Şimdi Ara

Yalnızlık çok ağır geliyor,bıktım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda aktif bir üye olmayalı birkaç ay oluyor seviye baya yere inince baya soğumuştum forumdan bir şey danışmayalı,dert anlatmayalı baya oldu. Konu Dışı'na günde en fazla 3-4 yorum atıyorum bayadır. Ama artık çok doldum dertleşecek kimse olmadığı için soluğu burada alıyorum. Çok fazla uzatmak istemiyorum çünkü yazı ile belli bir yere kadar ifade edebiliyorsun kendini sonuçta herşeyi anlatmam çok uzun sürer. Karı kız peşinde dolaşmaktan nefret ederim az çok bilen vardır belki kız konuları hakkında yorumlarımı. Onun için umrumda olmaz kız mevzuları hiçbir zaman olmadı da. Burada çoğu kişinin derdi karı kız. Benim bir yere gidip 2 çay içip karşılıklı sohbet edecek bir dostum bile yok ne zamandır. ben yalnızlıktan bıktım. Ben okuldan gelince üstümü değiştirir değiştirmez bilgisayara dokunmadan arkadaşlarımın yanına koşmayı özledim. Kalabalık bir şekilde sahilde oturup sohbet edip eğlenmeyi özledim. Dost sandığım kişilerin hiçbiriyle şimdi konuşmuyorum zaten biriyle tartışınca hepsi defolup gidiyor. Sosyal fobim falan hiçbir şeyim yoktu. Açılsam yine açılırım sorun değil ama açılamıyorum işte evden dışarıya kimsem yok. Birgün diyorum yarın basıp gidicem sinemaya takılıcam tek başıma. Sabah oluyor yatakla boğuşuyorum ayaklarım çıkarmıyor beni dışarı tek başıma ne yapıcam diyorum oturuyorum pc başına. Eskiden baya eğlenceli yerinde durmayan bir insandım herkesi tanırdım asla yalnız kalmazdım. Şimdi günde 2 kere yüzüm gülerse iyi gün geçirmiş sayıyorum kendimi. Eski arkadaşlarımı ortama ben soktum. Çoğu insanla ben tanıştırdım. Ama adam sandıklarım 2 bacak görünce sattı beni. Hepsiyle kavga ettim yolları ayırdım. Lafta değil. İnsanlar vardır yalnızım der ama mutlaka selamlaştığı bir kaç kişi vardır. Ben tamamen yalnızım. Zaten tek çocuğum abi abla falan da yok. İyice ağır geliyor. Ben çok doldum beyler. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bu sene okulumu değiştirdim ilk günlerde bu sıkıntılar kafamda olduğu için hiçkimseyle konuşmadım şimdi yine yalnızım. Evde sorun olmuyor da okulda insan kendini çok kötü hissediyor. Arka tarafa gidip tek başıma duvara yaslanıp oturuyorum. Yani çok kötüyüm. Biraz rahatlamak için konu açtım. Tek bir dostum olsun isterdim her yolda dost.. Gerisi yalan..

Klişeleşmiş dil kursuna git,basketbola yazıl önerilerini yapmazsanız sevinirim,hiçbirini yapacak modda değilim.1 yıl belki daha fazladır eşofmanla evde oturuyorum,pantolon bile giymiyorum evin içinde dışarı çıkmayacağımı bildiğim için. Bazen akşam 10 dakikalığına dışarı çıkıyorum mahalle içinde geziyorum tek başıma müzik dinleyerek. 1 aydır sözde ayakkabı almaya gidicem ona bile gidesim yok.. Bunaldım..

