Şimdi Ara

Yalvarıyorum yardim edin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam allak bullak. Arkadaslar telefon araştırıyorum yaklasik iki haftadır karar veremiyorum. Benim icin en onemli unsur batarya performansi ve kamera. Kararsızlık yaşadığım cihazlar;
    S7 edge
    P10
    G6
    One plus 5
    Not gönlüm s7 edge den yana lakin eski bir model olmasi ve edgenin kullanımının kullanışsız oluşu, pembe cizgi sorunu.
    P10: genel anlamda hosuma gitti ama batarya performansi aklimda soru isareti yaratiyor.
    G6: g4 kullandim bootlop sorunu olustu telefon cop oldu. Onun haricinde aşıktım telefona batarya dışında
    One plus 5. Bu jelly ekran muhabeti varmis. Baska bir fikrim yok bataryasi nasildir?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer modeller arasında bende kalmıştım. mi6 dediler ama sevemedim telefonu ve ekranı ufak.
    oneplus 5tyi bekledim ama ondada kameraya ois koymadılar gene ve telefondaki verileri kopyalama durumu çıkınca iyice soğudum. s7 edge (sıfır fiyatını bence haketmediğinden) 2. el bakıyordum bulamadım note 5 2. ele yönelmişken note7 yi gördüm onu alıcam kısmetse. bütçeyi biraz zorluyor ama başka uygun model bulamadım. v30 beklemeyi düşünüyordum ama bir türlü gelemedi geldiğindede yine işlemcisi eski model olarak kalacak sanırım. bu yüzden sanada eğer bütçeyi artırabilirsen note fe öneririm.
  • S7 Edge olsun veya ben Note serisinden birini tercih ederdim. Resmen ben ne dşünüyorsaM hepsini yapabiliyor.
  • Fiyat önemli s7 edge ucuza bulunuyorsa alınır

• Fiyat olarak 2500 civarina s8 de bakiyorum

S8 pil konusunda beni uzer mi?

• iceWave İ kullanıcısına yanıt
    2500 e s8 ancak 2. el bulabilirsin, bataryası 1 günü çıkartır amiral gemiler arasında en iyisi, s8 plus da batarya biraz daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

Fiyat olarak 2500 civarina s8 de bakiyorum

S8 pil konusunda beni uzer mi?

s8 e pil konusunda pek güvenme s8 plusda aynı zaten ekranına göre bataryayı arttırmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.