Şimdi Ara

YALOVA HUKUK - ISPARTA HUKUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 666eee

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Evet sehır acısından ıyı ama bına sıkıntılı yenı acıldıgı ıcın de hoca eksık dıye duymustum ondan bı sormak ıstedım

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281299455368479.1073741893.165245983640494&type=3 mart ayındaki hukuk fakültesi inşaatı hali. Eylüle yetiştirilemeyecek bir durumu yok gibi duruyor. Hoca açısından da sıkıntı yok. İdare hukuku hocasının hakimlik-savcılık sınavına hazırlık kitapları falan var piyasada. Ahmet Nohutçu yaz araştır. Medeni hukuk hocası dışardan geliyordu sadece. Bide Roma hukuku ama roma seçmeli ders zaten bizde.

sız orada mı okuyorsunuz :) Memnunsunuz yanı yardımınız ıcın tesekkurler dusunecem :)

Doğma büyüme Yalovalıyım zaten. Geçen yıl 16k oldum. Kocaeli,Uludağ,Anadolu,Selçuk vs... Hukuklar tutuyorken Yalova yazdım. İst-Ankara hariç diğer hukuklar prestij olarak bir birinden üstün değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sehır acısından ıyı ama bına sıkıntılı yenı acıldıgı ıcın de hoca eksık dıye duymustum ondan bı sormak ıstedım

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281299455368479.1073741893.165245983640494&type=3 mart ayındaki hukuk fakültesi inşaatı hali. Eylüle yetiştirilemeyecek bir durumu yok gibi duruyor. Hoca açısından da sıkıntı yok. İdare hukuku hocasının hakimlik-savcılık sınavına hazırlık kitapları falan var piyasada. Ahmet Nohutçu yaz araştır. Medeni hukuk hocası dışardan geliyordu sadece. Bide Roma hukuku ama roma seçmeli ders zaten bizde.

sız orada mı okuyorsunuz :) Memnunsunuz yanı yardımınız ıcın tesekkurler dusunecem :)

Doğma büyüme Yalovalıyım zaten. Geçen yıl 16k oldum. Kocaeli,Uludağ,Anadolu,Selçuk vs... Hukuklar tutuyorken Yalova yazdım. İst-Ankara hariç diğer hukuklar prestij olarak bir birinden üstün değil.

Bakalım artık hangısını yazarsam buyuk ıhtımal bı surprız olmazsa o gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Sorarsanız cok ıyı olur :)

Geri dönüş yaptığında söylerim, ıspartada okuyan arkadaşa da sordum kampüsü öğrenci hayatı ve şehir çok iyi falan dedi bakalım kuzen geri dönsün tekrar uplarım.

cok tesekkurler :)
  • ısparta hukuktayım arkadaşlar sorularınızı alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren K.

ısparta hukuktayım arkadaşlar sorularınızı alabilirim

hocam eğitimi nasıl? kampus sehirden uzak mı? birde kampuse yakın özel yurt bulabilir miyiz acaba ?
  • Fenerperest1881 F kullanıcısına yanıt
    okulun eğitimi iyidir.mesela benim çok beğendiğim hocalar olmakla beraber beğenmediğim hocalarda var. kampuse ulasım otobusle oluyor ıspartada ya da sahsi araban varsa, yani sehrin 10 dk dışında, zaten 2-3 dakika da bir otobus geçer duraklardan, dediğim gibi kampus şehirin dışında olduğu için özel yurtlar şehrin içinde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren K.

okulun eğitimi iyidir.mesela benim çok beğendiğim hocalar olmakla beraber beğenmediğim hocalarda var. kampuse ulasım otobusle oluyor ıspartada ya da sahsi araban varsa, yani sehrin 10 dk dışında, zaten 2-3 dakika da bir otobus geçer duraklardan, dediğim gibi kampus şehirin dışında olduğu için özel yurtlar şehrin içinde kalıyor.

anladım çok teşekkürler
  • Beyler tm 2 24 bin Bursa'da oturuyorum Yalova hukuk gelirmi ve okulda okuyan arkadaşlar onerirmisiniz yalovayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursadayim tm 24 bin, gelirmi Yalova hukuk okul iyimi ortam nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilinanc

