Şimdi Ara

YAMAHA 373 + DENOX MAGNİCUS SC SET 1300 iyimi yoksa HARMAN KARDON hd com 75 1400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu seti izmirde 1300 TL ye buldum ama biraz daha inebilir

Ayrıca harman kardon hd com 75 seti ( teşhir olabilir ) 1400 buldum

2 ürün nasıl bu fiyatları edermi

Başka ne önerirsiniz

İZMİR egemen yada Media markt yada başka nereyi önerirsiniz

Basit amatör bir ev kullanıcısı olarak çok ses açamam fakat az da sesi açsam net ve detayları duymak isterim

Teşekkürler

• YAMAHA 373 yeni bir ürün sanırım . Kimse çok bilgi sahibi değil ürünle ilgili
    Diğer harman kardon nasıldır? Yok mu cevap verebilecek

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vobuz

YAMAHA 373 yeni bir ürün sanırım . Kimse çok bilgi sahibi değil ürünle ilgili
    Diğer harman kardon nasıldır? Yok mu cevap verebilecek

teşekkürler

373 modeli yamahanın rx-vx73 serisinin baz modeli. Bu seri incelemlerden gördüğüm kadarıyla bir hayli ses getirdi. 373 modelinin bir üst modeli olan 473 modelinden en büyük eksiklikleri network, Airplay, DLNA vb ağ işlevlerinin olmaması ile hdmi standby switch/passthru olmaması. Yani 373 kapalı/standby da iken buna bağlı diğer cihazlardan ses ve görüntü alamazsınız. Bir de virtual presence speakers vb. kendine özgü bazı teknolojiler yok.

Modellerin yurtdışı fiyatları arasında çok fark yok ama v473 burada 1100tl gibi bir fiyata satılıyor. v373 ise kampanya ile 699tlye var. İkisi de GSA elektronik sanalpazar ilanlarında mevcut. Orhan bey (GSA elektonik) forumda tanınan birisi.

Denox hoparler setini bilmiyorum ama marka olarak genelde Saturn vb. marketler ekonomik setlerde kullanıyorlar. Pek bilinen bir hoparlör değil.

HK HD com 75 set gördüğüm kadarıyla avr 70 ile hkts5 hoparlör setinden oluşuyor. Bunlar da HK giriş seviyesi ve baz modelleri.

Sanırım AVR olarak Yamaha vx73 serisi daha iyi olacaktır. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre v373 (699TL) yeterli gelebilir.

Speaker olarak belki Harman Kardon HKTS9 (800-900TL) alabilirsiniz. Bütçeyi az biraz artırmak lazım.

Ya da Yamaha NS PA120+ YST-SW012 (750TL civarı)

Ya da Yamaha NS 50F+PB60+ YST-SW012 (1000tl civarı)

Ya da Pionner ES3TB+SW021 (800TL civarı)

• Cevaplar için teşekkürler

Aslında ürünü ağ bağlantıları için falan kullanmayacağım . İsteğim Evdeki TV ye bağlayıp hd kanallardan gelen sesi güzel bir biçimde aktarması . Hoparlör seti biraz büyük ve kaba görünüyor. AMA bu fiyata iyi diye düşünüyorum

YAMAHA 373 + DENOX MAGNİCUS SC SET 1000 TL ye bulma şansım var kapalı kutu

Bu fiyata uygunmudur ?

Birde yamaha nın beyaz bir hoparlör setini gördüm o çok güel ama ismini alamadım setin 1200 TL bir bifatı vardı
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler

Aslında ürünü ağ bağlantıları için falan kullanmayacağım . İsteğim Evdeki TV ye bağlayıp hd kanallardan gelen sesi güzel bir biçimde aktarması . Hoparlör seti biraz büyük ve kaba görünüyor. AMA bu fiyata iyi diye düşünüyorum

YAMAHA 373 + DENOX MAGNİCUS SC SET 1000 TL ye bulma şansım var kapalı kutu

Bu fiyata uygunmudur ?

Birde yamaha nın beyaz bir hoparlör setini gördüm o çok güel ama ismini alamadım setin 1200 TL bir bifatı vardı

arkadaşım media markt 999 liraya veriyor koş yetiş derim
  • quote:

Merhaba

Bu seti izmirde 1300 TL ye buldum ama biraz daha inebilir

Ayrıca harman kardon hd com 75 seti ( teşhir olabilir ) 1400 buldum

2 ürün nasıl bu fiyatları edermi

Başka ne önerirsiniz

İZMİR egemen yada Media markt yada başka nereyi önerirsiniz

Basit amatör bir ev kullanıcısı olarak çok ses açamam fakat az da sesi açsam net ve detayları duymak isterim

Teşekkürler

Yamaha alacağına al iki Tugla koy daha iyi ses çıkar haberin ola nerde harman nerde yamaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaha RX-V3xx serisi giriş seviyesi çok basit ampliler olsa da kendi güç dengesinde de kaliteli hop.le iyi ses verir. karşılıkları Pihilips FR975,995, Marantz sr4000i jvc 5052 vs... yani
    yamaha ya; yine eyvallah deyip geçelim ama
    Denox ve denox magnificius dan uzak durunda başka bir şey diyemem.
    denox magnificius, pure acousticus, Goldmaster, Trident yer tipi hazır setlerin emsallerindendir.
    bizim insanımız kanaatkardır ya da adına ne derseniz; alır basit bir hop. ve ampli 30 sene kullanır. böyle bir beğenisi, hayat anlayışı varsa
    alır magnificius senelerce kullanır. onada bir şey diyemem ve yadırgayamam.
    olay kısaca bundan ibarettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar giriş seviyesinde amfisiyle uygun fiyata bana bir hi-fi sistemi önerebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.