• Bu konuyu daha önce görmüştüm sanırım yahu?Neyse ,

En kısa zamanda bilgisayardan kurtulun eski yaşamınıza dönersiniz.Günde 5 saat oynuyorsanız 4 saat oynayın sonra 2,1 derken hiç oturmayacaksınız.Asosyallik sizin dost edinmezine mani oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Forumda aktif bir üye olmayalı birkaç ay oluyor seviye baya yere inince baya soğumuştum forumdan bir şey danışmayalı,dert anlatmayalı baya oldu. Konu Dışı'na günde en fazla 3-4 yorum atıyorum bayadır. Ama artık çok doldum dertleşecek kimse olmadığı için soluğu burada alıyorum. Çok fazla uzatmak istemiyorum çünkü yazı ile belli bir yere kadar ifade edebiliyorsun kendini sonuçta herşeyi anlatmam çok uzun sürer. Karı kız peşinde dolaşmaktan nefret ederim az çok bilen vardır belki kız konuları hakkında yorumlarımı. Onun için umrumda olmaz kız mevzuları hiçbir zaman olmadı da. Burada çoğu kişinin derdi karı kız. Benim bir yere gidip 2 çay içip karşılıklı sohbet edecek bir dostum bile yok ne zamandır. ben yalnızlıktan bıktım. Ben okuldan gelince üstümü değiştirir değiştirmez bilgisayara dokunmadan arkadaşlarımın yanına koşmayı özledim. Kalabalık bir şekilde sahilde oturup sohbet edip eğlenmeyi özledim. Dost sandığım kişilerin hiçbiriyle şimdi konuşmuyorum zaten biriyle tartışınca hepsi defolup gidiyor. Sosyal fobim falan hiçbir şeyim yoktu. Açılsam yine açılırım sorun değil ama açılamıyorum işte evden dışarıya kimsem yok. Birgün diyorum yarın basıp gidicem sinemaya takılıcam tek başıma. Sabah oluyor yatakla boğuşuyorum ayaklarım çıkarmıyor beni dışarı tek başıma ne yapıcam diyorum oturuyorum pc başına. Eskiden baya eğlenceli yerinde durmayan bir insandım herkesi tanırdım asla yalnız kalmazdım. Şimdi günde 2 kere yüzüm gülerse iyi gün geçirmiş sayıyorum kendimi. Eski arkadaşlarımı ortama ben soktum. Çoğu insanla ben tanıştırdım. Ama adam sandıklarım 2 bacak görünce sattı beni. Hepsiyle kavga ettim yolları ayırdım. Lafta değil. İnsanlar vardır yalnızım der ama mutlaka selamlaştığı bir kaç kişi vardır. Ben tamamen yalnızım. Zaten tek çocuğum abi abla falan da yok. İyice ağır geliyor. Ben çok doldum beyler. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bu sene okulumu değiştirdim ilk günlerde bu sıkıntılar kafamda olduğu için hiçkimseyle konuşmadım şimdi yine yalnızım. Evde sorun olmuyor da okulda insan kendini çok kötü hissediyor. Arka tarafa gidip tek başıma duvara yaslanıp oturuyorum. Yani çok kötüyüm. Biraz rahatlamak için konu açtım. Tek bir dostum olsun isterdim her yolda dost.. Gerisi yalan..

Klişeleşmiş dil kursuna git,basketbola yazıl önerilerini yapmazsanız sevinirim,hiçbirini yapacak modda değilim.1 yıl belki daha fazladır eşofmanla evde oturuyorum,pantolon bile giymiyorum evin içinde dışarı çıkmayacağımı bildiğim için. Bazen akşam 10 dakikalığına dışarı çıkıyorum mahalle içinde geziyorum tek başıma müzik dinleyerek. 1 aydır sözde ayakkabı almaya gidicem ona bile gidesim yok.. Bunaldım..

dediklerimi dinle derim kardeş.

• İmzandaki dizileri izlemeyi bırak. Müziğe odaklan. Kendine çalma listeleri yap farklı ruh hallerine göre. Çık dışarıya gez dolaş... Keyif almak lazım anın tadını çıkarmak. Pc başında sadece anı öldürüyorsun, ve keyif almak yerine "mutsuzluk" hissini uyuşturuyorsun diziyle forumla. Bir nevi uyuşturucu.
  • okulda nasıl arkadaşın yok onu anlamadım. bide yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

okulda nasıl arkadaşın yok onu anlamadım. bide yaş kaç?

Basbaya yok,16
  • yaw kardeş ne ediyim sana yasın ufak biraz büyük olsan seni rakı içmeye götürürdüm :) kafan dagılırdı ama yasta ufak!!! takma kafana böle seyleri biraz insan icine cık arkadaş edinmeye calıs kendine !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi şehirdesin? Bana yakınsan görüşebiliriz. :) Yakın şehirdeysen tatillerde gelirim.

Arkadaş edinmek istiyorsan değişimi kendinde başlatman lazım. Çevrenden bir hareket beklememelisin. Şimdi sorunun iki farklı şekli var;

* Okuldaki arkadaşlarınla cesaret edemediğin / çekindiğin için mi konuşamıyorsun?
    * Okuldaki arkadaşlarınla bunalımda olup canın istemediği / içinden gelmediği için mi konuşmuyorsun?

