Şimdi Ara

Yalvarıyorum fikrinizi söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son denemelerimde 130 civarlarında yapan biriydim. 11. sınıfın başında olduğum ygs sınavında 78 net yapmıştım. Ygs netim ise 76 net. Etrafımdaki en büyük hayal kırıklığı benim herhalde. Ygs 2 sıralamam 100.000 civarı. İlk 10.000'e girip ordan da bir Tıp fakültesine girerim diyordum. Aklım şu sıralar çok karışık. Lys derslerim fena değil. Matematik 2 bitmek üzere. Sizce 100.000'den ilk 15.000'e çekip tarihe geçebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı durumdayım 50k dan 9k deniyeceğim olmazsa mezun. mat2 haftaya bitiyor ama organik sistem boş bende
  • usta ygs lys puanlama sitelerinden max yapacagın netlere ve buna gore oluşan puan ve sıralamana bakabılırsın.senin adına çok üzüldüm inşallah çekersin 15e
  • Bende aynı aynı sen gibiyim mat 45 olmak üzere diğerleri de iyi gelirse yapilabilecegini düşünüyorum takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

bende aynı durumdayım 50k dan 9k deniyeceğim olmazsa mezun. mat2 haftaya bitiyor ama organik sistem boş bende

Malum Mf-3'ten tercih yapacağız. Acaba biyolojiyi 30'a yakın yapsak bir şeyler olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavöğrencisi

quote:

bende aynı durumdayım 50k dan 9k deniyeceğim olmazsa mezun. mat2 haftaya bitiyor ama organik sistem boş bende

Malum Mf-3'ten tercih yapacağız. Acaba biyolojiyi 30'a yakın yapsak bir şeyler olabilir mi?

ben mf4 ten gireceğim inşallah ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıGandaLf

usta ygs lys puanlama sitelerinden max yapacagın netlere ve buna gore oluşan puan ve sıralamana bakabılırsın.senin adına çok üzüldüm inşallah çekersin 15e

Önerin için çok teşekkür ederim. Artık yapabileceğimizi yapmaya çalışacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıl verin lütfen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssecan

Bende aynı aynı sen gibiyim mat 45 olmak üzere diğerleri de iyi gelirse yapilabilecegini düşünüyorum takipteyim

Yapılamayacak bir şey değil. Sadece bu sonuçların verdiği moral bozukluğu var. Hayırlısıyla olur İnşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sınavöğrencisi

quote:

ben mf4 ten gireceğim inşallah ya

Anladım Hocam. O zaman Allah hepimize kolaylıklar versin diyelim.

• O değilde bakıyorum çeken çekene beyler bu şuan benim gibi ilk 15k da olanlar mal değil heralde.20-30k dan çekersin anlarımda 100k dan çekmek nedir full falan yapmayı düşünüyon heralde bunlar çok extrem şeyler fazla ümide kapılmayın düşüncem bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thuvius

O değilde bakıyorum çeken çekene beyler bu şuan benim gibi ilk 15k da olanlar mal değil heralde.20-30k dan çekersin anlarımda 100k dan çekmek nedir full falan yapmayı düşünüyon heralde bunlar çok extrem şeyler fazla ümide kapılmayın düşüncem bu şekilde.

Düşünceni paylaştığın için çok teşekkür ederim :)

• Thuvius kullanıcısına yanıt
    20bindeki adamlar sıralamalarını korumanın peşinde, çoğunluğu teker teker paşaa paşaa dökülecek geçmiş yıllarda çok gördük böyle olduğunu. Gel gelelim 100bin ile 20bin arasında 60 70 puan olduğunu varsaysak bununda %40nı alırsak lys de yalnızca 30puan önünde başlıyor olacak.
    Umutsuzluğa kapılma kardeşim sınırlarını zorla ve hepsini yapmayı kafana koy, iyi çalışmalar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

20bindeki adamlar sıralamalarını korumanın peşinde, çoğunluğu teker teker paşaa paşaa dökülecek geçmiş yıllarda çok gördük böyle olduğunu. Gel gelelim 100bin ile 20bin arasında 60 70 puan olduğunu varsaysak bununda %40nı alırsak lys de yalnızca 30puan önünde başlıyor olacak.
    Umutsuzluğa kapılma kardeşim sınırlarını zorla ve hepsini yapmayı kafana koy, iyi çalışmalar :)

Allah senden razı olsun.:) Ygs beklediğimin çok çok altında geçti ama artık hayırlısı buymuş diyeceğiz. Normalde LYS hedefim ilk 5000'e girmekti, acaba yine aynı hedefle bu durumdan kurtulunabilinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavöğrencisi -- 20 Mart 2015; 14:33:41 >
  • Lys ye bağlı, 2013 lys aşırı zor gelmişti alt sıralardan yüksek yapanlar inanılmaz çekmişti sırayı. Sen elinden geleni yap, oluru var.

• TM olsan ekstrem mat netiyle olur derdim de Sayısal zor hocam. Geçmiş olsun bu arada inşallah hedeflediğin yere girersin :/

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Lys ye bağlı, 2013 lys aşırı zor gelmişti alt sıralardan yüksek yapanlar inanılmaz çekmişti sırayı. Sen elinden geleni yap, oluru var.

Çok haklısınız, elimden geleni yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim. :)

• 90k dan 3k ya çeken duydum, mezuna kalırsan da çalıştıkların sonraki sene işine yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vittorioo

TM olsan ekstrem mat netiyle olur derdim de Sayısal zor hocam. Geçmiş olsun bu arada inşallah hedeflediğin yere girersin :/

Hayırlısı olsun artık. 130 net yaparken çapayı hedefliyodum da artık hedefim herhangi bir devlet tıp. Hayırlı günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

90k dan 3k ya çeken duydum, mezuna kalırsan da çalıştıkların sonraki sene işine yarar

Helal olsun. Öyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum ama bakarsın olur :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.