Şimdi Ara

YALOVA HUKUK - ISPARTA HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bılgısı olan var mı hangısı daha ıyıdır ?

• 666eee 6 kullanıcısına yanıt
    up
  • Bende merak ediyorum ya yok mu arkadaslar buralarda okuyon bırılerı
  • Buralarda okumuyorum hatta ben de araştırıyorum da Yalova 2008'de kurulmuış daha ortak bir yerleşkesi olmayan her bölümü ayrı bir iş hanında ders işleyen bir üniversite.
  • cegaunist C kullanıcısına yanıt
    hazırlık bınası bı magazanın ust katındaymıs dıye duydum anlasılan okul acısından hıc ıyı degıl
  • senveru S kullanıcısına yanıt
    yalova hakkında ıyı seyler duymadım ısparta ıyıdır :)
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sbü izmir tıp
    6 ay önce açıldı
    SAKARYA TIP
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Isparta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpalaci kullanıcısına yanıt
    orda mı okuyorsunuz ?
  • Birader hukuk fakülteleri arasında bir fark var mı bilmiyorum ama istanbulda oturan biriysen yalova istanbula çok yakın bunu düşünmek lazım onun dışında çok gelişmiş bir yer değildir ama ıspartanın kampüsü vs. gayet güzel bir arkadaşım orda okuyodu bitirdi onun vasıtasıyla gidip görmüştüm onun dışında kuzen yalova endüstri müh. mezunu çok istiyosan sorarım orası nasıl diye
  • Yalova Hukuk'un kampüsteki binası bu yıla yetişiyormuş. Dekan yardımcısı bizim derse geliyordu o söylemişti. İnşaatın fotoğraflarını falan da paylaşmışlardı az işi kalmış binanın. Binası yok falan artık hikaye inş. Yalova, şehir açısından çoğu yere bin basar
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    Sorarsanız cok ıyı olur :)
  • Evet sehır acısından ıyı ama bına sıkıntılı yenı acıldıgı ıcın de hoca eksık dıye duymustum ondan bı sormak ıstedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666eee

Evet sehır acısından ıyı ama bına sıkıntılı yenı acıldıgı ıcın de hoca eksık dıye duymustum ondan bı sormak ıstedım

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281299455368479.1073741893.165245983640494&type=3 mart ayındaki hukuk fakültesi inşaatı hali. Eylüle yetiştirilemeyecek bir durumu yok gibi duruyor. Hoca açısından da sıkıntı yok. İdare hukuku hocasının hakimlik-savcılık sınavına hazırlık kitapları falan var piyasada. Ahmet Nohutçu yaz araştır. Medeni hukuk hocası dışardan geliyordu sadece. Bide Roma hukuku ama roma seçmeli ders zaten bizde.

• Her zaman evine en yakın olanı kardeşim hukuk zordur eve yakın olki başarılı ol tabi derdin başarıysa ikisede uzaksa kirası yaşamı daha ucuz olan ısparta..
  • quote:

Sorarsanız cok ıyı olur :)

Geri dönüş yaptığında söylerim, ıspartada okuyan arkadaşa da sordum kampüsü öğrenci hayatı ve şehir çok iyi falan dedi bakalım kuzen geri dönsün tekrar uplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow41

Her zaman evine en yakın olanı kardeşim hukuk zordur eve yakın olki başarılı ol tabi derdin başarıysa ikisede uzaksa kirası yaşamı daha ucuz olan ısparta..

ıkısıne de uzak yasadıgım yer o pek sıkıntı degıl enı sehır ve okul secımı zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Evet sehır acısından ıyı ama bına sıkıntılı yenı acıldıgı ıcın de hoca eksık dıye duymustum ondan bı sormak ıstedım

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281299455368479.1073741893.165245983640494&type=3 mart ayındaki hukuk fakültesi inşaatı hali. Eylüle yetiştirilemeyecek bir durumu yok gibi duruyor. Hoca açısından da sıkıntı yok. İdare hukuku hocasının hakimlik-savcılık sınavına hazırlık kitapları falan var piyasada. Ahmet Nohutçu yaz araştır. Medeni hukuk hocası dışardan geliyordu sadece. Bide Roma hukuku ama roma seçmeli ders zaten bizde.

sız orada mı okuyorsunuz :) Memnunsunuz yanı yardımınız ıcın tesekkurler dusunecem :)

• 666eee 6 kullanıcısına yanıt
    Ispartada yaşadım kampüs ve olanaklar çok fazla eminim okulu yalovadan iyidir fakat hoacalrın derslerini bilmiyorum o eğitimleri görmedim ıspartanın universtesi çok güzel yalovaya göre
  • Evet ısparta hakkında kotu bır sey soylenmedı hala ama basarı sıralaması olarak yalovanın ustte olması sasırttı benı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.