Bursadayim tm 24 bin, gelirmi Yalova hukuk okul iyimi ortam nasıl

Gelir. Zaten sınıftakilerin yarıya yakını bursadan geliyor. Ortamlarla fln pek işim olmadığı için bilmiyorum :))
  • yalova hukuk ta okuyan arkadaş bölüm hakkında neler diyebilirsin istanbuldayım kararsızım forumlarda bi ara türkiyenin en kötü devlet ünv hukuku yazmışlardı kararsızım tutma ihtimali en yakın ünv orası. detaylı bi bilgilendirme yapabilir misin acaba :) yaşam olsun yeni kampüs olsun h
  • Yalova'nın önde olmasının sebebi Isparta'nın yeni açılmış olmasıdır büyük ihtimalle
    Isparta Yalova'yı döver hukuk olarak bilemicem ama kampüs ve şehir olarak

• yalova hukuk ta okuyan arkadaş bölüm hakkında neler diyebilirsin istanbuldayım kararsızım forumlarda bi ara türkiyenin en kötü devlet ünv hukuku yazmışlardı kararsızım tutma ihtimali en yakın ünv orası. detaylı bi bilgilendirme yapabilir misin acaba :) yaşam olsun yeni kampüs olsun h
  • Kuzenden mesajı direk söylüyorum,

"kampüs yok, yeni yeni yapılıyor büyük ihtimalle o 2. yada 3. sınıftayken kendi binalarına geçer, şuan kampüs arazisinde geçici binalarda ders görülüyor oraya da minübüsle merkezden 10-15 dk'ya fln geçiyorsun, dersler ve hocalar aşşa yukarı diğer üniversitelerle aynı zaten hukuk okuyacak adamın çok derse devam etmesine de gerek yok diye biliyorum kendi çalışarakta halledebiliyor, işte malum sahil deniz kenarı fln, istanbul'a bursa'ya yakın ama parası varsa sık sık gider gelir

yalova vs ısparta?

yani ben ıspartayı bilmiyorum ama aşşa yukarı ayınıdır buranın istanbul'a yakın olması büyük avantaj bence, ayrıca yalova'da şehir olarak iyi, hani cafeleridir, yemek mekanlarıdır, alışveriştir turistik şehir sonuçta"

diye yazdı birader gerisi sende.
  • quote:

Kuzenden mesajı direk söylüyorum,

"kampüs yok, yeni yeni yapılıyor büyük ihtimalle o 2. yada 3. sınıftayken kendi binalarına geçer, şuan kampüs arazisinde geçici binalarda ders görülüyor oraya da minübüsle merkezden 10-15 dk'ya fln geçiyorsun, dersler ve hocalar aşşa yukarı diğer üniversitelerle aynı zaten hukuk okuyacak adamın çok derse devam etmesine de gerek yok diye biliyorum kendi çalışarakta halledebiliyor, işte malum sahil deniz kenarı fln, istanbul'a bursa'ya yakın ama parası varsa sık sık gider gelir

yalova vs ısparta?

yani ben ıspartayı bilmiyorum ama aşşa yukarı ayınıdır buranın istanbul'a yakın olması büyük avantaj bence, ayrıca yalova'da şehir olarak iyi, hani cafeleridir, yemek mekanlarıdır, alışveriştir turistik şehir sonuçta"

Açıkçası Kampüs olayı beni cezbediyor ama şimdi sırf Kampüs için de Kırıkkale Isparta gitmek mantıklı durmuyor, eğitim konusunda biraz çekincem var kadrosunda fazla profesör veya nitelikli hoca gözükmüyor gidip vasat bi hukukçuda olmak istemem :) sosyal açıdan da diğerlerine göre iyi duruyor gerçi ama biraz daha araştırmam gerekiuor benim teşekkürler sağolasın:)

• Bu seferde isparta ile kirikkale arasinda kaldim

• quote:

Kuzenden mesajı direk söylüyorum,

yalova vs ısparta?

cok tesekkurler yardımınız ıcın :)

• quote:

orda mı okuyorsunuz ?

Hayır ama 8 yıl yaşadım. Soruları alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.