Şimdi Ara

Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezonlara ve Voult'a ek olarak 2.1.0 yaması ile gelen yeni bir önemli gelişme sistemi ise Greater Rift; Eskiden bildiğimiz Riftlerden farklı olarak Karakterinizin ilerlemesine ve ölçümüne göre dizayn olan riftlerdir. İlerleme zamana bağlı, eşsiz ödüller ve sıralama listeleri, Grater Rift oyuncuların kendilerini savaş alanında zorlamaları için mükemmel fırsat ve inanılmaz hazineleri toplamanız için bir yol.

Büyük Güç Büyük Rift Getirir ;

Greater Rift e giriş yapabilmeniz için Keystone of Trials' e ihtiyacınız var.Bu keystone'lar herhangi bir Torment zorlugun riftlerde , rift koruyucularından düşer.

Keystone of Trials'ı aldığınız da , Trials Realminde neler olduğunu görmeye hazırsınız demektir.O real'e giriş yapabilmek için herhangi bir şehirde ki Nephalem Obelisk'e gidin ve ona sağ tıklayın ve slota yerleştirin. Sonrada kabul butonuna tıklayın ve Trial Başlasın...Trial Başlamadan önce yeteneklerinizi ve eşyalarınızı ayarların çünkü içeride zamana karşı yarışacaksınız ve Trial bitene kadar bunları yetiştiremeyeceksiniz.

Real of Trial küçük arenalar olacak şekilde dizayn edilmiştir. Bu karakterinizin cesaretin test etmekten başka onu değerlendirmek ve hangi Greater Rift seviyesine başlamanız gerektiği hakkında ayar yapacaktır.

* Her trial zamanlı olacak ve her seviyede düşmanın zorluğu artacak.
    * Bir trial seviyesi bittiğinde ya da ölene kadar ilerlediğinizde bir greater rift keystone ile ödüllendireceksiniz.
    * Bu keystonenun leveli sizin trialda gösterdiğiniz performans göre olacak.
    * Daha fazla zor düşman daha fazla yüksek levelli keystone'a sahip olacaksınız.

Daha yüksek Keystone hedeflemeyi unutmayın ki daha yüksek Greater Rift demek !

Not olarak : Oyunun zorluğu Realm of Trials'da aşırı zor şekilde başlamaz sizin ısınmanıza olanak verecek şekilde başlar. Bunun nedeni ise Hardcore karakterlerin ani ölümlerinin önüne geçmektekdir.Trial etkin iken ölür iseniz kahramanınız kaybedecek ve greater rift keystone kazanamayacak.

Zamana Karşı Yarış :

Her Greater Rift zamana karşı yarış şeklinde olacak oyuncuların düşmanları kesip koruyucuları (guardian) yenmeleri için 15 dakikaları var.

* Hızlı bitirilen turlar büyük ödüller verecektir . (zamandan önce bitir iseniz)
    * Greater Rift'lerde hedef her level Rift Koruyucusunu öldürmek olabildiğince hızlı öldürmek.
    * Her guardianı zamanından önce öldürmeniz daha yüksek levelli keystone düşürmenizdir.
    * Eğer çok harika bir performans gösterirseniz bir kaç Greater Rift birden atlayabilirsiniz.
    * Grater Riftler'in ilerlemesini sağ kısımdaki bardan takip edebili ve Öldürdüğünüz düşmanların yüzdesini görebilirsiniz.
    * Greater Rift zorlaştıkca düşmanların vuruş güçleri değil sadece sağlıkları artar.
    * Elitler ve Şampiyon takımları diğerlerine oranlar işinizi bayağı zorlaştıracak.
    * Oyuncular aynı zamanda healt globlar gibi Sürat Orbları toplayabileceksiniz. Aşağıda ki resimde görebilirsiniz.

Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi  Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi

İlerleme barı dolduğunda alanda ki bütün düşmanlar kaybolacak ve Greater Rift Koruyucusu belirecek. Eğer Rift Koruyucusunu zaman bitmeden öldürmeyi başaramazsanız üzülmeyin bir üst rift seviyesine geçemeyeceksiniz fakat tamamladığınız bölümün ödüllerini alacaksınız.

Ödül demişken ; Toplama sisteminde bir değişiklik yaptık biz oyuncuların hızlıca bitirmeye konsantre olmanızı istiyoruz.

* Düşmanlar eşya düşürmeyecek.
    * Kasalar olmayacak.
    * Parçalanabilir objeler ise sınırlı olacak.

Bunların yerine eforunuza göre ödüller Greater Rift Guardıanı öldürdükten sonra olacak.

Efsanevi Gemler :

Greater Rift Koruyucusundan geriye kalanları ararkene düşük ihtimalle çıkabilen ilginç ve merak uyandırıcı yeni bir tür gem bulabilirsiniz:

İşte Efsanevi gemlerden bir kaçı:

Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi  Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi  Yama 2.1.0 Greater Rift incelemesi

Bu efsanevi gemler sadece Greater Riftte bulunabilir ve Kolye ve yüzüklere çok güçlü özellikler katabilirler.Dahası da var !Bu efsanevi gemler yeni bir NPC olan Urshi ile yükseltilebilir.

Urshi bir nephalem ruhu ve hayatta iken Orek ile çalışmışlardır ve gemler üzerinde güçlü bir büyüsel yönlendirme etkisi vardır.Orak gibi Urshide en tehlikeli Realm'larda Cesur nephalemlerin iradelerini sınamalarına olanak verir.

