Şimdi Ara

Yalnızlık Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben suan 15 yaşımdayım . 9 yaşımda başka bir okula geçtim babamın tainiyle. Bu okulda çok ezilirdim ve benim huyum çok sinirlenince ağlardım küçüktük falan vururlardı ağlardım bu huyumu 8. sınıfta bırakabildim fakat kimse benle takılmadı neyse dedim 1 sene kaldı dayan . yani ortaokul zindan gibi geçti. Liseye geldik neyse her şey güzel. Şimdide hiç arkadaş yok geceye kadar bilgisayardayım. Çevre olarak bana sataşanlardan başka kimsede yok yanlarınada gitmek istemiyorum hepsi serseri. Yalnız başıma hiç bişey yapasımda gelmiyor Bazen diyorum gidip onun ağzını yüzünü kırıyım ama dövsem bile sonra bıcağı saplar bana. Sıkıntıdan öldüm 13 yaşındaki sevigili yapmıs 15 me geldim gidip kıza teklif bile edemedim. Sİzce napayım. Saçma cevaplar vermeyin beyler çok bunaldım bu şehirden insanlarından .

• Zından var beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 28 Ağustos 2013; 0:54:46 >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    keşke dostum takılırdık.
  • 15 mi

• Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    evet daha ufağım ama usta çevremdeki insanların çok arkadaşı var ben böyle yanlız değil geniş çevreli olmak istiyorum kahretsin kimse takılmak istemiyor benle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    'Kalabalık Yalnızlık'
    6 gün önce açıldı
    Yalnızlık ne zormuş arkadaş
    10 yıl önce açıldı
    Çaresizlik ve yalnızlık
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kommedi

keşke dostum takılırdık.

İst.'da mı oturuyorsun?

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    yok ist değil
  • Eğlenmek istersen benim evime gelebilirsin
  • kakalemefurk kullanıcısına yanıt
    düzgün cevaplar atın usta dalga geçelim diye açmadım benım durumumda başkaları varmı diye açtım. Benim durmumda olsan böyle yorum atmazdın. Tok açın halinden anlamazmış. Sen yalnızlık nedir bilmezsin.
  • quote:

düzgün cevaplar atın usta dalga geçelim diye açmadım benım durumumda başkaları varmı diye açtım. Benim durmumda olsan böyle yorum atmazdın. Tok açın halinden anlamazmış. Sen yalnızlık nedir bilmezsin.

Bruce Wayne de yalnız birisiydi. Hatta senden daha yalnız annesi babası yoktu.Ama o batman oldu Böyle ağlayacağınıza insanların içine karışın öcü değil onlar
  • kakalemefurk kullanıcısına yanıt
    Dostum beni istemiyorlar. Bi kere bi yere gidicekler yanımda konusuyorlar çağırsınlar diye 1 saat durdum yanlarında hiç iplemediler olmadı. Mahalle serseri dolu. Takılsam bile benı almazlar aralarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kommedi -- 28 Ağustos 2013; 1:22:23 >
  • Doğduğumdan beri babamin subay annemin polis olmasi nedeniyle 5 kere hep farkli şehirlere taşındım. Yaşlarimiz ayni ama ben nereye taşınsam hemen arkadaşlık kurdum. Nedeni ise mantikli konusup az cok espri yapmamdi. Simdi sen beni aralarina almazlar diyosun kendini buna inandirmissin. Yapman gereken git dal aralarina konustuklari konu hakkinda bilgiliysen gir sohbete. Bilmiyorsan adamlari dinle ve yorum yap. Benim yaptigim buydu ve iyi bir arkadas cevrem vardi. Simdi ığdıra tasindim yaklasik 1 hafta oldu ve iyi arkadaslar edinecegime eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamovka -- 28 Ağustos 2013; 1:16:27 >
  • Kamovka kullanıcısına yanıt
    bizim sınıfta bi arkadaş vardı onun dediğini ben diyince mal derler o deyince kahkaha atmaktan baklava çıkarırlar bide bu var
  • quote:

bizim sınıfta bi arkadaş vardı onun dediğini ben diyince mal derler o deyince kahkaha atmaktan baklava çıkarırlar bide bu var

Cem yilmaz hesabi. Sende ozenti olma kendin ol.

Yukarda iplememek yerine argosunu yazmissin ban yemeden duzelt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamovka -- 28 Ağustos 2013; 1:22:36 >
  • Kamovka kullanıcısına yanıt
    eywallah saol deniyecem bu dediğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.