana üzülürsünüz, bu arada hazıra dağlar dayanmaz elbette bir işe girmeniz gerektiğini düşünüyorum benim büyüğümsünüz, ben şu anda yurt dışında bi şantiyede 2 haftada bir gün dinlenerek, 6 ay çalışıp 15 gün izin yaparak, günde 13 saat çalışarak iş yapıyorum, 28 yaş için daha hiçbir şey geç kalınmış değil .çalışmamış çalışmaktan keyif almayan bir insana ben çok sıcak bir gözle bakmam. durumunuz iyi olsa ticaretle uğraşın derdim ama durumunuz sizi döndürecek kadar. bence hiç zaman kaybetmeden bir şeyler yapmak lazım.

eğer bir iş yaparsamda tarımla ilgili olur çünkü seviyorum uğraşmayı tavuk yumurtası çıkardım geçen hafta pazara sattım bi 20 kadar. kalan 5-6 yumurtayıda ordaki esnaf aldı. insanlar seviyor organik. burası tarıma elverişli ama yapan yok kimse ugrasmıyor

ceviz dik hele badem filan oluyorsa para bu ikisinde. bizim bahçede var toplaması biraz sıkıntı oluyor. havada kapıyorlar hatta yok satıyoruz.ağaçlar yetmiyor. gerçi bu yıl soğuk vurduğundan yok. makine olmasa da köyde bunların içini çıkarttırabilirsen güzel gelir elde edersin. kekik,nane kurusu işinde de iyi para var. sulama imkanın varsa. devlet hayvancılık için yavru cins inek veriyordu bu programlara da katılabilirsin. arazi büyükse projeni yapıp kabul ettirebilirsen devlete sana yardım yapıyor.bunu birine danışsan iyi olur. arıcılık,meyvecilik yapacaklar masraflarını gösterip destek almıştı.

hocam burda her cins meyve olmuyor. ceviz bi soguk yiyor işi tamam oluyor. dikilmiş var ama 1 tane verdiği yok yıllardır. vişne iyi oluyor. elmada ilaçlamama rağmen çürüklü oluyor. karpun kavun cok iyi ama onunda piyasası pek yok. anca komşuya arada bir ugrayan akrabaya falan veriyorum. tavuk işini büyütmeyi düşünüyorum. köy yumurtası 1tl den gidiyorburda.

• Bu konu eskiden açılmıştı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce açılmadı mı bu konu bayağı önce hatta? Dün gördüm üyelik aldım vs demişsin??

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Bu konu eskiden açılmıştı sanki

dejavu mu yaşıyorum lan dedim hocam senin yorumunu görene kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Daha önce açılmadı mı bu konu bayağı önce hatta? Dün gördüm üyelik aldım vs demişsin??

yukardaki bir arkadaşta aynısını söylemişte çnceden ne açıldı bilmiyorum benim bir ikizimmi var nasıl aynı konu açılıyor onu çözemedim ? üyeliği yeni aldım evet o dogrudur
  • +1
  • Aynı konu açılmıştı. Çok iyi hatırlıyorum.
  • Başın sağolsun, sanki bir kere daha konu açtığını hatırlıyorum, bence 2 senelik üni oku ya da turizmde çalışmanı tavsiye ederim
  • Ya bıraksana sen yeme bizi.Fake and gay beyler.Ne zevk alıyorsanız bunu yapmaktan
  • Hayalimi yaşıyorsun kıymetini bil.
  • quote:

Ya bıraksana sen yeme bizi.Fake and gay beyler.Ne zevk alıyorsanız bunu yapmaktan

orda dur delikanlı neyden bahsediyorsun
  • Bağlanan maaşı veya işi al inan çok işine yarıcak şehit maaşı azımsanıcak bir miktar değil.Bunun dışında evlenmek zorunda değilsin bir sevgili yap gerisi gelir.Tek sorunun fazlasıyla yalnız olman ayrıca mesleki açıdan hobi şeklinde yapıcağın bir işe yönel sonuçta o işi geçinmek için değil sıkıntını atması için yapıyorsun.Mümkünse seçtiğin meslek masa başı gibi olmasın.Ayrıca anladığım kadarıyla hayatta yaşadığın şeylerin hiçbirisi senin seçimin olmamış buda seni epey üzmüş.Kendi seçimin olan şeylere yönelmek kendine daha fazla güvenmeni sağlar.Hiçbir insan tek yaratılmaz zamanla ihtiyacınız olan eşi de bulursunuz tabi aradığınız müddetçe.Hobilerinin yanında insanlarla kaynaşabilecegin tipde sporlarla ilgilen bisiklet sürebilirsin mesela.Evde ne kadar az kalırsan anıların o kadar az hatırlarsın.
  • bu konu daha önce açıldı ve fake olduğu anlaşıldı, liselinin biri gelmiş açmış yine
  • Yeni konuyu daha önce de okudum
  • Yaşama panpa
  • quote:

Ya bıraksana sen yeme bizi.Fake and gay beyler.Ne zevk alıyorsanız bunu yapmaktan

orda dur delikanlı neyden bahsediyorsun
  • eğer öyle birşey olmuş olsa neden aynı konuyu açayım şu genç arkadaşlar konudan uzaklaşırsa sevinirim. kendi yaş grubumda ki insanların tavsiyeleri ve önerileriyle ilgileniyorum... tek yalnız yaşayan o konuyu açan kişimiydi acaba ? ne kadar önyargılı bir toplumuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.