* Greather Rift Koruyucusunu kestikten sonra Urshi belirir ve size iki tane servis sunar ;
    Bunlardan sadece birini seçebilirsiniz ve bunun için çok akıllıca davranın.!

İlk servis sizin Greater Riftinizi keystonenunuz bir üst levele taşır. Yukarida anlattığımız gibi eğer çok iyi bir tur yaparsanız birden fazla Greater Rift leveli atlayabilirsiniz.

İkinci servis sizin efsanevi geminizi yükseltir.
    Size üç tane yükseltme hakkı verir;
    Bunu ister üç gem'e birer tane olacak şekilde dağıtabilir ya da bir geme üç kere olacak şekilde istediğinize göre dağıtabilirsiniz.. Gem'i yükseltme ihtimali başarılı olduğunda bir üst seviye Legendary Gem (Efsanevi gem) l de edersiniz ve yükseldiğiniz Greater Rift seviyesine göre bu farkındalık gösterir. Daha yüksel Greater Rift leveli daha yüksek tutma ihtimali!

Her zaman Efsanevi Geminizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz öyle ki bir kaç denemede Rift Koruyucusunu öldüremeseniz de bu hak size verilecektir.Buradaki handikap efsanevi gemi yükseltmek istersene anahtarlarınız azalmasıdır.

kaynak:http://www.diablofanturkiye.com/haberler/yama-2-1-0-on-izleme-greater-rift/msg27848/?topicseen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 27 Ağustos 2014; 13:39:16 >

• * Greater Rift zorlaştıkca düşmanların vuruş güçleri değil sadece sağlıkları artar.

nasıl yani 10lvl griftte monster ve elitlerin bana vurduğu damage ile 30 lvldeki aynı mı demek oluyor bu?(betada hiç de öyle değildi).

bu bilgi yanlış grift lvl yükseldikçe daha da fazla damage vuruyor yaratıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 27 Ağustos 2014; 14:56:35 >
  • Güzel şeyler gelmiş gibi, teşekkürler.
  • Keystone of Trials düşmedi T1'de.
  • Bilgiler için teşekkürler.
  • Rift seviyesi arttı mı damage da artıyor onu editle bence...

Bu arada 30dan sonrası kasıyot bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.rift level atladıkça hasarda artıyor.bugün dandik mpblar tek atıyordu resmen bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

g.rift level atladıkça hasarda artıyor.bugün dandik mpblar tek atıyordu resmen bilgiler için teşekkürler.

Artmaz mı be,öyle güzel artıyor ki HC oynarken can çekişiyorum
  • goblin portal a nasıl gidiyoruz beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

goblin portal a nasıl gidiyoruz beyler

goblinleri öldürünce random olarak çıkıyor.
    monk bi güzel göründü gözüme dediğin gibiymiş.Crusaderı falan bıraktım ona devam edicem wizard da çok iyi olmuş bu arada.
    şu soket açan gemleri ikinci bir soket açmak için kullanamıyoruz galiba ?
  • quote:

quote:

monk bi güzel göründü gözüme dediğin gibiymiş.Crusaderı falan bıraktım ona devam edicem wizard da çok iyi olmuş bu arada.

greater riftte filan olmamız gerekmiyor o zaman ? act 1 agony lvl 2 de baya goblin farmı yaptım ama bi portal atmadı. bende dedim acaba greater riffte goblin kesince filanmı portal atıyor

• quote:

quote:

quote:

greater riftte filan olmamız gerekmiyor o zaman ? act 1 agony lvl 2 de baya goblin farmı yaptım ama bi portal atmadı. bende dedim acaba greater riffte goblin kesince filanmı portal atıyor

onu bilmiyorum.ben 3 defa falan g.rifte girdim hiçbirinde goblin çıkmadı.Muhtemelen g.riftlerde goblin çıkmıyordur.tabi banada denk gelmemiş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu bilmiyorum.ben 3 defa falan g.rifte girdim hiçbirinde goblin çıkmadı.Muhtemelen g.riftlerde goblin çıkmıyordur.tabi banada denk gelmemiş olabilir.

Hocam ben rifti bitirdim, g.rift keyi gelmedi, nedendir acaba ?

• Zorluk derecesine göre düşme sansları değişiyor.. Zorlastıkca düşme sansı artıyor.. t6 oynuyorum hic düsmemezlik yapmadı mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Zorluk derecesine göre düşme sansları değişiyor.. Zorlastıkca düşme sansı artıyor.. t6 oynuyorum hic düsmemezlik yapmadı mesela..

anladım hocam sağolun, 2 kere normal t2 rift attım düşmedi, 1 kere t3 rift attım düştü.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    bugün 3 kere goblin portal açtı agony 2 ye girip 2 goblini bulup kesiyorsunuz sürekli. Burası nerf yiyebilir sömürün hazır varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 28 Ağustos 2014; 0:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

bugün 3 kere goblin portal açtı agony 2 ye girip 2 goblini bulup kesiyorsunuz sürekli. Burası nerf yiyebilir sömürün hazır varken.

Vaaay sağolasın
  • su uyur blizort uyumaz beklediğim gibi agony 2 yi gece nerflemişler 3-4 kere girdim çıktım hiç goblin yoktu. dünkülerden 150m kastığımla kaldım yeter^^
  • Bir yerde daha varmış galiba ama bulamadım
  • kim çeviriyi yaptıysa eline sağlık. cidden çok güzel bilgi Türkçe..
    bu konuya sıkça bakarız artık. güzel bilgiler var.
    oynadıkça daha iyi anlarız olayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.