Eğer birinciyse başkalarından bir şey beklemen abes kaçar zaten. Kimse sessiz, hiç tepki vermeyen, utangaç, çekingen biriyle sıkı fıkı arkadaş olmak istemez. Bu yüzden sınıf içine biraz daha uyum sağlamalısın. Derslerde hocayla muhabbet açıldığında konuşmaya dahil olmalısın, başlangıç olarak. Daha sonra sınıftakilerle rahat konuşabilmelisin.

İkinci durumsa, yine iş sana düşüyor. Eğer bunalımda olduğunu düşündüğün için içinden gelmiyor, ancak ironik şekilde tek başına olmaktan sıkıntıya giriyorsan, bilemiyorum ki ne denir. Kendini bu kadar sıkma, bunaltma. Kendini hazır hissettiğinde ortam kurmaya başla.

Bir de sana okulda sataşan, laf atan tipler var mı ve hangi liseye gidiyorsun? Meslek, düz, anadolu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Hangi şehirdesin? Bana yakınsan görüşebiliriz. :) Yakın şehirdeysen tatillerde gelirim.

Arkadaş edinmek istiyorsan değişimi kendinde başlatman lazım. Çevrenden bir hareket beklememelisin. Şimdi sorunun iki farklı şekli var;

* Okuldaki arkadaşlarınla cesaret edemediğin / çekindiğin için mi konuşamıyorsun?
    * Okuldaki arkadaşlarınla bunalımda olup canın istemediği / içinden gelmediği için mi konuşmuyorsun?

Eğer birinciyse başkalarından bir şey beklemen abes kaçar zaten. Kimse sessiz, hiç tepki vermeyen, utangaç, çekingen biriyle sıkı fıkı arkadaş olmak istemez. Bu yüzden sınıf içine biraz daha uyum sağlamalısın. Derslerde hocayla muhabbet açıldığında konuşmaya dahil olmalısın, başlangıç olarak. Daha sonra sınıftakilerle rahat konuşabilmelisin.

İkinci durumsa, yine iş sana düşüyor. Eğer bunalımda olduğunu düşündüğün için içinden gelmiyor, ancak ironik şekilde tek başına olmaktan sıkıntıya giriyorsan, bilemiyorum ki ne denir. Kendini bu kadar sıkma, bunaltma. Kendini hazır hissettiğinde ortam kurmaya başla.

Bir de sana okulda sataşan, laf atan tipler var mı ve hangi liseye gidiyorsun? Meslek, düz, anadolu?

Düz lisedeyim. İçimden gelmiyor. Zaten derslerde falan konuşmaya dahil olurum çekingen değilim. Zaten sınıfta kafa dengim biri yok, 2 kişiyle biraz samimi olduk arada bir çıkıp 2 tur atıyoruz. Ben bu sene bu okula geldim dediğim gibi herkes birbirini geçen seneden tanıdığı için herkes biriyle takılıyor ben tek başımayım. Durduk yerede kimsenin yanına gidip yalnız sıkıldım sizle gezeyim diyip yanaşacak bir insan da değilim. Sınıfla beden dersinde maç yaparken konuşuyoruz haftada 1 kez o kadar. Diğer günler yine rutin. Son yazdığın sataşan tipler falan yok. O bölüm biraz karışık,boşver.

• up.
  • arkadaş olalım arada konuşuruz ben de yalnızım
  • hobi edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen devam et alışırsın içinden gelmiyorsa uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

okulda nasıl arkadaşın yok onu anlamadım. bide yaş kaç?

Basbaya yok,16

Kardesim ayni durumdayim.
    Sohbet ettigim kisiler varda eglencelik yani 2-3 t.sak geceri ders biter vs.
    Ciddi anlamda dostum yok.

• Tek çocuk olmak çok koyar insana. Ben düşünüyorum abim, ablam olmasa ne yapardım acaba diye. O yüzden en az 3.
  • Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Tek çocuk olmak çok koyar insana. Ben düşünüyorum abim, ablam olmasa ne yapardım acaba diye. O yüzden en az 3.

ben tekim

• durumun çokta anormal değil. ilk okul ve lisede bnde çok okul değiştirdim ve ilk aylar okulda hep yalnızdım. etrafını incele genelde insanlar kümeleşmiştir. kendine uyan bi gruba kanca at. gerisi gelir zaten
  • psikyatri bul bende aynı durumdaydım lustral sayesinde kurtuldum.
  • cvp ortada ama söyleyemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.