Şimdi Ara

Yalnızlık çok ağır geliyor,bıktım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jurishan

Yaş kaç?

16,yazdım üstte.
  • Son bir kere up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 16 yaşımdayım. benim de 2 dostum var gerisine de gerek yok zaten. ama konuştuğum kişiler var çekingen biri olarak. arada gelip sen niye konuşmuyorsun diyenler oluyor ki ama ben cool olmaya çalışmak için böyle sessiz takılıyordum bi aralar, şimdi kişiliğim böyle oldu. güzel bir şey değil gerçekten.

zamanla arkadaş falan bulursun diye düşünüyorum. facebooktan falan konuş ya da ilk başta sonra samimileş.
  • quote:

HillHold

Bizden çok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de senin kadar olmasa da yalnızım. şu an sadece ev arkadaşlarım var çevremde, onlar da memleketlim zaten. okul açıldı açılalı en arkaya geçip tatar ramazan gibi oturuyorum. kimseyle alakam yok. çok sıkıcı bir durum ama sınıfta da muhabbet edilecek adam yok be arkadaş.
  • Aradan 5 sene geçmiş güzel kardeşim kusura bakma ama hala yalnız mısın bunu öğrenmek istedim? Eğer halen yalnızsan kendini sakın üzme.. Ben de yalnızlık hastalığına yakalandım arkadaşım duygularım tarifsiz..En iyi ilaç kendine zaman ayırman olacaktır..yRabbim gönlüne göre versin..
  • yalnızlık beni çok üzüyor bir kız arkadaşımın olmaması belki hata bende ama bende bu arayı ailemle kapatıyorum ama yalnızlık gerçekten çok zor

• aynen hocam naptın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.