beytepe kışın ve ilkbaharda şahane.. servisten inince soğuk havası adamı çarpıyor valla, özledim oraları.
quote:Orijinalden alıntı: nena quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. darkness bildiğimiz mektup hani el yazısıyla olan kağıda yazılıyo ptt den gönderiliyo?? ucunuda yakıyor musun edit: yalıyor musun
Gül suyu da damlat koksun mektubun. Bu arada zarfların o yalanan kısımları da ne kötü kokar yahu ekşi ekşi
quote:Orijinalden alıntı: Darkness Gül suyu da damlat koksun mektubun. Bu arada zarfların o yalanan kısımları da ne kötü kokar yahu ekşi ekşi kokusundan geçtim, iğrenç bir tadı var
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. benim daha ilk gelişim ve ben kar insanı değilim kışın kar yağınca ben ölürüm burda http://forum.donanimhaber.com/m_33768741/mpage_1/key_//tm.htm#33821703
kar yağdığındada günü birlik yapacan. okula giderken giyecen okuldan gelince çıkaracan. yurt okadar soğuk değildir heralde
quote:Orijinalden alıntı: nena quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. nena daha yeni başladım yakmıyorum bişeyi sigara yanığı izi şart birkaç damlada su damlat yazarken ağlamış havası versin damacana, musluk, kuyu. hangi su olsun.